Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε πολλά τηλ το power button ή τα κουμπιά για τον ήχο είναι χαλαρά αλλά δεν έχει επιπτώσεις στην λειτουργία.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

grim σε πιο service σου είπαν οτι αν θές στο αλλάζουν αν το τηλέφωνο σου κάνει σαν κουδουνίστρα?

ευχαριστώ!

Δημοσ.

μπα! η Chicco θα έλεγε πως μια χαρά κουδουνίζει η κουδουνίστρα σας :P

Ανέβασα video στο youtube.

Πείτε μου είμαι παράξενος και υπερβολικός?

http://www.youtube.com/watch?v=el7sqfayrTc

Ορμα και πες τους 650Ε συσκευη ειναι και οχι μαραφετι απ το παραζαρι! Θελω αλλο..

Δημοσ.

grim σε πιο service σου είπαν οτι αν θές στο αλλάζουν αν το τηλέφωνο σου κάνει σαν κουδουνίστρα?

ευχαριστώ!

Τον ίδιο θόρυβο κάνει και το δικό μου όπως το δικό σου. Στον γερμανο στο Ηράκλειο Κρήτης μου το είπαν αλλά φυσικά θα έπερνα άλλο refurbished και όχι το δικό μου επισκευασμένο οπότε το άφησα.

Δημοσ.

Sorry ρε παίδες, αλλά αν το κατάστημα δέχεται την αλλαγή μιλάμε για ελαττωματική παρτίδα iPhone?

Έχουμε κάποιο στοιχείο από Apple?

Επειδή βλέπω ότι σοβαρεύει το πράμα, όχι τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Έχω διαβάσει σχετικά γι'αυτό το θέμα του θορύβου, αλλά μόνο βλέποντας το βίντεο κατάλαβα πόσο έντονος είναι και ίσως ανησυχητικός!

Σίγουρα δεν είναι φυσιολογικός γιατί τότε θα το έκαναν όλα. Δοκίμασα και στο δικό μου και δεν κάνει καθόλου θόρυβο (ευτυχώς).

Αποτελεί βάσιμο λόγο για επίσκεψη στο service!

Δημοσ.

Γενικά, η ριζική σχεδιαστική αλλαγή του 4ου γιωτοφώνου παρήγαγε αρκετά ελλατωματικα κομμάτια (για τα δεδομένα της apple πάντα). Εμένα παρουσιάζει μια μικρή ανομοιογένεια φωτεινοτητας μεταξύ του πάνω και κανω τμήματος της οθόνης. Είναι αισθητό μόνο σε λευκό φόντο, δεν μπήκα σε διαδικασία να το πάω πίσω.

Δημοσ.

Όλα έχουν το deathgrip μην το ψάχνεις είναι σχεδιαστικό το πρόβλημα αλλά καλύτερα να μην ξαναρχίσουμε την συζήτηση αν ήταν τόσο σημαντικό δεν θα είχε ξεχαστεί έτσι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...