Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, πρόσφατα αγόρασα μια camera για το σπίτι (Vstarcam C7824WIP) και το πρόγραμμα που προτείνει η εταιρία (eye4) δεν δουλεύει καλά με αποτέλεσμα να μην παίρνω ειδοποιήσεις όταν υπάρχει ανίχνευση κίνησης.

Δεν μπορώ να σετάρω κάποιο  email μέσα από την εφαρμογή του κινητού ή του pc. Έχω χρησιμοποιήσει gmail, yahoo, mail.com αλλά τίποτα

Ξέρει κάποιος αν μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποια άλλη εφαρμογή android ?

Ευχαριστώ 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/6/2018 στις 3:28 ΜΜ, .kostas. είπε

καλησπέρα, πρόσφατα αγόρασα μια camera για το σπίτι (Vstarcam C7824WIP) και το πρόγραμμα που προτείνει η εταιρία (eye4) δεν δουλεύει καλά με αποτέλεσμα να μην παίρνω ειδοποιήσεις όταν υπάρχει ανίχνευση κίνησης.

Δεν μπορώ να σετάρω κάποιο  email μέσα από την εφαρμογή του κινητού ή του pc. Έχω χρησιμοποιήσει gmail, yahoo, mail.com αλλά τίποτα

Ξέρει κάποιος αν μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποια άλλη εφαρμογή android ?

Ευχαριστώ 

Δοκίμασε αν σου λειτουργει το xmeye 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobile.myeye

(έχει και αγγλική γλώσσα) 

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.

Μια ερωτηση... Εκτος απο τα xiaomi,, ποια αλλα κινητα εχουν embeded την λειτουργεια για διπλες εφαρμογες? Να χεις δηλαδη πχ δυο viber κτλ. 

Δημοσ.

θελω να βρω ενα προγραμμα σε android που να κανει το παρακατω:
Οταν ερχεται sms στο κινητο, κι εχω ανοιχτο τον υπολογιστη (συνδεδεμενα και τα δυο στο ιδιο οικιακο δυκτιο ιντερνετ) να εμφανιζεται το sms για λιγα δευτερολεπτα στν υπολογιστη
Για μερικους μηνες το εκανα αυτο με το pushbullet αλλα τωρα τελευταια δεν λειτουργει καλα. Καθε μερα θελει επεγκατασταση, ξανα εγκατασταση και νεο σεταρισμα για να λειτουργησει μεχρι να κλεισεις τον υπολογιστη. μετα παλι τα ιδια

Δημοσ.

Μπορει να αλλαξει  ο ηχος οταν ερχεται μηνυμα στον messenger ?

Υπαρχει καποια εφαρμογη που να δινει στατιστικα καταναλωσης μπαταριας ανεξαρτητα απο αυτα που δινει το κινητο ?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, adi32 είπε

Μπορει να αλλαξει  ο ηχος οταν ερχεται μηνυμα στον messenger ?(...)

Άνοιξε τον messenger, πάτα την εικονίτσα προφίλ(πάνω δεξιά), πάτησε "ειδοποιήσεις και ήχοι", πάτα στο "ήχος ειδιποίησης και επέλεξε όποιον άλλο θέλεις.

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, alfeios είπε

θελω να βρω ενα προγραμμα σε android που να κανει το παρακατω:
Οταν ερχεται sms στο κινητο, κι εχω ανοιχτο τον υπολογιστη (συνδεδεμενα και τα δυο στο ιδιο οικιακο δυκτιο ιντερνετ) να εμφανιζεται το sms για λιγα δευτερολεπτα στν υπολογιστη
Για μερικους μηνες το εκανα αυτο με το pushbullet αλλα τωρα τελευταια δεν λειτουργει καλα. Καθε μερα θελει επεγκατασταση, ξανα εγκατασταση και νεο σεταρισμα για να λειτουργησει μεχρι να κλεισεις τον υπολογιστη. μετα παλι τα ιδια

Δεν υπαρχει κατι αλλο ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, giorgolavos είπε

airdroid, αλλα αν θυμαμαι καλα πρεπει να εισαι root

Δεν ειμαι .....

Δημοσ.
13 ώρες πριν, sargio01 είπε

Άνοιξε τον messenger, πάτα την εικονίτσα προφίλ(πάνω δεξιά), πάτησε "ειδοποιήσεις και ήχοι", πάτα στο "ήχος ειδιποίησης και επέλεξε όποιον άλλο θέλεις.

Εχω το lite και μάλλον δεν έχει την επιλογή αυτή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει κάποιος καλύτερος player απο τον ΜΧ;

Τον χρησιμοποιώ για χρόνια στις διάφορες συσκευές αλλά δυστυχώς τις προάλλες μου πέταξε ενα πολύ ωραίο οτι δεν μπορεί να παίξει EAC3 ήχο και ήθελα να δω Westworld S02E10 και εν τέλει κατέβασα VLC.

Με λίγο ψάξιμο που είδα αναφέρεται σε Dolby Digital plus κλπ. Να πω οτι γενικότερα στα επεισόδια που κατεβάζω δεν λυπάμαι τα GB αν και συνήθως παω στα 720Ρ λόγω ανάλυσης κινητού (φαντάρος γαρ) και δε νομίζω οτι έχει νοήμα το 1080Ρ αρχείο.

Έλεγα να μείνω με τον VLC αλλα δυστυχώς έχει πολλά μειονεκτήματα, και το βασικότερο ειναι οτι δεν μπορεί να συγκρατήσει σε ποιο λεπτό έχω σταματήσει το βίντεο και έχω κλείσει την εφαρμογή. Την πάτησα 2-3 φορές που χρειάστηκε παυση και να συνεχίσω μετά απο κανενα 10 λεπτο πχ.

επίσης εψαξα για τον custom codec για την εκδοση που εχω και κάπου χαθηκα. Στο κινητο γράφει 1.9.24 και σε αυτά που έχουν βγάλει 1.9.8

Επεξ/σία από Xristaras12
Δημοσ.

Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν κάνω καλά που γράφω εδώ για ένα πρόβλημα που έχω με τον Nova Launcher. Κατά διαστήματα εξαφανίζονται εικονίδια και μιλάω για ΠΟΛΛΑ εικονίδιο. Δλδ έχω 140+ εφαρμογές και ξαφνικά βρίσκω στο "συρτάρι" μόλις 30-40. Σαν να έχει κρασάρει η κάρτα ένα πράγμα και να χάνονται εφαρμογές, αλλά έλα που η κάρτα δεν έχει μέσα εφαρμογές (δεν την έχω ενεργοποιήσει ως ενιαίο αποθηκευτικό χώρο). Φυσικά αν πάω στο play store βρίσκω τις εφαρμογές κανονικά εγκατεστημένες. Πριν από λίγο άνοιξα από εκεί τον επαληθευτή google που είχε εξαφανιστεί και έκανα τη δουλειά μου. Επέστρεψα στο συρτάρι να δω τι συμβαίνει και, ω του θαύματος, όλες οι 140+ εφαρμογές είναι εκεί κανονικά!

Ίσως αυτή είναι η προσωρινή λύση, διότι με restart φτιάχνει (επιβεβαιωμένο) αλλά δεν βολεύει όταν θέλεις να ανοίξεις "τώρα" μία εφαρμογή. Έψαξα στο google, δεν βρήκα άκρη. Ίσως χρησιμοποιώ λάθος keywords για την περιγραφή του προβλήματος. Εδώ δεν έψαξα πολύ για να είμαι ειλικρινής, αλλά σε μία σύντομη αναζήτηση δεν βρήκα κάτι σχετικό. Ίσως πάλι φταίνε οι λέξεις κλειδιά.

Αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα, παρακαλώ να με βοηθήσει. Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...