Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις το δοκιμασα και εστειλα ενα sms απο το pc που εμφανιστηκε και στο κινητο και πατησα και σε μια επαφη και την καλεσε το κινητο χωρις να το ακουμπησω.

Τι αλλο μπορει να κανει ?

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρκούδακι Παιχνιδι Ντυσιμο είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για παιδιά! Αυτo είναι ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια ντυσιμο για μικρά παιδιά και ένα παιχνίδι για παιδιά που εχει τέσσερα χαριτωμένα αρκουδάκια και αυτά είναι παντα, πολική αρκούδα, φαιός και καφετιά αρκούδα.

ncbhSD6nFTd6hL3SpfujU6qJ90tHK3UNgx1Hy5BT

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Bear-Dress-Up-Game/557727910965751?ref=br_tf

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.beardressup.animalsalongames&hl=el

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια εχω samsung galaxy s duos και θελω να βρω το παιχνιδι με τον γατο που τρωει μπατσεσ και λεει οτι λεμε ......ξερετε πως το λενε και που θα το βρω για την κορουλα μου ?

Επεξ/σία από nikbel1998
Δημοσ.

Παιδια εχω samsung galaxy s duos και θελω να βρω το παιχνιδι με τον γατο που τρωει μπατσεσ και λεει οτι λεμε ......ξερετε πως το λενε και που θα το βρω για την κορουλα μου ?

λέγεται talking tom cat. υπάρχει πχ και με σκύλο καθώς κ άλλες εκδόσεις νεότερες απο το link  :) 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.outfit7.talkingtom&hl=en

Δημοσ.

kings office, απ τα καλύτερα.

Ναι οντως είναι πολύ καλό αλλα σε εμενα οταν οαω να τα ξανα περάσω στο λαπτοπ μου τα βγαζει με αλλη διαταξη αλλα αντι αλλων

Δημοσ.

Καλημέρα,

Με ενδιαφέρει να "μετατρέψω" ένα προϊόν μου σε εφαρμογή για κινητά Android.

Θα ήθελα να μου πείτε μερικές προτάσεις για εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο και από τις οποίες έχετε καλή εμπειρία ή/και έχουν καλό "όνομα" στην αγορά.

Το ρωτάω αυτό γιατί δεν έχω εξοικείωση με τον χώρο και πώς ξεχωρίζει κάποιος τον επαγγελματία από τον "αεριτζή"

Οποιαδήποτε σχετική ιδέα, συμβουλή ή κατεύθυνση είναι καλόδεχούμενη!

Δημοσ.

Ta widget που εχει για μουσικη και βιντεο ειναι για τις στοκ εφαρμογες κινητων που συνδεονται με λογαριασμο που τα κατεβαζεις επι αγορα?

Ας πουμε δεν μπορω να εχω widget που να συνδεω βιντεο που βρισκονται στην καρτα μνημης, ή αυτο εχει να κανει με τριτες εφαρμογες αναπαραγωγης?

Πηρα το πρωτο μου android κινητο, και ολα μου φαινονται φρεσκα.

Δημοσ.

ερωτηση..στο instangram

υπαρχει τροπος ωστε να μην χαλα η αναλυση;

γτ παρολο που κανω επεξεργασια την φωτο (αλλαγη χρωματων)

οταν την ανεβαζω fb και μπαινω απο το pc φαινεται καπως pixelιασμενη..

Δημοσ.

Υπάρχει οποιοσδήποτε τρόπος να πληρώσω μέσω paypal στο playstore;

Μου φαίνεται τραβηγμένο που δεν έχουνε και ζητάνε κάρτα..

Δημοσ.

Με κάθε επιφύλαξη, καθώς δεν το έχω χρησιμοποιήσει, υπάρχει το soc.io mall για να αγοράσεις apps με paypal. Αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία με το συγκεκριμένο και εγώ θα ήθελα να μάθω εντυπώσεις.

Δημοσ.

το κατεβάζω τώρα. ευχαριστώ για την απάντηση

εντιτ: δυστυχώς δεν έχει αυτό που ψάχνω (adaptxt ξεκλείδωμα που κάνει 0,75 αλλά θέλω να πληρώσω paypal)

κατα τ αλλα φαίνεται οκ και σοβαρό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...