Physics_Rulez Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 μα δεν είναι μόνο αυτή η εταιρία,αυτό είναι φαινόμενο των περισσοτέρο εταιριών ανεξαρτήτως απο το τι κατασκευάζουν..η υποκρισία και το δήθεν.εκτός αν αναφέρεσαι μόνο στο περιστατικό με τη νικοτίνη στους υπολογιστές.. Αναφέρομαι στο περιστατικό με τη νικοτίνη, σε συνδυασμό με τούτο εδώ. Μας δουλεύουνε κανονικά.
kapodistrias Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 +1. Αφορά τις πρακτικές μιας εταιρείας πληροφορικής, χελόου; Με την ίδια λογική και η άλλη η είδηση με τον Steve Jobs που είναι ο καλύτερος CEO δεν είχε θέση στις ειδήσεις. Συμφωνώ και εγώ.
dimitris2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 "Μπλα Μπλα Χαλαρή κουβέντα για ό,τι δεν έχει θέση στα άλλα forum. Συζήτηση σε ΚΟΣΜΙΟ επίπεδο για όλα τα θέματα. Απαγορεύονται μόνο τα πολιτικά θέματα. Προσωπικές επιθέσεις και βρισιές θα οδηγούν στο κλείδωμα ή και στην διαγραφή του topic. " Το μπλα μπλα δεν είναι μόνο για ψυχαγωγία, άσχετα με το πως το βλέπουν μερικά μέλη. Είναι και για συζητήσεις με πιο σοβαρό ύφος που απλά δεν ταιριάζουν σε άλλη ενότητα. Παρακαλώ καθώς ήδη είμαστε εκτός κανονισμών, σχολιασμοί για ενέργειες διαχειριστών να μην πραγματοποιούνται δημόσια. Οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει στέλνετε προσωπικό μήνυμα! Υπενθύμιση Όρων Χρήσης 4. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του forum. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν πρέπει να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια.
firewalker Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μια κερδοσκοπική εταιρία σαν όλες τις άλλες. Καμία διαφορά. Ίσως μόνο ότι την προτιμούν περισσότερο οι gay. Κάτι μου λέει ότι θα την προτιμούν και οι παιδόφιλοι από εδώ και στο εξής...
Στάλιν Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Θα έρθει η ημέρα που τα άντερα του καπιταλισμού δε θα χωνεύονται αμάσητα. Τότε το μήλο θα έχει μεγαλύτερη αξία από την apple.
million_voices Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 κοιτας να δεις που η κουφαλα ο jobs θα το εκμεταλευτει και αυτο και θα λανσαρει νεα γκαμα ακριβοτερων προιοντων με σημανση adult labor only:lol:
JERY Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Η apple φταιει? Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ κυβερνηση της Κινας δεν φταιει? Δεν εχει ευθυνη? δεν πρεπει να προστατεψει τους πολιτες της? Και ποιος σας ειπε οτι μονο τα εργοστασια πληροφορικης εχουν παιδια εργατες,και το zara εχει. εγω λεω να φοραμει δερματα ζωων καλυτερα και να καβουμε τα pc
Praetorianos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Η apple φταιει?Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ κυβερνηση της Κινας δεν φταιει? Έχω ακούσει για κομμουνιστική Κίνα, έχω ακούσει για καπιταλιστική Κίνα, έχω ακούσει για ένα μπάχαλο καπιταλοκομμουνιστικού πολιτεύματος στην Κίνα, μα τη μπαναγία όμως κανέναν δεν έχω ακούσει να αποκαλεί την Κίνα σοσιαλιστική. εγω λεω να φοραμει δερματα ζωων καλυτερα και να καβουμε τα pc Αυτό τώρα είναι αντεπιχείρημα σε τι...? Αδυνατώ να πιστέψω ότι εννοείς αυτό που νομίζω. btw κάβω, κάβεις, κάβει, κάβουμε, κάβετε, κάβουν?
JERY Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 καψουμε ηθελα να πω... Συγγνωμη για τη σοσιαλιστικη, ετσι και αλλιως σημερα, κανεις δεν ξερεις τι πολιτευμα εχει η κινα, καποτε ηταν μαοικοι, Αλλα οταν οι ιδιοι οι πολιτες ειναι ευχαριστημενοι με τη χουντα που εχουν τοσες δεκαετιες, εγω γιατι να εχω προβλημα?
gtroza Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 btw κάβω, κάβεις, κάβει, κάβουμε, κάβετε, κάβουν? btw σκάβω, σκάβεις, σκάβει, σκάβουμε, σκάβετε, σκάβουν? btw κάβσω, κάβσεις, κάβσει, κάβσουμε, κάβσετε, κάβσουν? απλό λογοπαίγνιο .
BaLsAmoMenos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Αλλα οταν οι ιδιοι οι πολιτες ειναι ευχαριστημενοι με τη χουντα που εχουν τοσες δεκαετιες, εγω γιατι να εχω προβλημα? Γιατι να εχεις προβλημα που δουλεουν παιδια στα εργοστασια της Apple και της καθε Apple? Ε ρε κατι λαθρομεταναστες που θελετε μερικοι... Και το οτι ειναι ευχαριστημενοι με την χουντα τους, πως το συμπερανες?
Praetorianos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 καψουμε ηθελα να πω...Συγγνωμη για τη σοσιαλιστικη, ετσι και αλλιως σημερα, κανεις δεν ξερεις τι πολιτευμα εχει η κινα, καποτε ηταν μαοικοι, Αλλα οταν οι ιδιοι οι πολιτες ειναι ευχαριστημενοι με τη χουντα που εχουν τοσες δεκαετιες, εγω γιατι να εχω προβλημα? Απάντησες στο πείραγμα που σου έκανα αλλά όχι σε αυτό που με ενδιέφερε: Αυτό τώρα είναι αντεπιχείρημα σε τι...? Αδυνατώ να πιστέψω ότι εννοείς αυτό που νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.