Sorath Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 1 hour ago, NikosRocknRolla said: Αποσκοπεί στο ότι κάποιος που ενδιαφέρεται μπορεί να είναι καινούργιος και να μην ξέρει πως υπάρχει θεμα η κάποιος που ενδιαφέρεται όπως εγώ μήπως γινει συζήτηση πάνω στο άθλημα. Ελπίζω να σε κάλυψα. Εσύ αφού δεν ενδιαφέρεσαι επί του θέματος που αποσκοπεί η όλη συζήτηση που γίνεται και γιατί απάντησες; Πως έφτασες στο συμπέρασμα οτι δεν ενδιαφέρομαι; Το αντίθετο ισχύει εξού και ρώτησα που αποσκοπεί το σχόλιό σου, γιατί δεν ήταν ξεκάθαρο όπως παραπάνω. Επι του θέματος, στο insomnia -καλώς ή κακώς - ποτέ δεν υπήρχε βάση χρηστών που να ασχολείται με τα motogp. Αν σου αρέσει να συζητάς για αυτό το θέμα, θα σου έλεγα να ψαχτείς σε άλλα forums πιο εξιδεικευμένα.
NikosRocknRolla Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 42 λεπτά πριν, Sorath είπε Πως έφτασες στο συμπέρασμα οτι δεν ενδιαφέρομαι; Το αντίθετο ισχύει εξού και ρώτησα που αποσκοπεί το σχόλιό σου, γιατί δεν ήταν ξεκάθαρο όπως παραπάνω. Επι του θέματος, στο insomnia -καλώς ή κακώς - ποτέ δεν υπήρχε βάση χρηστών που να ασχολείται με τα motogp. Αν σου αρέσει να συζητάς για αυτό το θέμα, θα σου έλεγα να ψαχτείς σε άλλα forums πιο εξιδεικευμένα. Έτσι κατάλαβα από το ύφος της απάντησής σου. Αλλά προφανώς ήταν λαθος μου. Οκ. Ε μπαίνω και στο moto.gr και στο FB σε 2 σελίδες. Και ότι πετύχω έτσι τυχαία. 1 ώρα πριν, Sorath είπε Πως έφτασες στο συμπέρασμα οτι δεν ενδιαφέρομαι; Το αντίθετο ισχύει εξού και ρώτησα που αποσκοπεί το σχόλιό σου, γιατί δεν ήταν ξεκάθαρο όπως παραπάνω. Επι του θέματος, στο insomnia -καλώς ή κακώς - ποτέ δεν υπήρχε βάση χρηστών που να ασχολείται με τα motogp. Αν σου αρέσει να συζητάς για αυτό το θέμα, θα σου έλεγα να ψαχτείς σε άλλα forums πιο εξιδεικευμένα. Αν θέλεις να προτείνεις κάτι άλλο καλοδεχουμενο φυσικά! 1
Sorath Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου On 28/04/2025 at 14:10, NikosRocknRolla said: Αν θέλεις να προτείνεις κάτι άλλο καλοδεχουμενο φυσικά! Κάποια που διάβαζα παλαιότερα, έχουν πλέον κλείσει ή η δραστηριότητα είναι πολύ χαμηλή. Πλέον κι εγώ στο moto.gr γραφω (ίδιο nickname). Σίγουρα θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη κινητικότητα σε ξένα forums, αλλά προσωπικά δεν εχω ασχοληθεί. 1
NikosRocknRolla Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 5 ώρες πριν, Sorath είπε Κάποια που διάβαζα παλαιότερα, έχουν πλέον κλείσει ή η δραστηριότητα είναι πολύ χαμηλή. Πλέον κι εγώ στο moto.gr γραφω (ίδιο nickname). Σίγουρα θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη κινητικότητα σε ξένα forums, αλλά προσωπικά δεν εχω ασχοληθεί. Τέλεια τέλεια! Σε ευχαριστώ πολύ! 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα