Προς το περιεχόμενο

λουλουδια..

Andy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερες παιδια.θα θελα να κανω μια ερωτηση.εχω σκοπο να στειλω λουλουδια σε ενα αγαπημενο μου προσωπο που ειναι σαλονικη(Εγω αθηνα) και μενει σε ξενοδοχειο..ξερετε καποιο λουλουδοshop στο κεντρο της θεσσαλονικης που να μπορω με καποιο τροπο να πληρωσω για να τα κανει παραδοση?

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να βρεις ανθοπωλείο στη Θεσσαλονίκη. Πηγαίνεις σε ένα οποιοδήποτε κεντρικό ανθοπωλείο της Αθήνας και κανονίζεις την αποστολή των λουλουδιών. Αυτοί αναλαμβάνουν τα υπόλοιπα.

Δημοσ.

aa..και ποσο πηγαινουν τα εξοδα μεταφορας μηπως γνωριζει καποιος?α και επισης εαν υπαρχει καποιοσ σαλονικιος να μου δωσει τηλ απο κανενα ανθοπωλειο εκει πανω για να γλυτωσω τουλαχιστον τα μεταφορικα..

Δημοσ.
aa..και ποσο πηγαινουν τα εξοδα μεταφορας μηπως γνωριζει καποιος?α και επισης εαν υπαρχει καποιοσ σαλονικιος να μου δωσει τηλ απο κανενα ανθοπωλειο εκει πανω για να γλυτωσω τουλαχιστον τα μεταφορικα..

Δέν τα στέλνουν από Αθήνα, αλλά από το τοπικό συνεργαζόμενο κατάστημα. (κάνε ότι σου γράφει ο paredwse

Δημοσ.

σχετικά με αυτό,

υπήρχε παλιά το interflora.gr το οποίο και σταμάτησε να υποστηρίζεται στην Ελλάδα, αλλά όπως μου είπε ένας ανθοπώλης στα πεταχτά, άλλαξε και τώρα υπάρχει κάτι άλλο αντίστοιχο. το γνωρίζει κανείς; ίσως ο τοπικ-στάρτερ να μπορούσε να το χρησιμοποιήσει ως εναλλακτική

Δημοσ.

καλημερα παιδια..μηπως θα μπορουσατε να μου προτεινετε κανε ανθοπωλειο στην αθηνα που να κανει παραδοσεις θεσσαλονικη γιατι δν ξερω κανενα?

Δημοσ.
καλημερα παιδια..μηπως θα μπορουσατε να μου προτεινετε κανε ανθοπωλειο στην αθηνα που να κανει παραδοσεις θεσσαλονικη γιατι δν ξερω κανενα?

Εδώ θα τα βρεις όλα : ΛΙΣΤΑ

Δημοσ.

Παρήγγειλα προσφατα απο το μαγαζι "Πανταζή" Στην Καλαμαριά και ηταν εξυπηρετικότατοι. Δεν ξερω αν στελνει κεντρο αλλά τα λουλουδια του ειναι πολυ ομορφα και κανει μπανικες ανθοδεσμες. Πληρωσα με prepaid αν θυμαμαι καλα.

2310 271.111, 2310 224.555.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...