Προς το περιεχόμενο

Εσπασε η οθονη του Iphone (αντικατασταση/service)

spid_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επεσε κατω το iphone και εσπασε η εξωτερικη του οθονη.

Ισχυει η εγγυηση (αν και δεν νομιζω να χρησιμευσει)

Σας παρακαλω προτεινετε μου τι να κανω.

Ποσο περιπου θα κοστισει?

Εδω (επαρχια) μου ειπε καποιος με 90 ευρω καινουργια οθονη και με 200 αντικατασταση με καινουργιο.

Help me please...

Δημοσ.

αν τα αντέχει η τσέπη 200 και καινούργιο. γιατί από το χτύπημα μπορεί να πήρε και άλλα κουσούρια. τα 90 για νέα οθόνη είναι καλά πάντως.

Δημοσ.

πολυ καλα θα ελεγα η τιμη

αλλαξα πρωσοπικα σε 2 iphone πρωτης γενιας οθονη

και εαν δεν εισαι τρομερα προσεκτικος σου βγαινουν αλλα

καλοδιωταινιες κ.λ.π .

και τοτε που οι τιμες ηταν τσουχτερες 120 απο κινα πληρωσα το τμχ.

καλυτερα στα 200 να πας.

Δημοσ.
Επεσε κατω το iphone και εσπασε η εξωτερικη του οθονη.

Ισχυει η εγγυηση (αν και δεν νομιζω να χρησιμευσει)

Σας παρακαλω προτεινετε μου τι να κανω.

Ποσο περιπου θα κοστισει?

Εδω (επαρχια) μου ειπε καποιος με 90 ευρω καινουργια οθονη και με 200 αντικατασταση με καινουργιο.

Help me please...

Με τα 200 αλλάζεις όλη την οθόνη, με τα 90 αλλάζεις μόνο την εξωτερική επιφάνεια (touch) με μόνη παράπλευρη απώλεια το να χάσεις ένα ελάχιστο (ανάλογα το μάστορα) κομμάτι από το λάστιχο που τρέχει περιμετρικά στον αρμό της πρόσοψης. Εγώ έκανα το πρώτο όταν μου είχα γρατζουνιστεί πριν μερικούς μήνες (μιλάμε ότι καλά καλά δε φαινόταν) και έπρηξα λίγο τον τύπο για να μην αφήσει ενδιάμεσα σκόνη ή δαχτυλιές! Το μαγαζί που εγώ πήγα είναι στον Πειραιά, δεν έχω διεύθυνση και όνομα αυτή τη στιγμή να σου δώσω.

Δημοσ.

Εάν έχεις iPhone 3G / 3Gs και πιάνουν τα χέρια σου, είναι πανεύκολο να το αλλάξεις μόνος σου. Βρίσκεις το Γυαλί μαζί με το digitizer από ebay με περίπου 15-20 ευρώ. Μετά βρίσκεις 1-2 turorials στο youtube και είσαι άρχοντας.

Αν θέλεις κάποια βοήθεια ρώτα εδώ.

Αν ΔΕΝ πιάνουν τα χέρια σου και θέλεις να το στείλεις κάπου, το 9volto αναλαμβάνει τέτοιες δουλίτσες

Δημοσ.

δεν πιστέυω το 9volto τοσο φτηνά..8α τους πάρω τηλ απο τρίτη να δουμε πόσο 8α πουνε

τελικά πήρα τηλ σημερα..130 ευρώ!! αν έχει κάποιος καμια αλλη προταση ας ποστάρει.

Δημοσ.

Γεία σας από Θεσσαλονίκη. Εμένα έσπασε η εξωτερική οθόνη από το 3g τα Χριστούγεννα. Πήγα στην Cosmote, αυτοί με στείλαν στο Γερμανό και εκεί μου ζητήσαν 300 ευρώ (!!!!!) για αντικατάσταση με επανακατασκευασμένο. Επειδή δούλευε κανονικά, παρόλο το σπάσιμο που κάλυπτε σχεδόν τη μισή οθόνη, το κράτησα έτσι μέχρι να βγεί το καινούργιο. Προχθές με ενημέρωσε ένας φίλος για το post που έχει παραπάνω σχετικά με την MacOnline στην Ναυαρίνου στη Θεσσαλονίκη, με κόστος 60 ευρώ. Το πήγα την Τρίτη και μου ζήτησαν τελικά 80 ευρώ. Παρόλαυτά το είχαν έτοιμο σε 1 μέρα (!) το πήρα σήμερα και δουλεύει άψογα! (μου κόψαν και απόδειξη κανονικότατα)

Ισχυρίζονται ότι η οθόνη είναι αυθεντική γιατί έχουν πρόσβαση σε ανταλλακτικά apple. Αυτό δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω, πάντως το κινητό δουλεύει άψογα και ήταν έτοιμο σε 1 μέρα, με 80 ευρώ (που ήταν και η χαμηλότερη τιμή που μπόρεσα να βρώ).

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Γεία σας από Θεσσαλονίκη. Εμένα έσπασε η εξωτερική οθόνη από το 3g τα Χριστούγεννα. Πήγα στην Cosmote, αυτοί με στείλαν στο Γερμανό και εκεί μου ζητήσαν 300 ευρώ (!!!!!) για αντικατάσταση με επανακατασκευασμένο. Επειδή δούλευε κανονικά, παρόλο το σπάσιμο που κάλυπτε σχεδόν τη μισή οθόνη, το κράτησα έτσι μέχρι να βγεί το καινούργιο. Προχθές με ενημέρωσε ένας φίλος για το post που έχει παραπάνω σχετικά με την MacOnline στην Ναυαρίνου στη Θεσσαλονίκη, με κόστος 60 ευρώ. Το πήγα την Τρίτη και μου ζήτησαν τελικά 80 ευρώ. Παρόλαυτά το είχαν έτοιμο σε 1 μέρα (!) το πήρα σήμερα και δουλεύει άψογα! (μου κόψαν και απόδειξη κανονικότατα)

Ισχυρίζονται ότι η οθόνη είναι αυθεντική γιατί έχουν πρόσβαση σε ανταλλακτικά apple. Αυτό δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω, πάντως το κινητό δουλεύει άψογα και ήταν έτοιμο σε 1 μέρα, με 80 ευρώ (που ήταν και η χαμηλότερη τιμή που μπόρεσα να βρώ).

Για δές και αυτό : http://texnikoi.com/iphone-spasmeni-othoni-episkevi-iphone.html έστειλα πελάτη μου με πρόβλημα στην πλακέτα και μου το φτιάξανε σε 2 μέρες και είχα μάθει οτι αντικαθιστούν και οθόνες.

Επισκέπτης
Δημοσ.

@natia και εμενα στο 3GS

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αφου μας πουλας.

1 x Οθόνη LCD iPhone Αυθενική!

Και κανει μονο 75€ αλλα αν θες να μας την βαλεις εσυ κανει αλλα 20€ και τα μεταφορικα δικα μας δλδ 100+ συμφερεις!

Ενω τα παιδια σου λενε οτι με 80€ στην εγκαθιστουν τεχνικοι και εισαι καλυμενος...

Χμμμμμμμ ποιον να προτιμησω....:devil:

AAAAAAAAA και αν πεις κανενα ειναι ευκολη η εγκατασταση μπλα μπλα μπλα θα σου πω EBAY!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...