Προς το περιεχόμενο

'Back to the Mac' event στις 20 Οκτωβρίου

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σωστά αυτά που λες αλλά εγώ σκέφτομαι ότι γεννιέται και εσωτερικός ανταγωνισμός με το MBP 13άρι! Τώρα κάποιος πριν αγοράσει το MBP 13'' σίγουρα θα περάσει από το μυαλό του το MBA 13'' και ίσως καταλήξει σε αυτό. Με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα βέβαια που συνοδεύουν αυτή την επιλογή....

Ακριβως και αυτο ειναι πολυ θετικο!

Γιατι το προηγουμενο macbook air πηγαινε ακλαφτο. Τωρα μπορει να σταθει απεναντι στον ανταγωνισμο.

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βλέπω ότι γενικά στους φορητούς τα πράγματα πηγαίνουν στο δρόμο που ανοίγει το MBA. Δεν θα μου φαινόταν περίεργο σε ένα χρόνο και τα MBP να είναι ακόμα πιο λεπτά και ελαφριά, χωρίς optical drive και σκληρό, αλλά με μνήμη flash! Πιστεύω ότι σύντομα θα δούμε μια τέτοια λύση και εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ!

Δημοσ.

Βλέπω ότι γενικά στους φορητούς τα πράγματα πηγαίνουν στο δρόμο που ανοίγει το MBA. Δεν θα μου φαινόταν περίεργο σε ένα χρόνο και τα MBP να είναι ακόμα πιο λεπτά και ελαφριά, χωρίς optical drive και σκληρό, αλλά με μνήμη flash! Πιστεύω ότι σύντομα θα δούμε μια τέτοια λύση και εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ!

Δημοσ.

Σιγουρα προς τα εκει πηγαινουμε. Τα optical drives και οι μηχανικοι δισκοι σε φορητους θα εκλειψουν συντομα.

Απλα, ειναι μαγικο πως δημιουργειται η εντυπωση οτι τον δρομο τον ανοιγει το MBA.

Ειδικα αν σκεφτεις οτι υπαρχουν λαπτοπ με καλυτερες επιδοσεις/εξοπλισμο απο το macbook pro 17" ,αλλα με βαρος σαν του macbook air 13" ή υπαρχουν 11" λαπτοπ με βαρος γυρω στα 700gr, οσο δηλαδη ενα ipad!

Ή φυσικα αλλα μικρα λαπτοπ με μεγαλη αυτονομια , χωρις optical drive, ικανοποιητικες επιδοσεις,χαμηλο βαρος και τιμη.

Τον δρομο αυτο τον εχουν δειξει εδω και καιρο αλλα λαπτοπ και για αυτο το macbook air πηγαινε ακλαφτο μεχρι προσφατα.

Το καλο ειναι οτι ακολουθησε αυτον τον δρομο το macbook air και ετσι οι καταναλωτες εχουν περισσοτερες επιλογες.

Δημοσ.

Σιγουρα προς τα εκει πηγαινουμε. Τα optical drives και οι μηχανικοι δισκοι σε φορητους θα εκλειψουν συντομα.

Απλα, ειναι μαγικο πως δημιουργειται η εντυπωση οτι τον δρομο τον ανοιγει το MBA.

Ειδικα αν σκεφτεις οτι υπαρχουν λαπτοπ με καλυτερες επιδοσεις/εξοπλισμο απο το macbook pro 17" ,αλλα με βαρος σαν του macbook air 13" ή υπαρχουν 11" λαπτοπ με βαρος γυρω στα 700gr, οσο δηλαδη ενα ipad!

Ή φυσικα αλλα μικρα λαπτοπ με μεγαλη αυτονομια , χωρις optical drive, ικανοποιητικες επιδοσεις,χαμηλο βαρος και τιμη.

Τον δρομο αυτο τον εχουν δειξει εδω και καιρο αλλα λαπτοπ και για αυτο το macbook air πηγαινε ακλαφτο μεχρι προσφατα.

Το καλο ειναι οτι ακολουθησε αυτον τον δρομο το macbook air και ετσι οι καταναλωτες εχουν περισσοτερες επιλογες.

Δημοσ.
Αν ειχαν και ενσωματωμενο 3g modem, θα ηταν ιδανικα για χρηση on the go.

Αυτό νομίζω είναι το μόνο φάουλ στο νέο Μacbook Air...

Ίσως και το ότι δεν έχουν μια ενιαία μπαταρία που θα έδινε λίγο περισσότερη αυτονομία!

Δημοσ.

Είδα απο κοντά σήμερα τα καινούρια MBA στο Applestore του Liverpool. Εκ πρώτης όψεως πολύ στιβαρά(επόμενο) και πανάλφαρα! Πάρα πολύ όμορφα και απίστευτο instant-on..

post-38816-129063131433_thumb.jpg post-38816-12906313149_thumb.jpg post-38816-129063131536_thumb.jpg

Αύριο θα τα δώ πιο προσεκτικά που θα έχω χρόνο. ;)

Δημοσ.
Είδα απο κοντά σήμερα τα καινούρια MBA στο Applestore του Liverpool. Εκ πρώτης όψεως πολύ στιβαρά(επόμενο) και πανάλφαρα! Πάρα πολύ όμορφα και απίστευτο instant-on..

[ATTACH]36468[/ATTACH] [ATTACH]36469[/ATTACH] [ATTACH]36470[/ATTACH]

Τυχερέ! :mad: :lol:

Δημοσ.

[ATTACH]36468[/ATTACH] [ATTACH]36469[/ATTACH] [ATTACH]36470[/ATTACH]

Ειναι υπερβολικα δελεαστική αυτη η λεπτότητα που έχει...απο βαρος να φανταστω πολυ light Ε? Οταν το "παίξεις" λιγακι πες μας εντυπωσεις!!

Δημοσ.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, όταν πρωτοβγήκε το macbook air, δεν υπήρχε άλλο netbook ή notebook με τις σχεδιαστικές τάσεις του πιο πριν. Για άλλη μια φορά οι άλλοι ακολούθησαν την Apple βελτιώνοντας φυσικά σε χαρακτηριστικά τα δικά τους παρόμοια προϊόντα. Ακόμα και τώρα που βλέπω σχεδιαστικά τα λεπτά vaio σε σύγκριση με το air, απλά σύγκριση δεν υπάρχει. Επίσης κανείς άλλος δεν έχει unibody κατασκευή, ούτε το touchpad της Apple ακόμα.

Όσον αφορά άλλες τάσεις, όπως η απουσία optical drive, είναι προφανές ότι είναι μια αρνητική εξέλιξη που πρέπει να γίνει αποδεκτή μόνο σε υπέρλεπτα προϊόντα, όπως το air, στα οποία δε χωρά το optical drive. Βέβαια είναι φανερό από εταιρείες όπως η Apple, ότι προτιμούν όχι τη φυσική, αλλά την απ' ευθείας ηλεκτρονική διάθεση των ψηφιακών προϊόντων. Όμως εμάς σαν καταναλωτές αυτό δεν πρέπει να μας βρει σύμφωνους. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα γίνει η εγκατάσταση του λειτουργικού σε περίπτωση που τα φτύσει ο SSD και χρειαστεί αντικατάσταση. Εκεί δε θέλει εξωτερικό optical drive? Ελπίζω λοιπόν να μην είναι αυτό το μέλλον των laptop και αν η Apple οδηγεί σε τέτοιες τάσεις (ελπίζω πως όχι διότι άλλο air και άλλο white ή pro), ελπίζω να μην ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...