koularasss Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Ε αν νομιζεις οτι σε επηρεαζει τοτε σταματα να το χρησιμοποιεις. Α και μετα σταματα να χρησιμοποιεις κλιματιστικο γιατι εχει πολλα μικροβια και μπορει να παθεις και πνευμονια. Υστερα σταματα να χρησιμοποιεις το αμαξι σου γιατι οπως και να το κανουμε' date=' τοσοι πεθαινουν καθημερινα. Αργοτερα σταματα να χρησιμοποιεις τον φουρνο μικροκυμματων, το λαπτοπ η τον υπολογιστη σου κτλ[/quote'] Εσυ το πηγες στο αλλο ακρο,εγω ρωτησα ποσο εκπεμπει οταν το κλεινω γιατι σχεδον καθε βραδυ που το εχω κλειστο ειναι διπλα απο το κεφαλι μου,δεν ειπα για την καθημερινη χρηση και πως αν εχει εστω και λιγο δεν θα το χρησιμοποιω.. Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
totem_lost Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Βλέπει κανείς μια σειρά του National Geographic με όνομα Site: Taboo , που βάζει ο ΣΚΑΙ (σχεδόν) κάθε βράδυ στη 1 τη νύχτα; Είναι πολύ ενδιαφέροντα τα θέματα του, αλλά δυστυχώς τα επεισόδια από το site του National Geographic είναι διαθέσιμα μόνο στην Αμερική. Ξέρει κανείς που αλλού μπορώ να τα βρω; Ίσως ripped από τον ΣΚΑΙ;
JohnXarxas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 κοίταξα στο site του σκάι και δεν είδα κάτι, αλλα με την ευκαιρία θέλω να σε ρωτήσω τι θέματα αναλύει, το πέτυχα μια φορα αλλα δεν το είδα γιατι είχε άγρια παιδιά το μεγκα
christiana78 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 κι εμένα μου αρέσει αλλά δεν έχω βρει κάτι γμτ μιλαει για ανθρωπους που ζουν ζωες εκτος των συνηθισμένων για την πλειοψηφλια ή κάνουν περίεργα πράγματα πχ κάποιοι που σταυρώνονται ή τρυπιούνται με σίδερα για την πίστη τους, γυναίκες που ερωτεύονται φυλακισμένους και τους παντεύονται, ερωτικά φετίχ, πως αλλάζει το θέμα ΄΄ομορφιά ΄΄ ανάλογα με την κουλτούρα κ.α
mary Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι το instagram? παντου το εβλεπα,το κατεβασα αλλα θελει account!Με google account δε μπορει να συνδεθει? Σχετιζεται με φωτογραφιες αλλα τι ακριβως.....? (ε χωρις ξυλο και σχολια!)
thomasG4 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Είναι ένα app που μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες σε κοινωνικά δίκτυα απευθείας από το κινητό σου αλλά παράλληλα προσθέτοντας και διάφορα εφέ στις φωτογραφίες, κάνοντας τες να φαίνονται ρετρό.
viper2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι το instagram? παντου το εβλεπα,το κατεβασα αλλα θελει account!Με google account δε μπορει να συνδεθει? Σχετιζεται με φωτογραφιες αλλα τι ακριβως.....? (ε χωρις ξυλο και σχολια!) εφε για τις φωτογραφιες που τραβας... [sepia, vignette e.t.c.]
mary Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Είναι ένα app που μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες σε κοινωνικά δίκτυα απευθείας από το κινητό σου αλλά παράλληλα προσθέτοντας και διάφορα εφέ στις φωτογραφίες, κάνοντας τες να φαίνονται ρετρό. thaaaaanks! εφε για τις φωτογραφιες που τραβας... [sepia, vignette e.t.c.] thaaaaaanks!!! Account δε καταλαβα γιατι θελει?Δε μπορει να σχετιστει με εναν της google οπως στο android market?
Pantelwolf Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 η είσοδος είναι το μπλε, όχι το πρασινο, το πρασινο ειναι εξοδος. το καρφι που λες ονομάζεται mini jack και θα το βρεις παντου..! απο σουπερμαρκετ μεχρι ηλεκτρονικαδικα
ducatirulez Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Ποιος ειναι ο πιο συμφερων τροπος ταξιδιου απο Αθηνα στην Θεσσαλονικη περι τα μεσα Σεπτεμβρη? Με τα εισητηρια τρενου των 9ευρω τι παιζει? Thanks
Pantelwolf Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 τραινο, εχει προσφορες αν κλεισεις εως 24 ωρες πριν μεσω trainose.gr, για τα 9ευρα πρεπει απλα να προλαβεις.
ducatirulez Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Οι προσφορες ανοιγουν καθε πρωτη του μηνα και οποιος προλαβει? Γιατι τωρα παω μεχρι το προτελευταιο βημα,μου λεει 19 ευρω αλλα οταν επιλεγω θεση λεει 34...
xpapias Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Υπήρχε κάπου κάποιο topic με τραγούδια της δεκαετίας του 90. Εννοώ τραγούδια που πάιζονταν σε Mtv, kiss, geronimo groovy κλπ. Θυμάται κανείς που βρίσκεται το topic; Αν όχι, μπορεί να προτείνει κανείς καμιά καλή playlist; (Πιστεύω ότι δεν αξίζει τον κόπο να ανοίξω καινούριο thread για κάτι τέτοιο).
MetalGearFan Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν μαγαζιά που να πουλάνε manga εκτός από public ? Η σπηλιά των κόμικ έχει κλείσει ?
Chrisxxx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Θυμαμαι ενα μαγαζάκι απεναντι από τη Φενα κατεβαίνοντας προς Λευκο Πυργο, δεν ξερω αν υπάρχει ακομα, ισως να ειναι και η σπηλια των Κομικς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις