mariakouts75 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Έτσι "συνεργάζομαι" και εγώ με την Coca Cola επί 30 χρόνια. Ξαναδιάβασε τι έγραψες και αυτό που απάντησα. Να σε ξαναρωτήσω, μήπως νόμιζες ότι διάβασα/έγραψα λάθος: 30 χρόνια που "συνεργάζεσαι" με την Coca Cola ως απλός καταναλωτής, πόσα χρήματα-μετρητά σου επέστρεψε; Πες μας πρώτα πόσα ξόδεψες σε προϊόντα Amway σε σχέση με αυτά που πληρώθηκες, και μετά να κάνουμε υπολογισμό του κέρδους σου. Και μην αρχίσουμε πάλι αυτά περί πιό ποιοτικών προϊόντων κλπ. Τον πρώτο χρόνο σαν 4μελή οικογένεια-απλοί πελάτες της εταιρίας-"ξοδέψαμε" περίπου 780€ λιγότερα από ότι αν ψωνίζαμε τα πάντα από ένα Super Market. Τα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησης μου μέχρι σήμερα ανέρχονται σε 2500€ συνολικά. Αντικειμενικά "μπήκα μέσα" τους πρώτους 3 μήνες. Στα "ίσια" μου ήρθα τον 5ο μήνα που άρχισα να βγάζω καθαρό κέρδος. Έχεις δοκιμάσει ποτέ προσωπικά τα προιόντα της Amway; Παω για πατατακια στο περιπτερο συνεχιστε εσεις και θα τα διαβασω σε λιγο. Μα καλα πουλανε 3 ευρω το μακαρονι.. ποιος τα αγοραζει; Στην τιμή που ανέφερες αγοράζουν οι πελάτες λιανικής το 1 κιλό.
Toufas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Να σε ξαναρωτήσω, μήπως νόμιζες ότι διάβασα/έγραψα λάθος: 30 χρόνια που "συνεργάζεσαι" με την Coca Cola ως απλός καταναλωτής, πόσα χρήματα-μετρητά σου επέστρεψε; Τον πρώτο χρόνο σαν 4μελή οικογένεια-απλοί πελάτες της εταιρίας-"ξοδέψαμε" περίπου 780€ λιγότερα από ότι αν ψωνίζαμε τα πάντα από ένα Super Market. Τα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησης μου μέχρι σήμερα ανέρχονται σε 2500€ συνολικά. Αντικειμενικά "μπήκα μέσα" τους πρώτους 3 μήνες. Στα "ίσια" μου ήρθα τον 5ο μήνα που άρχισα να βγάζω καθαρό κέρδος. Έχεις δοκιμάσει ποτέ προσωπικά τα προιόντα της Amway; Στην τιμή που ανέφερες αγοράζουν οι πελάτες λιανικής το 1 κιλό. https://www.veropoulos.gr/eshop/print_index_List.asp?mscssid=F4878TXJ07G79GA0LNTJ71XG3DCL7XX5&dept_id=1043&cat_id=170601 1
YiN Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Τον πρώτο χρόνο σαν 4μελή οικογένεια-απλοί πελάτες της εταιρίας-"ξοδέψαμε" περίπου 780€ λιγότερα από ότι αν ψωνίζαμε τα πάντα από ένα Super Market. Τα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησης μου μέχρι σήμερα ανέρχονται σε 2500€ συνολικά. Αντικειμενικά "μπήκα μέσα" τους πρώτους 3 μήνες. Στα "ίσια" μου ήρθα τον 5ο μήνα που άρχισα να βγάζω καθαρό κέρδος. Έχεις δοκιμάσει ποτέ προσωπικά τα προιόντα της Amway; Βεβαίως. Τα είχαμε στην επιχείρηση που δούλευα παλιότερα. Δε μου λες, ψωνίζεις και το ελαιόλαδο εκ Γερμανίας (αν θυμάμαι καλά) που μυρίζει βερνίκι; Πέραν αυτού, αν μιλάμε για σαπούνια, απορρυπαντικά κτλ, προσωπικά δεν είδα κάποια ουσιαστική διαφορά από αυτά του εμπορίου - αναφερόμενη στην ποιότητα πάντα. Και μιας και το έβαλε ο Τούφας, προσωπικά 3 ευρώ μακαρόνι δεν δύναμαι να αγοράσω τη στιγμή που τα μπαρίλα (από τις πιο ακριβές "συνήθεις" μάρκες αν δεν κάνω λάθος), είναι στις τιμές που βλέπεις παραπάνω. Φαντάζομαι της Αμγουεη είναι συμπυκνωμένα και κάνεις μακροπρόθεσμα οικονομία ε.
..MementoMori.. Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Φαντάζομαι της Αμγουεη είναι συμπυκνωμένα και κάνεις μακροπρόθεσμα οικονομία ε. Οχι μωρε, απλα οταν αγοραζει το θυμα 3 ευρω τα μακαρονια, το 37χρονο Μαρακι βαζει ενα ποσοστο στην τσεπη για να συντηρησει τα δυο παιδια της που ειναι ανεργα εδω και 2 χρονια. Συμφερει. (την καθε Μαρια που ερχεται 2-3 φορες την εβδομαδα να μας τα πρηξει εδω μεσα)
YiN Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Εν τω μεταξύ, έτσι για το γαμώτο, ψάχνοντας λίγο από εδώ κι από εκεί βρήκα ότι η Amway τυπικά δεν βασίζεται στο σχήμα πυραμίδας (παρ'ότι ουσιαστικά είναι) ύστερα από έρευνες κατόπιν καταγγελιών κτλ. Αλλά τους έχουν κυνηγήσει ουκ ολίγες φορές για φοροδιαφυγές, εξαπάτηση σχετικά με την ποιότητα των προϊόντων κ.ο.κ. Και για να βλέπει το γενικότερο τζιστ ο τοπικ στάρτερ που ελπίζω να παρακολουθεί και να μην το σκέφτεται πια: Some Amway distributor groups have been accused of using cult-like tactics to attract new distributors and keep them involved and committed.[58][128][129][130] Allegations include resemblance to a Big Brother organization with paranoid attitude to insiders critical of the organization,[130] seminars and rallies resembling religious revival meetings[58][130] and enormous involvement of distributors despite minimal incomes.[58][129][130] An examination of the 1979–1980 tax records in the state of Wisconsin showed that the Direct Distributors, reported a net loss of $918 on average.[67][129] http://en.wikipedia.org/wiki/Amway Κάτι σαν αυτό που κάνει εδώ η φίλη μας. Αλλά εντάξει, "ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό." Χουχ.
athlios Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Εγω παντως μια φορα εφαγα μια μεριδα μακαρονια amway και ηταν σαν να εφαγα 2 μακαροναδες barilla. Τρελη επιτυχια. 2
arxaggelos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Έχεις δοκιμάσει ποτέ προσωπικά τα προιόντα της Amway; Για να ειμαι ειλικρινης, οχι, ποτε. Αλλα τωρα που το λες, στον στρατο καθαριζαμε συχνα με σκετο νερο, οποτε θα βασιστω εκει. Και αν πιστευεις οτι σαρκαζω, εχεις δικιο. Φταιει το οτι ειμαι των θεωρητικων επιστημων. Οποτε παρε και κατι της θετικης, εμπεριστατωμενο και με επιστημονική βάση: Αφού θες επιχείρημα, διάβασε να καταλάβεις: Τα διαλύματα έχουν συγκεκριμένες ιδιότητες. Οταν σε 5 λίτρα νερό διαλύεις 4ml χλωρίνης, το μόνο που καταφέρνεις είναι να έχεις 5 λίτρα νερό, χωρίς ουσιαστικά οποιαδήποτε ιδιότητα της χλωρίνης. Χημεία 3ης λυκείου. Ωστόσο όπως μας ενημέρωσες, ο αγοραστής του διαλύματος που πουλάς έχει πληρώσει σχεδόν 10 ευρώ, για να σφουγγαρίζει με νερό. ...... Επίσης, έτσι για να έχεις και μέτρο σύγκρισης, η ποσότητα χλωρίνης που προτείνεις για ανάμειξη είναι μικρότερη από όση περιέχεται σε έναν κουβά θαλασσινό νερό, και μάντεψε, ο τελευταίος είναι τσάμπα. Και τα δύο μπορείς να τα βρεις σε αυτό το θέμα, όπου συζητήθηκε ακριβώς το ίδιο. Σε πληροφορώ ότι προσωπικά έχω μεγάλη διάθεση να πειστώ, δεν είμαι ηλίθιος να μου προσφέρουν κάτι που συμφέρει και να το παίζω βαρύς. Αλλά και εκεί και εδώ, η πλέον επιστημονική προσέγγιση επί του θέματος από φερόμενους ως συνεργάτες της εταιρίας φτάνει μέχρι επιπέδου "ουάου_το_είδα_με_τα_μάτια_μου_ότι_καθάρισε". Σόρι αλλά δεν φτάνει. Όταν οι συνεργάτες της εταιρίας αποφασίσετε να παράσχετε σοβαρά και τεκμηριωμένα επιχειρήματα, θα είμαι ο πρώτος που θα ακούσει.
mariakouts75 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Βεβαίως. Τα είχαμε στην επιχείρηση που δούλευα παλιότερα. Δε μου λες, ψωνίζεις και το ελαιόλαδο εκ Γερμανίας (αν θυμάμαι καλά) που μυρίζει βερνίκι; Πέραν αυτού, αν μιλάμε για σαπούνια, απορρυπαντικά κτλ, προσωπικά δεν είδα κάποια ουσιαστική διαφορά από αυτά του εμπορίου - αναφερόμενη στην ποιότητα πάντα. Και μιας και το έβαλε ο Τούφας, προσωπικά 3 ευρώ μακαρόνι δεν δύναμαι να αγοράσω τη στιγμή που τα μπαρίλα (από τις πιο ακριβές "συνήθεις" μάρκες αν δεν κάνω λάθος), είναι στις τιμές που βλέπεις παραπάνω. Φαντάζομαι της Αμγουεη είναι συμπυκνωμένα και κάνεις μακροπρόθεσμα οικονομία ε. Όσον αφορά στο λάδι στο οποίο αναφέρθηκες η Amway συνεργάζεται με την Carapelli Firenze. Όχι δεν ψωνίζω λάδι από την Amway γιατί έχουμε δικό μας. Όσον αφορά στα μακαρόνια είναι αυθεντικά Ιταλικά ζυμαρικά και παρασκευάζονται με τη μη βιομηχανική μέθοδο ‘Trafilatura al Bronzo’. Εμένα όπως και σε πολλούς συνεργάτες μου, κοστίζουν 1€ τα 500gr. Οχι μωρε, απλα οταν αγοραζει το θυμα 3 ευρω τα μακαρονια, το 37χρονο Μαρακι βαζει ενα ποσοστο στην τσεπη για να συντηρησει τα δυο παιδια της που ειναι ανεργα εδω και 2 χρονια. Συμφερει. (την καθε Μαρια που ερχεται 2-3 φορες την εβδομαδα να μας τα πρηξει εδω μεσα) Σε πίεσε κανείς μήπως να διαβάσεις το θέμα; Εν τω μεταξύ, έτσι για το γαμώτο, ψάχνοντας λίγο από εδώ κι από εκεί βρήκα ότι η Amway τυπικά δεν βασίζεται στο σχήμα πυραμίδας (παρ'ότι ουσιαστικά είναι) ύστερα από έρευνες κατόπιν καταγγελιών κτλ. Αλλά τους έχουν κυνηγήσει ουκ ολίγες φορές για φοροδιαφυγές, εξαπάτηση σχετικά με την ποιότητα των προϊόντων κ.ο.κ. Και για να βλέπει το γενικότερο τζιστ ο τοπικ στάρτερ που ελπίζω να παρακολουθεί και να μην το σκέφτεται πια: http://en.wikipedia.org/wiki/Amway Κάτι σαν αυτό που κάνει εδώ η φίλη μας. Αλλά εντάξει, "ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό." Χουχ. Μερικοί "διαβασμένοι" ανώνυμοι στο internet, έχετε τέτοια προσόντα και δεν τα εκμεταλεύεστε ή δεν θέλετε. Ολόκληρες πολυεθνικές, αυτές που συντηρούμε τόσα χρόνια όπως Unilever, P&G, κλπ, πληρώνουν χρυσάφι κάποιους κουστουμάτους ώστε να βγάζουν από τη μέση τον ανταγωνισμό προκειμένου να μονοπωλήσουν την αγορά(και το έχουν καταφέρει σε ένα βαθμό ειδικά στη χώρα μας), οι οποίοι εδώ και 54 χρόνια δεν έχουν καταφέρει να κάνουν τίποτα σε ότι αφορά στην Amway. Γιατί δεν στέλνετε βιογραφικά και το πόρισμα σας; Έρχεστε λοιπόν, ανεβάζετε ένα link και....καταφέρνετε ότι και οι κουστουμάτοι...τουλάχιστον εκείνοι πληρώνονται και ας μη κάνουν τίποτα... Όσον αφορά στην ηθική...αν θίξω μόνο τον εαυτό μου, έχω βοηθήσει πάνω από 100 άτομα να αυξήσουν το εισόδημα τους...πιστεύω πιο ανήθικη δεν μπορώ να γίνω...θα προσπαθήσω όμως... Για να ειμαι ειλικρινης, οχι, ποτε. Αλλα τωρα που το λες, στον στρατο καθαριζαμε συχνα με σκετο νερο, οποτε θα βασιστω εκει. Και αν πιστευεις οτι σαρκαζω, εχεις δικιο. Φταιει το οτι ειμαι των θεωρητικων επιστημων. Οποτε παρε και κατι της θετικης, εμπεριστατωμενο και με επιστημονική βάση: Και τα δύο μπορείς να τα βρεις σε αυτό το θέμα, όπου συζητήθηκε ακριβώς το ίδιο. Σε πληροφορώ ότι προσωπικά έχω μεγάλη διάθεση να πειστώ, δεν είμαι ηλίθιος να μου προσφέρουν κάτι που συμφέρει και να το παίζω βαρύς. Αλλά και εκεί και εδώ, η πλέον επιστημονική προσέγγιση επί του θέματος από φερόμενους ως συνεργάτες της εταιρίας φτάνει μέχρι επιπέδου "ουάου_το_είδα_με_τα_μάτια_μου_ότι_καθάρισε". Σόρι αλλά δεν φτάνει. Όταν οι συνεργάτες της εταιρίας αποφασίσετε να παράσχετε σοβαρά και τεκμηριωμένα επιχειρήματα, θα είμαι ο πρώτος που θα ακούσει. Χαίρομαι που είσαι ειλικρινής. Το "επιστημονικής βάσης"....ουδέν σχόλιον... Πιστεύω πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε ορθολογιστές. Άλλο είναι λοιπόν να το βλέπεις και άλλο να το διαβάζεις. Οπότε καλά κανεις και δεν πείθεσαι. Οι γνώσεις μου σε επιστημονικό επίπεδο είναι περιορισμένες, οπότε αναρωτήσου τα εξής: 1. Αν δεν ήταν υψηλή η ποιότητα στα προϊόντα της, θα πρότεινε η ίδια η εταιρία πειράματα στον καθένα μας, προκειμένου να διαπιστώσουμε μόνοι μας την αποτελεσματικότητα; 2. Θα έδινε 3μήνες εγγύηση ικανοποίησης αν δεν ήταν σίγουρη για το προϊόν; 3. Θα είχε επιβιώσει πάνω από 5 δεκαετίες, χωρίς διαφήμιση; (απαγορεύεται οποιουδήποτε είδους διαφήμιση όπως τηλεόραση, ράδιο, φυλλάδια, αγγελίες, κλπ, πέραν της προσωπικής σύστασης,) 4. Θα ήταν η πρώτη εταιρία διεθνώς η οποία έκλεισε μέσα σε ένα μήνα πάνω από 1 δις εκατομμύριο δολάρια τζίρο; (Ιούλιος 2011, με ότι σημαίνει αυτό για το μέλλον που έρχεται…) Είναι δυνατόν να κάνει τζίρο πάνω από 12.000.000.000(δώδεκα δις εκατομμύρια) δολάρια όπως έκλεισε το 2012, να έχει συνεχή και σταθερή ανάπτυξη κάθε χρόνο (περίπου 25%) τα τελευταία 11 χρόνια, 50% εν μέσω παγκόσμιας κρίσης, χωρίς να διαφημίζεται και να είναι παράνομη και ανίθηκη ως προς τον τρόπο λειτουργίας της; 100 χώρες, τόσες κυβερνήσεις, τόσα διαφορετικά πολιτεύματα και τόσες πολυεθνικές ανταγωνίστριες εταιρίες δεν την έχουν κλείσει μετά από τόσα χρόνια και όμως βλέπω φανατικούς haters να επιμένουν σε κάτι που τόσοι άλλοι δεν έχουν καταφέρει να αποδείξουν τόσα χρόνια. Και μάλιστα με "επιστημονικές προσεγγίσεις"... Ας σοβαρευτούμε λίγο...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Θα θυμίσω ότι, σύμφωνα με τους όρους χρήσης του insomnia, τα μέλη καλούνται: 11. Να μη συμμετέχουν στο forum με σκοπό τη διαφήμιση εμπορικών προϊόντων ή υπηρεσιών και να μην δημοσιεύουν τα λεγόμενα referral links προς οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή υπηρεσία. Δεν ξέρω πώς έχει κατορθώσει να επιβιώσει η συγκεκριμένη εταιρία, σε πείσμα όσων φθονούν το μεγαλείο και τις ασύλληπτες επιχειρηματικές πρακτικές της. Το insomnia, πάντως, δεν πρόκειται να αποτελέσει διαφημιστικό της εφαλτήριο μέσω τέτοιων "ιστοριών επιτυχίας". Υ.Γ. Δώδεκα δισεκατομμύρια εκατομμύρια; Και κατακλείδα επίκληση να σοβαρευτούμε λίγο; Ή το ένα, ή το άλλο. 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις