Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις για Jdownloader

1ronma1den

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.

προσφατα εμαθα πως υπαρχει ενα προγραμμα που σε βοηθαει να κατεβασεις απο upload-sites (που ανεβενουν σε κομματια ) πιο γρηγορα ..

βασικα τι ακριβως κανει αυτο το προγραμμα και πως λειτουργει?

ευχαριστω.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν εχεις δουλεψει download managers γενικως (οπως πχ to flashget), το ιδιο πραγμα ειναι. Απλα βαζει plugins για καθε site τυπου rapidshare, οποτε αναγνωριζει μονο του τι περιπου παιζει με το καθε αρχειο.

Αν το εγκαταστησεις, το μονο που χρειαζεται μετα ειναι να πας στο browser και να κανεις αντιγραφη το λινκ του αρχειου. Αυτοματα αυτο θα παει σε μια καρτελα "ελεγχου" ωστε να δει αν το αρχειο συνεχιζει να υπαρχει, και αν ναι, του δινεις εντολη για να ξεκινησει, και μεταφερεται στην καρτελα ληψεων, οπου και αναλογα το site, περιμενει τα αναλογα δευτερολεπτα πτιν ξεκινησει.

Υποψιν οτι περναει ακομη και μερικα απο τα captcha με τα γραμματα, αλλα οχι ολα. Οσα εχουν περιεργα captcha θα σου πεταει παραθυρο με την εικονιτσα και θα σε βαζει να γραψεις χειροποιητα τα γραμματα.

Τελος εχει και επιλογη για premium ωστε αν εχεις λογαριασμο σε καποιο (πχ rapidshare), πας και βαζεις στο αναλογο plugin τα στοιχεια σου ωστε να κατεβαζεις με το λογαριασμο σου.

Δημοσ.

yes, αυτό ακριβώς κάνει.

Έχεις enabled το "monitoring clipboard for new links" και ό,τι επιλέγεις και κάνεις copy, στο πιάνει (link grabbing) και το βάσει στη σειρά.

Μέσα από τα settings επιλέγεις που θα τα αποθηκεύει, κτλ κτλ.

Νομίζω υπάρχει και δυνατότητα να μην κάνει auto-extract τα rar αρχεία, μόλις τα κατεβάσει όλα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κι άσε που ανοίγει μόνο του τα αρχεία zip ή rar όταν τελειώσει όλα τα κομμάτια. Και τα αρχεία rar που έχουν κωδικό (password), του δίνεις τον κωδικό από πριν και στο ανοίγει μόνο του και βρίσκεις έτοιμο αυτό που κατέβασες.

Αν και έχω αγοράσει άλλο εμπορικό πρόγραμμα, το JDownloader είναι μακράν το καλύτερο που έχω δοκιμάσει. Έβαλα το εμπορικό πρόγραμμα στην άκρη και έκανα κι ένα donation στο JDownloader για την καταπληκτική δουλειά που έχουν κάνει.

Δημοσ.

Αν θες κάποιο πρόγραμμα απλά να κατεβάζεις από download servers (rapidshare,Hotfile) τα δυο που κάνουν δουλειά (και είναι και free) είναι τα Jdownloader και το Freerapid. To δεύτερο είναι ελαφρύτερο και κάνει άψογη δουλειά, ενώ το πρώτο είναι πιο ολοκληρωμένος download manager.

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν θες κάποιο πρόγραμμα απλά να κατεβάζεις από download servers (rapidshare,Hotfile) τα δυο που κάνουν δουλειά (και είναι και free) είναι τα Jdownloader και το Freerapid. To δεύτερο είναι ελαφρύτερο και κάνει άψογη δουλειά, ενώ το πρώτο είναι πιο ολοκληρωμένος download manager.

Γηράσκω αεί διδασκόμενος, πρώτη φορά ακούω το Freerapid. :-)

Πώς συγκρίνεται σε σχέση με το JDownloader;

Δημοσ.

Πιθανόν να είναι μια σύγκριση παρόμοια του utorrent - azureus (παλιότερα). Το ένα ελαφρύτερο και κατά πολύ πιο λιτό, το άλλο πιο βαρύ. Ουσιαστικά όμως οι βασικές λειτουργίες είναι ακριβώς ίδιες, με μικρές διαφορές στα extra features (που ανάθεμα κι αν τα χρησιμοποιεί ποτέ κανείς :P)

Ξεκάθαρα και μόνο είναι στην ευχέρεια του καθενός ποιο θα χρησιμοποιεί. Προσωπικά π.χ. δεν βρίσκω λόγο να αλλάξω το jdownloader, αφού τη δουλειά του την κάνει απρόσκοπτα. Παρατηρώ όμως μερικές φορές υπερβολική κατανάλωση πόρων. Ίσως εδώ το freerapid να αποδίδει καλύτερα.

• Members
Δημοσ.
Κι άσε που ανοίγει μόνο του τα αρχεία zip ή rar όταν τελειώσει όλα τα κομμάτια. Και τα αρχεία rar που έχουν κωδικό (password), του δίνεις τον κωδικό από πριν και στο ανοίγει μόνο του και βρίσκεις έτοιμο αυτό που κατέβασες.

Αν και έχω αγοράσει άλλο εμπορικό πρόγραμμα, το JDownloader είναι μακράν το καλύτερο που έχω δοκιμάσει. Έβαλα το εμπορικό πρόγραμμα στην άκρη και έκανα κι ένα donation στο JDownloader για την καταπληκτική δουλειά που έχουν κάνει.

Και να συμπληρώσω πως όχι μόνο κάνει αυτόματα extract τα αρχεία, αλλά αν θες το βάζεις να σβήνει κιόλας τα (περιττά πλέον) .rar αφού τελειώσει.

Κι εμένα με έχει βολέψει απίστευτα το JDownloader. Επίσης το ότι κάνει μόνο του τα updates το βρίσκω μεγάλο πλεονέκτημα. Υπάρχουν άλλα προγράμματα που κάθε τρεις και λίγο βγάζουν ενημερωμένες εκδόσεις και πρέπει να μπεις στο site τους για να τις κατεβάσεις και να τις περάσεις μόνος σου.

Δημοσ.
Πιθανόν να είναι μια σύγκριση παρόμοια του utorrent - azureus (παλιότερα). Το ένα ελαφρύτερο και κατά πολύ πιο λιτό, το άλλο πιο βαρύ. Ουσιαστικά όμως οι βασικές λειτουργίες είναι ακριβώς ίδιες, με μικρές διαφορές στα extra features (που ανάθεμα κι αν τα χρησιμοποιεί ποτέ κανείς :P)

Ξεκάθαρα και μόνο είναι στην ευχέρεια του καθενός ποιο θα χρησιμοποιεί. Προσωπικά π.χ. δεν βρίσκω λόγο να αλλάξω το jdownloader, αφού τη δουλειά του την κάνει απρόσκοπτα. Παρατηρώ όμως μερικές φορές υπερβολική κατανάλωση πόρων. Ίσως εδώ το freerapid να αποδίδει καλύτερα.

Δυστυχως αυτο με τη μνημη ειναι απο τα κατα του. Επειδη ειναι java, ρουφαει πολυ και σε μνημη, και σε ισχυ.

Αλλα μπρος τα καλλη τι ειναι ο πονος; :-)

Δημοσ.
Γηράσκω αεί διδασκόμενος, πρώτη φορά ακούω το Freerapid. :-)

Πώς συγκρίνεται σε σχέση με το JDownloader;

Πολύ περιληπτικά:

• Το freerapid θα το χαρακτήριζα μια Light έκδοση του jdown. (Αν θέλω να βιδώσω μια απλή βίδα παίρνω το κατσαβίδι και δεν ανοίγω τη βαλίτσα με τον ηλεκτρικό βιδολόγο).
  • Σε κάποια upload sites είδα καλύτερη συμπεριφορά στο freerapid σε διαδικασίες "fire and forget"
  • Παρατήρησα ελαφρώς καλύτερη σταθερότητα (του FRD)
  • Από την άλλη, όταν θέλω να κάνω βαριά δουλειά (περιεργα ftp ή DLC files) με συνεχή και προσεκτική παρακολούθηση και όρια στο bandwidth download το Jdown είναι πολύ καλύτερο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

γιατί στο jdownloader μου ζητάει να γράψω και τον κωδικό όταν κατεβάζω από το hotfile?κωδικό αυτόν που σου βγάζουν όλα τα site να πατήσεις για να κατεβάσεις κάτι στο jdownloader τα άλλα δεν το κάνουν μόνο με το hotfile το παθαίνω όχι πάντα όμως αλλά τις περισσότερες φορές

Δημοσ.

αυτό διορθώνετε? μα να αναγνωρίζει όλα τα άλλα και να μην αναγνωρίζει το hotfile?που σιγά σιγά μπαίνει σε πολλά sites :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...