Προς το περιεχόμενο

Lost Season 6 Finale FULL SPOILERS topic

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά, καταλάβαμε ποιός ήταν ο ρόλος του Jacob και του MIB; Και γιατί η κυριούλα που σκότωσε τη μητέρα τους ήξερε ότι θα γεννηθούν και θα είναι "ξεχωριστοί";

Καλά, ας μην αρχίσω και για το "ΝΗΣΙ". Πάντως ο ΦΕΛΛΟΣ στο "Ab Aeterno" ήταν τελικά...ένας φελλός...(!!!)

Απογοητευτικό το τέλος. Σούπερ συγκινητικό και "γλυκούλι", αλλά απογοητευτικό. Όπως ανέφερε και κάποιος άλλος στις προηγούμενες σελίδες, ήταν ίσως το μόνο επεισόδιο στο οποίο έβλεπα κάθε τόσο πόσο απομένει ακόμα μέχρι να τελειώσει. Όχι τόσο επειδή ήταν βαρετό, αλλά επειδή περίμενα -για τελευταίο επεισόδιο- να έχει περισσότερο υλικό. Οι πιό σημαντικές πληροφορίες συμπυκνώθηκαν σε έναν διάλογο 2 λεπτών στο τέλος. Τέλος πάντων. :/

Α, και κάτι ακόμα! Ο Γουόλτ και ο Μάικλ γιατί δεν ήταν μαζί τους; Υποτίθεται ότι αυτοί πήγαν στην κόλαση; Ή απλά δεν τους "έπαιζαν" οι υπόλοιποι και γι'αυτό δεν τους είπαν το "κόλπο" για να συναντηθούν όλοι μαζί;

Επεξ/σία από SweeT_DreamS
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aν ειχανε πεθανει απο το 1ο επεισοδιο, δεν θα υπηρχε λογος να υπαρχουν αυτοι οι χαρακτηρες ρε παιδια...

παιδια δεν καταλαβατε κατι..ηταν νεκροι απο πριν το πρωτο επεισοδιο!

σκεφτητε το λιγο... :P

:P :P :P

παιδια δεν καταλαβατε κατι..ηταν νεκροι απο πριν το πρωτο επεισοδιο!

σκεφτητε το λιγο... :P

:P :P :P

μαλλον ηταν φαντασματα ολοι. :whistle:

Εγώ επειδή πραγματικά έχω απορία σε πόσους άρεσε το φινάλε του Lost τελικά και τι ποσοστό του κοινού ικανοποιήθηκε εντέλει με αυτό, θα πρότεινα να γίνει ένα τοπικ-γκάλοπ γι αυτό. Ακούγεται πολύ χαζός ο λόγος για γκάλοπ?

Έχω πραγματικά απογοητευθεί από το μηδενισμό όλων όσων βλέπαμε και μας ταξίδευαν τόσα χρόνια και ειλικρινά έχω απορία αν στην πλειοψηφία άρεσε ή όχι.

To Lost ήταν μια σειρά που σε έβαζε να σκεφτείς, να ψαχτείς και να καταλάβεις τί στο καλό μπορεί να συμβαίνει. Όταν καταφέρνουν και κάνουν ένα φινάλε (που υποτίθεται οτι δίνει απαντήσεις) και πάλι σε βάζουν να σκεφτείς, να ψαχτείς και να καταλάβεις τί στο καλό μπορεί να συμβαίνει αυτό μόνο ως επιτυχία μπορεί να χαρακτηριστεί σε μια τέτοια σειρά.

Εδώ δεν έχουμε καταλήξει ακόμα για το αν ήταν νεκροί από το πρώτο επεισόδιο, από το φινάλε ή από τη βόμβα.

Και τώρα που είπα βόμβα...διάβαζα κάπου μέσα στο πολλά που έχουν γραφτεί, οτι το incident δεν ήταν αυτό που προκάλεσε όλο αυτό. Το κλειδί που γύρισε ο Ντες το προκάλεσε. Στη φάση που η Τζούλιετ χτυπάει τη βόμβα, λόγω της αστάθειας της ενέργειας εκείνη τη στιγμή, είχαμε απλώς ένα ακόμα από τα γνωστά time travels. Γι' αυτό βρέθηκαν στο 2007. Η Dharma λοιπόν (στη λογική του Φάρεντει), είχε βάλει τη βόμβα ως δικλίδα ασφαλείας κάτω από την καταπακτή με το κουμπί, ώστε σε περίπτωση ανάγκης να ενεργοποιήσουν τη βόμβα για να μην καταστραφεί το νησί. Αυτό έκανε ο Ντες και με τη σειρά του ξεκίνησε μια σειρά γεγονότων που μας έφερε στο φινάλε.

• Like 1

Ρε παιδιά πότε θα καταλάβετε ότι τελικά σημασία είχε το χτίσιμο των χαρακτηρων, η ψυχοσύνθεσή τους και το πέρασμά τους στην εξιλέωση μετά θάνατον? Δεν ένοιαξαν τους παραγωγούς ποτέ τα μυστήρια και δεν μας νοιάζουν και εμάς τελικά. Σάμπως οι χαρακτήρες έμαθαν, τί είναι η πηγή, από που ήρθε ο Jacob και τί είναι το νησί? Δεν έμαθαν τίποτα. Όλα εμπειρικά τα έζησαν χωρίς να ξέρουν ακριβώς τί είναι το καθένα! Γιατί να μάθουμε εμείς τελικά?

Η σειρά έτσι όπως την έθεσαν είναι άπαιχτη. Μας παρέθεσαν τί τράβηξαν όλοι αυτοί οι χαρακτήρες 6 χρόνια, χωρίς να πρέπει ντε και καλά να μας εξηγήσουν. Και αυτό είναι ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ!!!

Όσοι δεν το καταλαβαίνετε, δεν μας απασχολεί. Σημασία είχε το ταξίδι και όχι μια λίστα με απαντήσεις! Εγώ προσωπικά πέρασα 6 υπέροχα χρόνια με το Lost...

Polaki, επετρεψε μας να εχουμε διαφορετικη αποψη και γνωμη απο σενα. Επειδη εσενα σ'άρεσε το τελος πρεπει να αρεσει και στους υπολοιπους? Δεν παμε καλα...

αυτό εδώ τα σπάει περισσότερο !!!!

:lol: .. και να τι ήταν τελικά όλη αυτή η ιστορία :

bp-carrot-stick.jpg

και ΝΑΙ επιτέλους :

donkey-finally-gets-the-carrot.jpg

..αι συχτύρια με δαύτο .. @#@΅ΣΕΦ$#@Σ@΅ΕΡΕ$!!!!

:P

καλα δεν μπορειτε να πιστεψετε τι γελιο εχω ριξει αυτες τις μερες με το χουνερι που εχουν παθει οι Λοστ φανς σε ολο το ιντερνετο.η ολη κατασταση ειναι μια τρελη κωμωδια γιγατονων.:lol::lol:

Απο χτες σκεφτομαι να γραψω και εγω την γνωμη μου και ολο το μετανοιωνω... Τι να γραψω? Αφου καλα καλα δεν καταλαβα το τελος..... Μετα απο 6 χρονια , δεν καταλαβα το τελος...... Και βεβαια οι σεναριογραφροι πεατυχαν αυτο που ηθελαν , δηλαδη ο καθενας να δωσει τη δικη του εξηγηση γι αυτο που ειδε....

Θα ρωτησω κατι αν και πισευω οτι ηταν σεναριακο κενο : Ο Μαιλς ακουσε την τζουλιετ εκει που ηταν θαμμενη , να λεει τελικα δουλεψε ( αναφεροταν στο συμβαν? ). Πως κολλαει ολο αυτο με την ιστορια?

Απειρα αναπαντητα ερωτηματα. Αν θελετε μπορειται να δειτε μερικα από αυτα : http://www.collegehumor.com/video:1936291

Σίγουρα η σειρά ήθελε να περάσει ένα μήνυμα στον κόσμο, της πίστης ενδεχομένως σε κάτι ανώτερο, το ότι μας έδειξε ανθρώπους με κατεστραμένες ζωές εκτός νησιού που έκαναν πάνω στο νησί μια καινούργια αρχή και σπουδαία πράγματα, και πως άγνωστα μεταξύ τους άτομα δέθηκαν τόσο πολύ και έζησαν μοναδικές στιγμές.

Και ξαναλέω αυτό που είχα πει και πιο παλιά, τώρα που έχω δει το φινάλε και με μια πιο ψύχραιμη λογική: πόσο γαμάτο θα ήταν το λοστ εάν είχε τελειώσει σε λιγότερους κύκλους, με έμφαση στο κοινωνικό κομμάτι που ήταν πάντα το δυνατό του χαρτί και ίσως και με στοιχεία περιπέτειας τα οποία θα μπορούσαν να είχαν μείνει στην κόντρα μπεν - γουίντμορ.

Ποιός ο λόγος για τέρατα καπνού/ιάκωβους/κώστηδες/μαγικά φώτα/νεκραναστάσεις/φαντάσματα και ένα σωρό άλλα...

Αυτά δεν τα αναφέρω τυχαία, διότι εκεί νομίζω χάλασε το κομμάτι της ερμηνείας: oι πρωταγωνιστές είχαν εξοικοιωθεί με την ιδεά του κώστα, περπατούσαν μαζί του σαν να μην συμβαίνει τπτ και του έκαναν και πλακίτσα...

Είδαν τον σαγίντ να επιστρέφει από τον κάτω κόσμο λες και απλά τον είχε πάρει ο ύπνος...

Πιο πριν, πήγαν όλοι στο 1977 αντί στο 2007, και αντέδρασαν εντελώς φυσιολογικά λες και πολύ απλά έκαναν λάθος σε μια στροφή της εθνικής...

Εκεί πολύ απλά οι ερμηνείες έπαψαν να είναι αληθοφανείς και το λοστ έχασε την μαγεία του...και αυτό νομίζω εν τέλει ήταν και το λάθος των παραγωγών που ξενέρωσε αρκετό κόσμο, και όχι τόσο ότι δεν έδωσαν απαντήσεις σε μυστήρια και ερωτήματα.

Ε αφου ολη η σειρα ηταν για τους χαρακτηρες, τοτε ποιος ο λογος να βαζουν ολα αυτα τα μυστηρια; Μηπως επειδη αυτα ηταν εκεινα που κρατουσαν την τηλεθεαση; Και σκοπος ηταν να κανουμε οσο το δυνατον περισσοτερς σεζον και να τα μαζεψουμε οσο το δυνατον πιο χοντρα; Δηλαδη δεν θα ηταν ιδια η ψυχοσυνθεση των χαρακτηρων αν δεν υπηρχαν ολα αυτα περι αριθμων, καταπακτων, ηλεκτρομαγνητισμου, χρονοταξιδιων, τερατων καπνου, πολικων αρκουδων, θεων, δαιμονων και χιλιων δυο αλλων πραγματων; Η σειρα κατα την γνωμη μου ειναι ενας τεραστιος αχταρμας ιδεων, στην οποια οτι εγινε εγινε για τα φραγκα και τιποτα αλλο. Και βγαινουν οι σεναριογραφοι στις συνεντευξεις και γελανε και ειναι ολο υπονοουμενα και λενε εμεις τα ειχαμε ολα απο την αρχη σχεδιασμενα...

• Like 1

Ε αφου ολη η σειρα ηταν για τους χαρακτηρες, τοτε ποιος ο λογος να βαζουν ολα αυτα τα μυστηρια; Μηπως επειδη αυτα ηταν εκεινα που κρατουσαν την τηλεθεαση; Και σκοπος ηταν να κανουμε οσο το δυνατον περισσοτερς σεζον και να τα μαζεψουμε οσο το δυνατον πιο χοντρα; Δηλαδη δεν θα ηταν ιδια η ψυχοσυνθεση των χαρακτηρων αν δεν υπηρχαν ολα αυτα περι αριθμων, καταπακτων, ηλεκτρομαγνητισμου, χρονοταξιδιων, τερατων καπνου, πολικων αρκουδων, θεων, δαιμονων και χιλιων δυο αλλων πραγματων; Η σειρα κατα την γνωμη μου ειναι ενας τεραστιος αχταρμας ιδεων, στην οποια οτι εγινε εγινε για τα φραγκα και τιποτα αλλο. Και βγαινουν οι σεναριογραφοι στις συνεντευξεις και γελανε και ειναι ολο υπονοουμενα και λενε εμεις τα ειχαμε ολα απο την αρχη σχεδιασμενα...

γιατι το βλεπες ρε αρχηγε? σε αναγκαζε κανεις??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...