Προς το περιεχόμενο

Δίκτυο πρόσβασης οπτικών ινών νέας γενιάς αναπτύσσει ο ΟΤΕ


parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

χμμ.. καλός ο συλλογισμός σου δε λέω, όντως οι περιοχές μας είναι αρκετά προβληματικές λόγω θρησκευτικών μειονοτήτων.

Αλλά δε θα ίσχυε και το ίδιο όταν στην Αθήνα οι περισσότεροι νομοί χαιρόντουσαν το ADSL (όποιο και να ήταν αυτό εκείνη την εποχή) και εμείς στην Ξάνθη σερνόμασταν με 56k modem;

Όταν εδώ στη Θράκη δεν είδαμε ποτέ ψηφιακή mpeg2 ΕΡΤ και όταν η Digea αφού είδε πρώτα Θεσσαλονίκη και Αθήνα αποφάσισε με ανεπαρκείς αναμεταδότες κάλυψης να ρίξει το βλέμμα της κατά εδώ;

Δε λέω εντάξει οι ρυθμοί στην Αθήνα είναι αρκετά ποιο έντονοι, αλλά μήπως τελικά πρέπει να θυμηθούμε τα αγαθά της υπομονής;

 

Στηρίζω την ανάπτυξη της επαρχίας όσο δε πάει, καταρχήν μόνο το τεράστιο θέμα της αποκέντρωσης φτάνει. Έχουν μαζευτεί όλοι στην Αθήνα λες και είναι η γη της επαγγελίας

 

ανομοιογένοια στις Σέρρες και τη Δράμα :lol:

 

hint για τους νότιους, Σέρρες και Δράμα δεν είναι στην Θράκη,τι διαβάζουμε εμείς με τα 20 bookmarks θε μου

 

1ον η Δράμα είναι άσχετη με το θέμα κανείς δεν την ανέφερε. Μάλλον διάβαζες τα ποδοσφαιρικά σήμερα και κάπου την έγραφε και λες "δε την βάζω και αυτή"...

2ον για τις Σέρρες δεν υπάρχει θέμα ομοιογένειας υπάρχει όμως "θεματάκι" εντοπιότητας και λοιπά άλλα που δεν έχουν να κάνουν με το θρήσκευμα φυσικά.

3ον για το οτί οι Σέρρες και η Δράμα δεν ανήκουν στην Θράκη, πρέπει να φας πολλές μπουγάτσες για να μου κάνεις μαθήματα γεωγραφίας (ουδείς έγραψε ότι είναι στην Θράκη anyways)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοείεται ότι ξέρεις περισσότερα πράγματα για τα προβλήματα των Σερρών απο κάποιον που είναι Σερραίος :lol:

 

πες κι άλλα πες,Λιακό είδαμε χθες;

 

Δε φτάνει που γράφεις αρλούμπες βγάζεις και γλωσίτσα. Δεν είναι πρόβλημα των Σερραίων η εντοπιότητα (είναι εθνικό θέμα) αλλά βέβαια μόλις ακούσουμε/διαβάσουμε 2-3 λέξεις που δε γνωρίζουμε, βρίσκουμε εύκολο καταφύγιο στις λέξεις πιπίλα (Λιακο, ΟΥΦΟ κλπ.) για να καλύψουμε την αμάθεια μας.

 

Λιάκο δεν είδα by the way, εσύ θα ξέρεις καλύτερα τι είπε μιας και είναι και κοντοχωριανός σου, εκεί από τα βόρεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αδυνατουν να επωμιστουν το κοστος τοποθετησης μεγαλου αριθμου dslam ανα περιοχη για να γινουν και αυτοι ανταγωνιστικοι.

Κατα τη γνωμη μου, 2-3 ειναι ο ιδανικος αριθμος παροχων για την Ελλαδα (αν και ειμαι fan του κρατικου μονοπωλιου, οταν υπαρχει η πολιτικη βουληση να λειτουργησει σωστα)

 

αν εννοείς τα μινι dslam ή καφάο, το να τοποθετήσει ο κάθε πάροχος το δικό του σε κάθε γειτονιά δεν είναι εφικτό, όχι μόνο από οικονομικής απόψεως αλλά και λόγω χώρου, + ότι θα υπάρχει πάντα πλεόνασμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εσύ με τη σειρά σου δώσε τα χρήματά σου όπου θέλεις και περίμενε στο ακουστικό για να σου πούνε στο τέλος να κάνεις reset το router.

Ο ΟΤΕ είναι τόσο σωστός όσο του επιτρέπουν οι δυνατότητες του, σαφώς σωστότερος από οποιοδήποτε άλλο.

Εν τη αυτη περιπτώσει ο καθένας έχει πάντα προσωπο οικονομικά κριτήρια για να διαλέξει αυτό που του κάνει.

 

Καλά , μην συγκρίνεις τα 20-40 ευρώ που ζητάνε οι εναλλακτικοί για double play με δωρεάν κλήσεις, με τα 40-90 που δίνουμε στον ΟΤΕ χωρίς να σηκώσουμε το ακουστικό.

Κι εγώ είμαι καμμένος από τους εναλλακτικούς αλλά τα 90 ευρώ που δίνω στον ΟΤΕ για μια 24άρα της πλάκας και ένα ISDN τα θεωρώ κλοπή.

Απλά δεν έχω εναλλακτική λύση της προκοπής, κυρίως γιατί η ΕΕΤΤ επιτρέπει τις απίστευτες καθυστερήσεις στις διορθώσεις των βλαβών δικτύου των εναλλακτικών.

Και αν έχεις θόρυβο, προβληματικό χαλκό με υγρασίες κλπ. πρέπει να πας με καραμπίνες να τους απειλήσεις για να κάνουν κάτι.

Καλύτερα να αλλάξεις σπίτι στην κυριολεξία.

 

στο έγραψα και στο προηγούμενο μήνυμα ότι είναι άκυρη η σύγκριση του οτε με τους άλλους γιατί ο οτε υπάρχει ήδη 25 χρόνια και οι ενναλακτικοί 5-10(δε ξέρω ακριβώς). αυτό έλειπε 25 χρονών εταιρία να την έπαιρνες τηλέφωνο και να μην απάνταγε αμέσως :P . δε ζούσα τότε αλλά από αυτά που έχω διαβάσει ο οτε στο αρχικό του στάδιο δε ήταν και ο καλύτερος.

τέλος στα 25 χρόνια που είναι διαχειρήστης του δικτύου και με τα τόσα λεφτά που παίρνει θα περίμενε κανείς το το δίκτυο να ήταν σε καλύτερη κατάσταση από ότι είναι τώρα. διάβασε κανένα ποστ του poulinou που λέει για το πόσο χάλια είναι σε μερικές περιοχές ο χαλκός,τα καφαο.., που δε έχουν αλλαχτεί από τότε που τα πέρασαν.

 

Ντρέπεσαι να πεις 65 χρόνια για τον ΟΤΕ ; :P

Ή και περισσότερο; (πριν τον Β παγκόσμιο δεν υπήρχε);

 

Ισως ενα Ειρηνη αδερφια σκετο να ηταν οντως καλυτερο :P

Και Χριστίνα και Μαρία και ότι γουστάρει κανείς για να κουλάρει..:P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θεωρώ τον ΟΤΕ πλέον μια ανώνυμη εταιρία και αν μη τι άλλο στοχεύει στην αύξηση των κερδών της.

Σαφέστατα γνωρίζουν πολύ καλά τις τιμές των ανταγωνιστών της και λέτε να θέλουν να διώξουν πελάτες; Αλλά πως μπορείς να είσαι φθηνότερος και καλύτερος όταν υπάρχουν ανεγκέφαλοι;

Διαβάστε παρακαλώ λίγο εδώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχικά, αν θυμάμαι τελικά η συγκεκριμένη απαγόρευση δεν ίσχυσε και ο ΟΤΕ διέθεσε DP σε χαμηλότερες τιμές.

 

Θεωρώ τον ΟΤΕ πλέον μια ανώνυμη εταιρία και αν μη τι άλλο στοχεύει στην αύξηση των κερδών της.

Έτσι λειτουργεί ο ΟΤΕ, έχεις δίκαιο, ΑΛΛΑ δεν είναι μόνο μια ανώνυμη εταιρεία. Όσο ο ίδιος οργανισμός έχει στην κατοχή του και διαχειρίζεται το last mile ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να λειτουργεί καθαρά με αντικειμενικό στόχο το κέρδος γιατί απλά είναι κάτοχος μια κρατικής υποδομής στην οποία έχουν δικαίωμα με ίσους όρους όλοι.

 

Ο ΟΤΕ έχει καταχραστεί πολάκις αυτή τη δύναμη του (βλ. τιμές που είχε τόσα χρόνια, τιμές που έδωσε στην αρχή στους εναλλακτικούς, καθυστερήσεις σε επιδιορθώσεις βλαβών, κλπ.) και πραγματικά δε πιστεύω ότι θα σταματήσει πότε, όσο έχει τόσο δύναμη.

 

Η μόνη λύση είναι να διαχωριστεί το κομμάτι υποδομών από το εμπορικό κομμάτι του ΟΤΕ. Μόνο τότε θα παίζουν όλοι με (σχεδόν) ίσους όρους!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προς ανανέωση του thread να πω ότι οι επόμενες περιοχές που έχουν εξασφαλιστεί άδειες είναι η Βούλα και η Βουλιαγμένη και κάποιο κομμάτι δεν θυμάμαι πολύ καλά στην λεωφόρο Αλίμου που έχει μεγάλο πρόβλημα μιας και τα καφάο βρίσκονται καμια 4αρα χλμ από το κέντρο. Πάλι όμως δεν θυμάμαι με ποιους δήμους έχουν σκοπό να ξεκινήσουν την συζήτηση για μετά τις εκλογές.

 

Όσο για το θέμα του ΟΤΕ. Αυτός είναι μια ιδιωτική εταιρία με μόνο σκοπό το κέρδος χωρίς καμία υποχρέωση προς τις "απομακρυσμένες περιοχές" και άλλες μη κερδοφόρες μιας και στην σύμβαση της αγοράς από τους γερμανούς, του έχει δοθεί το management.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...