Προς το περιεχόμενο

Ψηφο στην Ελλάδα

wre2wre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφήστε μας ρε παιδιά στα προβλήματα μας. Αρνούμαι να ασχοληθώ με την EUROτρωωτζάμπαλεφταVISION

• Moderators
Δημοσ.
Γιατί το αφήνεις στη μέση ρε Gi0;

Ασκηση για το σπιτι για τον topic starter και οσους "πιστους" ψηφισουν:rolleyes:

Δημοσ.

Ψήφισα μια στην τύχη που δεν ήταν ούτε ελλάδα ούτε κύπρος, έτσι επειδή μου τη σπάνε αυτά τα polls :P

Δημοσ.

Είμαι μεταξύ Γερμανίας, Μακεδονίας και Τουρκίας.

Ακούσε κανείς τα τραγούδια να μου πει ποιο από τα 3 είναι υποφερτό;

Δημοσ.

δεν ξερω ποιο ειναι υποφερτό, αλλά νομίζω ότι μια μακεδονία είναι ότι πρέπει, σαν ψήφος για το ....εθνικό μας φρόνημα, που θέλουμε να είμαστε παντού πρωτοι!

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρακαλώ να λείπουν τα σχόλια που αναφέρονται σε πολιτικά πρόσωπα καθώς και τα σχόλια για τη Μακεδονία, για τη Βόρεια Μακεδονία, για τη Νέα Μακεδονία και για το πόσες Μακεδονίες έχουμε.

Οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο μήνυμα θα θεωρηθεί troll post και το μέλος που το δημοσιεύσει θα υποστεί τις προβλεπόμενες κυρώσεις.

Δημοσ.

Στο εξωτερικό και κυριως σε χώρες της δυτικης Ευρωπης ουτε καν ασχολούνται μ αυτο το πανηγύρι της δεκάρας. Ενδεικτικά στην Αγγλία , ο τραγουδιστης πληρώνει απ την τσέπη του τα έξοδα της συμμετοχής του.Στην Ελλάδα βρήκαν έναν ακόμα τρόπο τα ΤΡΩΚΤΙΚΑ της κρατικης τηλεορασης για να οικονομάνε , κάνοντας το TOP θέμα , ώστε να δικαιολογουνται τα τεράστια ποσά που δαπανώνται κάθε χρόνο γι αυτη την αηδία και να πληρώνονται κάτι Μαγγίρες , Παναγόπουλοι και το κακό συναπάντημα. Είναι παρόμοιο περιστατικό με τα πολλά κανάλια που έχει η ΕΡΤ ψηφιακή ώστε να δικαιολογεί θέσεις καρεκλοκένταυρων με παχυλούς μισθούς.

Και μια εναλλακτική άποψη επι του θέματος :

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=2Yv-8aCn0TQ&feature=PlayList&p=3FF3E8468C72D476&playnext_from=PL&playnext=1&index=40[/ame]

Δημοσ.

Και μια εναλλακτική άποψη επι του θέματος :

http://www.youtube.com/watch?v=2Yv-8aCn0TQ&feature=PlayList&p=3FF3E8468C72D476&playnext_from=PL&playnext=1&index=40

Btw ευτυχώς που δεν είμαι str8. Τουλάχιστον έτσι εκμηδενίζω όλες τις πιθανότητες να του μοιάσω. Thank god :-)

Δημοσ.
Btw ευτυχώς που δεν είμαι str8. Τουλάχιστον έτσι εκμηδενίζω όλες τις πιθανότητες να του μοιάσω. Thank god :-)

Εγώ δεν το βαλα το βίντεο για να εστιάσω σ αυτό συγκεκριμένα. Btw ο καθένας κάνει τις επιλογές του... :P

Δηλαδή όσοι είναι str8 έχουν πιο πολλές πιθανότητες να του μοιάσουν? :rolleyes:

Δημοσ.
Εγώ δεν το βαλα το βίντεο για να εστιάσω σ αυτό συγκεκριμένα. Btw ο καθένας κάνει τις επιλογές του... :P

Δηλαδή όσοι είναι str8 έχουν πιο πολλές πιθανότητες να του μοιάσουν? :rolleyes:

Σίγουρα δεν είπα ότι το έβαλες για να εστιάσεις σε αυτό συγκεκριμένα αλλά μεσημεριάτικα μου ήρθε κάπως τόση δόση ομοφοβίας και ρατσισμού, και πραγματικά οικτίρω τους ανθρώπους που σκέφτονται έτσι.

Αλλά και εγώ το άμοιρο από το σχολείο μέχρι και την πολιτική βλέπω ανθρώπους να με μισούν και να καταφέρονται κατά μου, χωρίς λόγο και από τη στιγμή που δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν.

Ελπίζω να με καταλαβαίνεις έστω και λίγο.

Και on topic, απεχθάνομαι την eurovision :P

Δημοσ.

Ρε πατε καλα ? Αν βγει η Ελλαδα πρωτοι την βαψαμε! Με τι λεφτα θα κανουμε Eurovision ??? Θα μας κοψουν και τον 12 μισθο για να βγαλουν τα εξοδα!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...