Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δινεις μερικες παραπανω λεπτομέρειες τι κανει η εφαρμογή;;

Χειρίζεσαι το κινητό, μέσω απο τον υπολογιστή σου,μέσω wifi η και μέσω ίντερνετ αν θυμάμαι καλά.

πολλά + στο team viewer.

• Like 1
Δημοσ.

καλημέρα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή  για να κάνω εγκατάσταση την τελευταία έκδοση java σε note 3 η κάποιος άλλος τρόπος? ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Δημιουργήσαμε μια εφαρμογή android που ίσως και σας ενδιαφέρει. Ρίξτε μια ματιά και πείτε μας τη γνώμη σας για να την βελτιώσουμε.

Μπορείτε να δείτε την εφαρμογή ΕΔΩ

Σας ευχαριστούμε και περιμένουμε τα νέα σας :)

• Like 1
Δημοσ.

Εχω καποια ringtones σε mp3 αλλα τα διαφορα προγραμματα που εχω για να ακουω μουσικη πχ musiXmatch Music Lyrics Player

δε μου τα εμφανιζουν στις λιστες τους

Πιθανως επειδη δεν ειναι κανονικα mp3 και δεν εχουν πληροφοριες κλπ

Υπαρχει καποια λυση για περιληφθουν στις λιστες κι αυτα ?

Δημοσ.

κανενα παιχνίδι που να παιζετε εκτος συνδεσης και να είναι δωρεάν έχετε να προτείνετε;

Δημοσ.

Παιδια καλημερα .....Διαβασα καπου για το airdroid με το οποιο διαχειριζεσαι το galaxy s duos απο το pc ........To egkatesthsa στο κινητο επισης ανοιξα και τη σελιδα οπως λενε οι οδηγιεσ εδω  :http://linuxmint.gr/index.php?topic=1045.0

κατοπιν ο υπολογιστης θα σας ζητησει τον 4ψηφιο κωδικο που φαινεται στην συσκευη.( ΔΕν γραφει πουθενα κανενα κωδικο )

Τον πληκτρολογειτε και εχετε ολοκληρη την Android συσκευη στον υπολογιστη σας :

η εικονα που εχει το 4ψηφιο password δεν την εμφανιζει πουθενα στο κινητο μου μολις ανοιγω το προγραμμα αλλα εχει το 

scan qr code...Mporei καποιος να με βοηθησει διοτι φαινεται πολλυ χρησιμη εφαρμογη ..........

Απο οτι φαινεται μου ζηταει να ανοιξω λογαριασμο στο airdroid

Create Accountor Sign in

or sign up with

Δημοσ.

Κάνεις εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητο.την τρέχεις και με το που θα θα ανοίξει το airdroid πατάς skip registration και σε βάζει στην σελίδα του που λέει μια διεύθυνση ip 162.xxx.x:8888

Στον υπολογιστή σου γράφεις αυτην την διεύθυνση σε εναν browser και με το που πατήσεις enter στην συσκευή σου θα εμφανιστεί ένα accept και ενα deny. Πατάς το accept και και συνδέθηκε.

Δημοσ.

Κάνεις εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητο.την τρέχεις και με το που θα θα ανοίξει το airdroid πατάς skip registration και σε βάζει στην σελίδα του που λέει μια διεύθυνση ip 162.xxx.x:8888

Στον υπολογιστή σου γράφεις αυτην την διεύθυνση σε εναν browser και με το που πατήσεις enter στην συσκευή σου θα εμφανιστεί ένα accept και ενα deny. Πατάς το accept και και συνδέθηκε.

Φιλε σε ευχαριστω πολυ ..Το καταφερα και με μια πρωτη ματια ειναι πολυ καλο .Να σαι καλα και καλη σου ημερα

Δημοσ.

Μολις το δοκιμασα και εστειλα ενα sms απο το pc που εμφανιστηκε και στο κινητο και πατησα και σε μια επαφη και την καλεσε το κινητο χωρις να το ακουμπησω.

Τι αλλο μπορει να κανει ?

Δημοσ.

Αρκούδακι Παιχνιδι Ντυσιμο είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για παιδιά! Αυτo είναι ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια ντυσιμο για μικρά παιδιά και ένα παιχνίδι για παιδιά που εχει τέσσερα χαριτωμένα αρκουδάκια και αυτά είναι παντα, πολική αρκούδα, φαιός και καφετιά αρκούδα.

ncbhSD6nFTd6hL3SpfujU6qJ90tHK3UNgx1Hy5BT

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Bear-Dress-Up-Game/557727910965751?ref=br_tf

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.beardressup.animalsalongames&hl=el

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια εχω samsung galaxy s duos και θελω να βρω το παιχνιδι με τον γατο που τρωει μπατσεσ και λεει οτι λεμε ......ξερετε πως το λενε και που θα το βρω για την κορουλα μου ?

Επεξ/σία από nikbel1998

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...