Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω πως όχι (χωρίς να είμαι βέβαιος), αλλά σου απαντώ για έναν άλλο λόγο. Με το "απλό" web banking, που έχω εγώ, δεν μπορώ να κάνω μεταφορά χρημάτων σε τρίτο. Το έχει κλειδωμένο ως επιλογή, οπότε σιγουρέψου πρώτα ότι μπορείς να το κάνεις .

Τι εννοείς απλό; Για να ξεκλειδώσει η επιλογή της μεταφοράς πρέπει εκτός απο user/pass να βάλεις κ τον εξτρά αριθμό απο το μαραφετάκι-μπρελόκ που σου δίνει η τράπεζα...

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικά έτσι όπως βλέπω τον χάρτη, τα Κάτω Πατήσια έχουν μετρό όπως μπορώ να δω. Αν παίρνω από εκεί μετρό προς Ευαγγελισμό και μετά το παίρνω με τα πόδια ως το σπίτι, παίζει να είναι οκ.

Τα κατω πατησια δεν εχουν μετρο, Ησαπ εχουνε.

Δημοσ.

Σίγουρα; Λάθος κατάλαβα από αυτό;

Πωωω, δεν είμαι για μεγάλες πόλεις.

post-137124-0-23752100-1310047385_thumb.jpg

Δημοσ.

Σίγουρα; Λάθος κατάλαβα από αυτό;

Πωωω, δεν είμαι για μεγάλες πόλεις.

Ναι σιγουρα, το Μ ειναι παραπλανητικο.

Δημοσ.

Ορίστε; :confused:

Δηλαδή; Είσοδος για μετρό εκεί πέρα δεν υπάρχει;

Στα Κατω Πατησσια εχει ηλεκτρικο (πρασινη γραμμη) Ο οποιος συνδεεται με κοκκινη γραμμη (Αττικη, Ομονοια) και μπλε γραμμη (μοναστηρακι)

Δες εδω : http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF:Athens-metro-map-el.png

Δημοσ.

Ιστορία...

Δηλαδή πρέπει να πάρω ηλεκτρικό, να κατέβω Μοναστηράκι και από εκεί να πάρω τη γραμμή προς ευαγγελισμό.

Να'σαι καλά για την ενημέρωση Νίκο!

• Super Moderators
Δημοσ.

Δε νομίζω. Δεν έχω δει ποτέ, για την ακρίβεια. Από το www.et.gr θα βρεις τηλέφωνο επικοινωνίας αλλά θα μου προξενούσε τεράστια (θετική) έκπληξη αν σου έδιναν άλλη απάντηση.

Δημοσ.

Δε νομίζω. Δεν έχω δει ποτέ, για την ακρίβεια. Από το www.et.gr θα βρεις τηλέφωνο επικοινωνίας αλλά θα μου προξενούσε τεράστια (θετική) έκπληξη αν σου έδιναν άλλη απάντηση.

Εγώ έχω δει ένα, αλλά μάλλον ήταν μετάφραση ιδιώτη. Εμένα θα μου προξενούσε έκπληξη αν μου απαντούσαν από το εθνικό τυπογραφείο, γιατί από το πρωί δεν το σηκώνουν. Γκρρρρ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μεταφράσεις υπάρχουν (είχα κάνει κι εγώ προ ετών μία που ενδιέφερε εισηγμένη) αλλά δεν έχω δει επίσημη μετάφραση.

Τώρα, τα τηλέφωνα των δημοσίων υπηρεσιών είναι μια πονεμένη ιστορία.

Δημοσ.

Γεια σας παιδάκια!

Ένας φίλος μου με έθεσε υπεύθυνη για τη διατροφή του σκύλου του για τις λίγες μέρες που δεν θα είναι σπίτι.

Απ ότι ξέρω δεν τον ταΐζει σκυλοτροφή γενικά. Θα ήταν κακό για τον σκύλο αν του έδινα εγώ φαγητό από κονσέρβα?Αν ναι τι να κάνω?Να του πάω αποφάγια?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :-)

Δημοσ.

Γενικά τα σκυλιά τρώνε ότι ναναι.. Φαι απο σπίτι, κονσέρβες, μπισκοτακια που έχουν και βιταμίνες κλπ.. Αν θελεις ομως να σε αγαπαει για παντα παρτου φιλετάκια :P και αν θελεις να σε αγαπάει ακόμα περισσότερο κανε του και λίγη παρεα, καμια βολτιτσα κλπ :-)

Δημοσ.

Το ξέρω ότι τρώνε τα πάντα, απλά ακούω πολύ τώρα τελευταία ότι είναι καλύτερο να ταΐζουμε τα σκυλιά με δικές μας τροφές παρά κονσέρβες, όμως ναι πιθανότατα κάτι τέτοιο θα του πάω :-) Για βόλτα λίγο δύσκολο το βλέπω γιατί είναι μικρούλης ηλικιακά ακόμα και δεν με έχει συνηθίσει και τόσο, εξάλλου ο κήπος του είναι μεγάλος και πιστεύω δεν θα έχει πρόβλημα να χάσει 2 βόλτες...

Ευχαριστώ Chris!

Δημοσ.

[σπασίκλας mode]

Μια χαρά έχουν μετρό. Τεχνικά και ο ΗΣΑΠ «μετρό» (δηλ. μητροπολιτικός υπόγειος, επίγειος ή υπέργειος σιδηρόδρομος) είναι. Ασχέτως που «μετρό» στη χώρα μας έχουμε μάθει να λέμε μόνο τις γραμμές που λειτουργούν υπό την ΑΜΕΛ, δηλαδή την κόκκινη και την μπλε στο «χάρτη».

[/σπασίκλας mode]

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...