benign Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα. Το καθε κινητο εχει το δικο του root . Ευχαριστω για την απαντηση. Χρησιμοποιησα το Kingoroot αλλα με τρελλανε στο spam και το εβγαλα. https://www.kingoapp.com/ Υπαρχει καποια δωρεαν εφαρμογη που να μην σε σπαμαρει και να κανει καλη δουλεια?
saruman123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστω για την απαντηση. Χρησιμοποιησα το Kingoroot αλλα με τρελλανε στο spam και το εβγαλα. https://www.kingoapp.com/Επειδη εδω ειναι μονο για εφαρμογες,ανοιξε καινουριο θεμα για το κινητο που εχεις ή δες αν υπαρχει στο forum. 1
Dinos_12345 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά έχει τρελές προσφορές σήμερα στο Google Play. http://www.androidpolice.com/2015/12/22/holiday-app-and-game-sales-roundup-updated-continuously/ 1
a16 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα και χρονια πολλα. εχω καποιες αποριες σχετικα με το link2sd app(ελπιζω να ειναι εδω η σωστη κατηγορια) λοιπον επεσε στα χερια μου ενα vodafone smart 2,το οποιο δεν εχει αρκετη μνημη και ετσι το εκανα root και εγκατεστησα το link2sd για να μεταφερω εφαρμογες στο particion της sd.παρ'ολα αυτα το link2sd δεν μεταφερει τις εγκατεστημενες απο την εταιρεία εφαρμογες και μου λεει να αναβαθμησω σε link2sdplus.νομιζα από αυτα που διαβασα πως θα μου εδινε την δυνατοτητα να σβησω τις εγκατεστημενες απο την εταιρεια εφαρμογες ή εστω να τις μεταφερω στην sd. υπαρχει δωρεαν προγραμμα που να το κανει αυτό?κανω κατι λαθος με το link2sd. p.s δεν εχω αλλαξει rom στη συσκευη,μονο recovery και root εκανα
saruman123 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα και χρονια πολλα. εχω καποιες αποριες σχετικα με το link2sd app(ελπιζω να ειναι εδω η σωστη κατηγορια) λοιπον επεσε στα χερια μου ενα vodafone smart 2,το οποιο δεν εχει αρκετη μνημη και ετσι το εκανα root και εγκατεστησα το link2sd για να μεταφερω εφαρμογες στο particion της sd.παρ'ολα αυτα το link2sd δεν μεταφερει τις εγκατεστημενες απο την εταιρεία εφαρμογες και μου λεει να αναβαθμησω σε link2sdplus.νομιζα από αυτα που διαβασα πως θα μου εδινε την δυνατοτητα να σβησω τις εγκατεστημενες απο την εταιρεια εφαρμογες ή εστω να τις μεταφερω στην sd. υπαρχει δωρεαν προγραμμα που να το κανει αυτό?κανω κατι λαθος με το link2sd. p.s δεν εχω αλλαξει rom στη συσκευη,μονο recovery και root εκανα Σιγουρα κανεις κατι λαθος γιατι θελει ολοκληρη διαδικασια για να κανει αυτο που κανει.Παντως δεν σβηνει εφαρμογες αλλο apk το κανει αυτο.
a16 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Σιγουρα κανεις κατι λαθος γιατι θελει ολοκληρη διαδικασια για να κανει αυτο που κανει. Παντως δεν σβηνει εφαρμογες αλλο apk το κανει αυτο. με ποιο apk γινεται αυτο? ευχαριστω για την απαντηση
saruman123 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Με το Root Uninstaller pro. Αν θες σου δινω και link για το Link2sd http://www.greeceandroid.gr/app/238-link2sd
a16 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Το απλό link2sd το έχω.θέλω κάποιο πρόγραμμα για να σβήσω κάποιες προεγκατεστημενες όπως καιρός, twitter κτλπ οπότε οποίο πρόγραμμα το κάνει αυτό θα μου ήταν χρήσιμο . Ευχαριστώ
saruman123 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Το απλό link2sd το έχω.θέλω κάποιο πρόγραμμα για να σβήσω κάποιες προεγκατεστημενες όπως καιρός, twitter κτλπ οπότε οποίο πρόγραμμα το κάνει αυτό θα μου ήταν χρήσιμο . Ευχαριστώ Το Uninstaller που σου ειπα.Ενα απο τα καλητερα.
a16 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για τη βοήθεια . Υπάρχει κάποιο δωρεάν προγραμμα που να το κάνει αυτό; android 2.3.7 έχω
saruman123 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για τη βοήθεια . Υπάρχει κάποιο δωρεάν προγραμμα που να το κάνει αυτό; android 2.3.7 έχω Δεν εχεις προβλημα με την εκδοση.Κατεβασε την απλη εκδοση του Uninstaller που ειναι δωρεαν
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για τη βοήθεια . Υπάρχει κάποιο δωρεάν προγραμμα που να το κάνει αυτό; android 2.3.7 έχω Δοκίμασε και τον esfile.Του δίνεις δικαίωμα root,μπαίνεις στις εφαρμογές συστήματος, και τις διαγραφεις.
BELL Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 παιδια καποια εφαρμογη που να streamαρουμε την ταινια που κατεβαινει απο android tv box απευθειας στη tv, χωρις να χρειαζεται να κατεβει ολοκληρη πρωτα?
BELL Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 επειδη θελω Dts ηχο που δεν προσφερει το popcorn, εχεις καποιο οδηγο για kodi, ειναι χαοτικο το τελευταιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα