Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εεεε, δεν είναι το ίδιο να λες "πουλήθηκαν 14.000.000 Ferrari" με το να λες "κάθε μέρα πουλιούνται όμως και 1.000.000 αυτοκίνητα με κινητήρα BMW"...

Δημοσ.

Εεεε, δεν είναι το ίδιο να λες "πουλήθηκαν 14.000.000 Ferrari" με το να λες "κάθε μέρα πουλιούνται όμως και 1.000.000 αυτοκίνητα με κινητήρα BMW"...

• Super Moderators
Δημοσ.

Να δούμε πότε θα σταματήσουμε να διαβάζουμε για android, htc κλπ στο thread του iPhone 4.

Παρακαλούνται τα funboys και trollboys να αποχωρούν σιγά-σιγά γιατί αλλιώς θα αναγκαστούμε να μοιράζουμε infractions (πάλι).

Δημοσ.

Το μήνυμα μου δεν ήταν υπέρ android(είμαι υπερήφανος κάτοχος του iphone) και δεν νομίζω να προκάλεσα κάποιον γράφοντας ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με τις πωλήσεις σαν καταναλωτές..

Κάτι θα μου διαφεύγει..τι να πω..

• Super Moderators
Δημοσ.
Το μήνυμα μου δεν ήταν υπέρ android(είμαι υπερήφανος κάτοχος του iphone) και δεν νομίζω να προκάλεσα κάποιον γράφοντας ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με τις πωλήσεις σαν καταναλωτές..

Κάτι θα μου διαφεύγει..τι να πω..

Δεν χρειάζεται να πεις κάτι, το παραπάνω προειδοποιητικό μήνυμα δεν αναφέρεται σε εσένα.

Δημοσ.

Θεώρησα ότι αναφερόταν και σε μένα αφού διαγράφηκε(?) το μήνυμα μου.

Τέσπα δεν το συνεχίζω άλλο.

Δημοσ.

παιδια εχω ενα περιεργο προβλημα με την μπαταρια του iphone.Την φορτιζω ενω ειναι στο 40% μεχρι να παει 100%. το αφηνω standby το βραδυ και το πρωι ειναι η μπαταρια στο 52%...τι παιζει?Αλλες φορες φορτιζει κανονικα(δεν θυμαμαι αν ειναι απο τελειως αδεια μπαταρια) και εχω μπαταρια για 2 μερες...Να πω οτι το φορτιζω 4,5-5 ωρες...Επισης ειναι κλειστα τα 3g κτλ...

Δημοσ.

παιδια εχω ενα περιεργο προβλημα με την μπαταρια του iphone.Την φορτιζω ενω ειναι στο 40% μεχρι να παει 100%. το αφηνω standby το βραδυ και το πρωι ειναι η μπαταρια στο 52%...τι παιζει?Αλλες φορες φορτιζει κανονικα(δεν θυμαμαι αν ειναι απο τελειως αδεια μπαταρια) και εχω μπαταρια για 2 μερες...Να πω οτι το φορτιζω 4,5-5 ωρες...Επισης ειναι κλειστα τα 3g κτλ...

Δημοσ.

Μήπως επειδή τελειώνει η φόρτιση γρήγορα και μετά δούλευει με την μπαταρία;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Μήπως επειδή τελειώνει η φόρτιση γρήγορα και μετά δούλευει με την μπαταρία;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

και σε standby για 8-9 ωρες πεφτει στο 52%?Και οκ πες οτι συμβαινει αυτο,γιατι δεν το κανει παντα και αλλες φορες ειναι οκ για 2 μερες με ιδιο χρονο αναμονης και ομιλιας?Ποσες ωρες το φορτιζετε?

Δημοσ.

και σε standby για 8-9 ωρες πεφτει στο 52%?Και οκ πες οτι συμβαινει αυτο,γιατι δεν το κανει παντα και αλλες φορες ειναι οκ για 2 μερες με ιδιο χρονο αναμονης και ομιλιας?Ποσες ωρες το φορτιζετε?

Δημοσ.

Δες ποιες εφαρμογες τρεχουν στο multitasking

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...