M_i_k_e Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 εχω 2 εξωτερικους σκληρους δισκους. τους αφηνω συνηθως ανοιχτους μαζι με τον υπολογιστη οταν δεν βρισκομαι στον υπολογιστη.. με λιγα λογια συνεχεια ειναι ανοιχτοι... ο ενας ειναι normal, δηλαδη δεν καιει οταν τον πιανω.. ο αλλος ομως ζεματαει! δοκιμασα να του αλλαξω θεση και με το που τον εποιασα καηκα στην κυριολεξια! οπως ηταν φυσικο τον εκλεισα! παιζει να παθει ζημια αν τον ανοιξω παλι τωρα? δεν ξερω ποσο καιρο καιει.. μπορει παντα να ηταν ετσι και να μην το ειχα παρει χαμπαρι.. ειναι καποιο προβλημα το οτι καιει τοσο πολυ? η ειναι φυσιολογικο?
umaga Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 αμα των αφησεις μερηκα λεπτα χωρις να εχεις ανοιχτο καποιο αρχει απο αυτον πχ ταινια κλεινει?τον ακους να δουλευει?
M_i_k_e Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 αμα των αφησεις μερηκα λεπτα χωρις να εχεις ανοιχτο καποιο αρχει απο αυτον πχ ταινια κλεινει?τον ακους να δουλευει? δεν εχω παρατηρησει ποτε... ο μονος δισκος που μου δειχνει οτι σταματαει την λειτουργεια του οταν δεν εχω ανοιχτα αρχεια απο αυτον ειναι ο δευτερος εξωτερικος αυτον τον εχω παρατηρησει... τωρα θα κοιταξω και αυτο που μου λες... υπαρχει καποια ρυθμιση να κανω γιαυτο που λες?
umaga Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 υπαρχει ρυθμηση αλλα δε θυμαμαι που πας για να το δεις, μπορει και επειλογες ενεργειας παντος μπορει να μην σταματαει και γιαυτο να σηκωνει θερμοκρασιες
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δεν έχει led που να δείχνει αν είναι on ή off? Μερικοί που δεν έχουν διακόπτη, κλείνουν όταν κλείσει και το pc.
M_i_k_e Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δεν έχει led που να δείχνει αν είναι on ή off?Μερικοί που δεν έχουν διακόπτη, κλείνουν όταν κλείσει και το pc. εμενα ειναι με διακοπτη.. συνεχεια στο on το εχω...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Αφού έχει διακόπτη γιατί δεν τον σβήνεις;
M_i_k_e Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Αφού έχει διακόπτη γιατί δεν τον σβήνεις; τοσο καιρο δεν ηξερα οτι εκαιγε τοσο πολυ.. τωρα απλα ψαχνω λυση ωστε οσο τον εχω ανοιχτο να μην καιει τοσο... εννοειται πως απο σημερα θα κλεινει ο διακοπτης του οταν δεν ειμαι στον υπολογιστη...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 H πιο απλή λύση είναι να ανοίξεις το κουτί, και ίσως να βάλεις ένα μικρό ανεμιστηράκι.
M_i_k_e Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 H πιο απλή λύση είναι να ανοίξεις το κουτί, και ίσως να βάλεις ένα μικρό ανεμιστηράκι. εξωτερικος ειναι... εξω τον εχω... Ποιον ακριβώς έχεις; ουτε που ξερω.. ειναι παλιο μοντελο!
nikos903 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Βρες το μοντέλο όπως είπαν πιο πάνω(δεν μπορεί κάπου θα το έχεις) και πες μας τι γράφει το speedfan για την θερμοκρασία του δίσκου (εναλλακτικά δες με το everest).
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Όταν λέω να ανοίξεις το κουτί δεν εννοώ το tower, αλλά τον ίδιο τον σκληρό. Εφόσον λέει ότι ζεματάει και κάηκε όταν τον έπιασε, είναι περιττό να βάζει προγράμματα..
Xristaras12 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 δεν θελω να σε τρομαξω,εχω εναν seagate FreeAgent Desktop(τον καφε)και εκαιγε κ εμενα τρομερα.Το Hard disk sentinel μου δειχνει οτι εχει 40%ζωη(προβλημα στο μοτερ)Οταν τον ανοιξα μια μερα,ολη η επιφανεια του σκληρου ηταν σε γκρι χρωμα και οι πλακετες μαυρες(με λιγα λογια καπνισα τον σκληρο)και ηταν 2 μερες ανοιχτος απλα,ζεματαγε οπως ειπες κ εσυ(φυσικα ο σκληρος λειτουργει αψογα εκτος της θηκης του ομως παρ,ολα αυτα μετα απο 2-3 ωρες λειτουργιας εξακολουθει να εχει σχετικα υψηλη θερμοκρασια)
nikos903 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Όταν λέω να ανοίξεις το κουτί δεν εννοώ το tower, αλλά τον ίδιο τον σκληρό. Εφόσον λέει ότι ζεματάει και κάηκε όταν τον έπιασε, είναι περιττό να βάζει προγράμματα.. To είπα γιατί αλλιώς το εκλαμβάνει καθένας το "ζεματάει" Άμα έχεις θερμοκρασία απο τους αισθητήρες ξέρεις τι γίνεται (αμα ζούνε και δεν δείχνουν 500 oC). Άμα όντως είναι πάνω απο 50 άντε 60 κάτι παίζει όντως(απο οτι ξέρω όμως απο 70 και πάνω νιώθεις οτι καίγεσαι)... Μετά καθάρισμα;; Εγγύηση χλωμό πάντως... Κάτσε να δούμε ποιος είναι ο δίσκος καλύτερα.... Edit: Μοντέλα δίσκου--> PDF Δες στην τελευταία σελίδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.