Προς το περιεχόμενο

Βραδιά ποίησης, λαίμαι (και για έξτρα ίντριγκα, φανερή ψηφοφορία)  

49 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ψηφίστε τον ποιητή που σας συγκίνησε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το παρακανα με το οσκαρ ε??καλα golden globe ποιο κατω δεν πεφτω!

οχι με το κουτσουνι που εβαλες λεω!

• Απαντ. 325
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έριξα FilipposMD δαγκωτό.

Φίλιππε, δικαίωμα: Ξέρω ότι έχω δύσκολο username αλλά στο επόμενο ποίημα προσπάθησε να με συμπεριλάβεις.

Κρίμα, και ταίριαζες σ' αυτό. Γουίζι κάνει ρίμα με στομάχι που σαν τρένο γουργουρίζει!

Δημοσ.

Το αποτελεσμα έχει κριθει μαλλον, λεω να ψηφισω το ειδωλο μηπως δουμε κανα τσιπουρακι ή μηπως να περιμενω μηπως ανέβει ο Pantel και αρχισουν παλι τα πμς με τις προσφορες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντελή αγαπώ star wars αλλά το ποίημα του Φίλιππα έδωσε πολλές ενδιαφέρουσες και αστείες εικόνες.Τον Λούσιφερ μπάρμαν να σερβίρει Αντρέα2,Κθούλου,Κιλλικ και την αφεντιά μου.Στην κουζίνα ο Τούφας να τρώει το σκούφο του ακούγοντας την Σαγια να διαμαρτύρεται για τις πατάτες.Στην πόρτα ο Φριντάμπας με μπράτσα σαν του ΟΖ,ΑΖ δεν θυμάμαι που ο Λουσιφερ του είχε βάλει +1 για να μην τον βαρέσει.Ααα και ο Τοξο να φλερτάρει τον Αθλιο.

Φίλιππε ευχαριστούμε. :-)

Επεξ/σία από μαφαλντα
Δημοσ.

Είμαι ο μοναδικός που ψήφισε Impious. Απλά τραγικό! Συγχαρητήρια!

ευχαριστω ευχαριστω

μονο εσυ καταλαβαινεις απο αληθινη ποιηση και καταστροφολογια

Δημοσ.

Ευχαριστήρια δήλωσις νικητού:

Η αξία του ηττημένου είναι αυτή που δίνει δόξα στον νικητή. Είναι απολύτως δικαιολογημένο λοιπόν το συναίσθημα βαθιάς αδιαφορίας, με το οποίο υποδέχομαι τα νέα της βράβευσης μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους λοιπούς συμμετέχοντες, γιατί με την απύθμενα χαμηλή ποιότητα της δουλειάς τους κατέστησαν προφανή την ανωτερότητά μου και απαξίωσαν πλήρως τον θεσμό αυτό.

Νιώθω επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω εκ βαθέων τους 15 αναγνώστες που απέδειξαν την καλλιέργειά και το εξαίρετο γούστο τους, ψηφίζοντας το πόνημα μου. Η ειλικρινής μου περιφρόνηση συνοδεύει τους λοιπούς αναγνώστες που υπέκυψαν στα ταπεινά τους ένστικτα και ψήφισαν μια από τις αθλιότητες που κάποιοι θρασείς τόλμησαν να αποκαλέσουν "ποιήματα". Ευχαριστώ επίσης τους χρήστες Yin και leftermann, οι οποίοι προσπάθησαν, από το κρεβάτι του πόνου, να εκφράσουν την υποστήριξή τους στο αριστούργημά μου, αλλά, εμφανώς καταβεβλημένοι από την ασθένεια, υπέπεσαν σε οδυνηρό σφάλμα κατά την ψηφοφορία, με αποτέλεσμα το όνομά τους να ευτελίζεται ευρισκόμενο μεταξύ των πεπλανημένων ψηφοφόρων.

Ειδική μνεία αξίζει στη χρήστρια salliara, η οποία, με την ευκαιρία του διαγωνισμού αυτού διέλυσε κάθε αμφιβολία σχετικά με το φύλο της. Διεκδίκησε και έλαβε προσωπικά αφιερωμένα ποιήματα, προκειμένου να παρέχει την ψήφο της, έκανε δημόσιες δηλώσεις συγκίνησης και αφοσίωσης και τελικώς δεν εψήφισε! Είναι λοιπόν, πέραν κάθε αμφισβήτησης, πραγματική γυνή.

Ευχαριστώ επίσης του διοργανωτάς για την ερασιτεχνική τους οργάνωση και τα ευτελή δώρα που εξασφάλισαν για τον νικητή. Η ραδιοφωνική απόδοση των ποιημάτων από τους Yin και Lucifer ανέδειξε το μεγαλείο του γραπτού λόγου και την απόλαυση της σιωπής.

Τελειώνοντας, υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να γλείφω ασυστόλως και χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας τους αναγνώστες του παρόντος φόρουμ, ώστε να εξασφαλίζω την αμέριστη υποστήριξή των.

Με δικαιολογημένη αλαζονεία και επίγνωση του μεγαλείου μου,

Φίλιππος Εμ Ντη

Οφίσιαλ Φόρουμ Πόετ (για μια βδομάδα)

Μπράβο στα παιδιά που έγραψαν, ευχαριστώ όσους είπαν καλά λόγια κι ελπίζω την επόμενη φορά να είναι εξίσου διασκεδαστικό για όλους :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...