Tenshi Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μ. Μπότσαρη και (Χ) Χ= δέν θυμάμαι αν είναι Ελλησπόντου ή Αττάλειας (Σε γενικές γραμμές 1~2 τετράγωνα απο το Μετρό)
DKNI Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Samsung service για οθόνη Η/Υ. Πού είναι; Παρε τη Samsung Hellas τηλεφωνο να σου πουν. Λογικα θα σε παραπέμψουν στον κοντυνοτερο εξουσιοδοτημενο τεχνικο τους Θυμαται κανεις απο τη Χημεια, τον λογο που οταν βάζουμε οινόπνευμα στο χέρι μας αυτό - που αν θυμαμαι καλα εξατμιζεται παρα πολυ γρηγορα - μετα σε κανει να νιωθεις πολυ κρυο στο σημειο που εβαλες οινοπνευμα?
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Θυμαται κανεις απο τη Χημεια, τον λογο που οταν βάζουμε οινόπνευμα στο χέρι μας αυτό - που αν θυμαμαι καλα εξατμιζεται παρα πολυ γρηγορα - μετα σε κανει να νιωθεις πολυ κρυο στο σημειο που εβαλες οινοπνευμα? τα μόρια του οινοπνεύματος απορροφούν ενέργεια από το δέρμα μας για να ''ξεφύγουν'' απ΄την υγρή στην αέρια φάση.
devil-ji Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Παιδες με καινουρια κλειδαρια πορτας (οχι ασφαλειας) γνωριζετε ποσα κλειδια σου δινουνε??
Chrisxxx Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Samsung service για οθόνη Η/Υ. Πού είναι; Παρε τηλ. Εμενα μου ζητησαν να στειλω φαξ την εγγυηση κ μετα εστειλαν απευθειας αλλη οθονη (λιγο καλύτερη από αυτη που είχα) και πήραν την παλια, χωρις ερωτησεις κλπ.
devil-ji Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 νομίζω 3 Παντως ειναι μονος αριθμος παντα ή και διπλος αναλογα την εταιρια?
guido Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 ιδέα δεν εχω , απλά νομίζω 3 μου χαν δώσει όσες φορές χρειάστηκε να πάρω . μπορεί να έτυχε , μπορεί να θυμάμαι λάθος κτλ .
RedPanda Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Παιδιά ξέρεις κανένας αν και πόσο η ηλικία παίζει ρόλο στο αν μπορώ να κάνω αίτηση για δωμάτιο σε φοιτητική εστία ?
-nick- Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Εαν εισαι φοιτητης, μπορεις. Αλλα προτεραιοτητα παιρνουν αυτοι που εχουν μικρο εισοδημα.
RedPanda Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Ναι έχω διαβάσει για τις διάφορες προϋποθέσεις και προτεραιότητες, αναφορικά με την ηλικία δεν είδα τίποτα και σκέφτομαι μήπως υπάρχει κανένα όριο.
vasilis123 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 γνωριζει κανεις που μπορω να βρω potassium nitrate, και πως να το ζητησω στα ελληνικα? ευχαριστω!
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Ζήτα νιτρικό κάλιο. Το που δεν το ξέρω αλλά... ...να προσέχεις να μην σε πιάσουν και να μην σηκώσεις το σπίτι στον αέρα. Θείο έχεις βρει? γίνομαι κακός..
Προτεινόμενες αναρτήσεις