fragment_ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Motherboard Name Asus P5WD2 Premium CPU CPU Type DualCore Intel Pentium D 830, 3000 MHz (15 x 200) nVIDIA GeForce 6800 GT PCI-E (Asus EN6800GT) Video Adapter εχω αυτο το μηχανημα του 2006 ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες λογω καρτας γραφικων και επεξεργαστη cpu 71c και καρτα γραφικων 91c (cpu φαν 2650-2700 rpm) ... μπορω να κανω κατι να το βουλωσει; κανει πολυ μα παρα πολυ θορυβο και με εκνευριζει ... αλλαξα ανεμηστιρακι περυσι πειρα ενα της zalman με 40 ευρω αλλα τιποτα παλι θορυβο κανει ... μεχρι και κουτι αλλαξα
Xristaras12 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 να καθαρισεις το πισι φιλε,θα εχει μαζεψει τρομερη σκονη τοσα χρονια(κοιτα πισω απο τα ανεμιστηρακια) και να αλλαξεις θερμοαπαγωγιμη παστα στην καρτα γραφικων!
phanispal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 ^Ό,τι λέει ο από πάνω γι' αρχή. Κατόπιν, βλέπουμε..
fragment_ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 ^Ό,τι λέει ο από πάνω γι' αρχή. Κατόπιν, βλέπουμε.. τα εχω κανει ολα αυτα εννοείτε ... !!! αστραφτει με καινουριες πάστες απ' ολα ... στην cpu την καρτα γραφικων μονο ξεσκονισμα ... πως βγαινει ολο αυτο τ ο συστημα που καλυπτει την Gpu απο πανω για να βαλω παστα δε ξερω
phanispal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Τελικά έχεις αλλάξει θερμοαγώγιμες ή όχι; Δεν κατάλαβα.. Οι θερμοκρασίες που παραθέτεις είναι σε κατάσταση ηρεμίας;
fragment_ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Τελικά έχεις αλλάξει θερμοαγώγιμες ή όχι; Δεν κατάλαβα.. Οι θερμοκρασίες που παραθέτεις είναι σε κατάσταση ηρεμίας; ειναι παντα ετσι ... απ την ωρα που θα τον ανοιξω αυτη την θερμοκρασια εχει ειλικρινα ... αντε 1-2 βαθμους κατω οι οποιοι μετα απο 5 λεπτα το πολυ φτανουν εκει που φτανουν. οσον αφορα την καρτα γραφικων το εχω τσεκαρι δεν κανει και παρα πολυ θορυβο ... πάστα έχω αλλαξει στον επεξεργαστη και μονο
phanispal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 71°C για τον επεξεργαστή και 91°C για την κάρτα γραφικών είναι πάρα πολλοί για κατάσταση ηρεμίας και καθαρό από σκόνες κ.λπ. σύστημα. Ποιο κουτί έχεις; Πώς πάει από airflow; Με ποιο πρόγραμμα βλέπεις αυτές τις θερμοκρασίες;
fragment_ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 71°C για τον επεξεργαστή και 91°C για την κάρτα γραφικών είναι πάρα πολλοί για κατάσταση ηρεμίας και καθαρό από σκόνες κ.λπ. σύστημα. Ποιο κουτί έχεις; Πώς πάει από airflow; Με ποιο πρόγραμμα βλέπεις αυτές τις θερμοκρασίες; με το hw monitor http://img294.imageshack.us/i/22473544.png/
cloak Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Το καλυτερο νομιζω ειναι να αλλαξεις ψυκτρα. Προτεινω αυτη: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16864&cat=7 . Πολυ καλη και οικονομικη και αθορυβη
fragment_ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 κατι αλλο ;;; καινουρια ψυχτρα δε περνω καινουρια ειναι αυτη δεν φταιει αυτο θα βγαλω και φωτο να την δειτε πιο μετα ... για πητε τι αλλο μπορω να κανω μηπως φταιει η mobo ;;; στην καρτα γραφικων παιζει μεγαλη σημασια η ανανεωση της παστας ;;; την σκονη την εχω εξαφανισει απο παντου αλλαζοντας και το κουτι.
TheELF Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μιας και έχεις υπερβολική θερμοκρασία μαζί με θόρυβο το ποιο πιθανό είναι να μην έβαλες σωστά την ψήκτρα,να μην πατάει σωστά σε κάποιο σημείο η γενικά η ψήκτρα να δημιουργεί θόρυβο από συντονισμό ψάξε το στο google.
rafail1994 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 κατι αλλο ;;; καινουρια ψυχτρα δε περνω καινουρια ειναι αυτη δεν φταιει αυτο θα βγαλω και φωτο να την δειτε πιο μετα ... για πητε τι αλλο μπορω να κανω μηπως φταιει η mobo ;;; στην καρτα γραφικων παιζει μεγαλη σημασια η ανανεωση της παστας ;;; την σκονη την εχω εξαφανισει απο παντου αλλαζοντας και το κουτι. Δες μήπως δεν παταει καλά η ψήκτρα και ανεβάζει τέτοιες θερμοκρασίες ο cpu Στην φωτογραφία που έβαλες δεν δείχνει τον επεξεργαστή Κάτι άλλο μου μυρίζει ότι φταίει
fragment_ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δες μήπως δεν παταει καλά η ψήκτρα και ανεβάζει τέτοιες θερμοκρασίες ο cpu Στην φωτογραφία που έβαλες δεν δείχνει τον επεξεργαστή Κάτι άλλο μου μυρίζει ότι φταίει http://www.hardwaremods.com/images/added/articles/zalman-cnps-9500/zalman-cnps-9500-main.jpg δε μπορει και οι δυο ψυχτρες να μη κουμποναν καλα ... κατι αλλο ειανι σιγουρα μπορει απο Mobo μετ απο τοσο καιρο αυτο φανταζομαι
rafail1994 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 http://www.hardwaremods.com/images/added/articles/zalman-cnps-9500/zalman-cnps-9500-main.jpg δε μπορει και οι δυο ψυχτρες να μη κουμποναν καλα ... κατι αλλο ειανι σιγουρα μπορει απο Mobo μετ απο τοσο καιρο αυτο φανταζομαι Για κάνε ενα bios update
fragment_ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Για κάνε ενα bios update σε 5 χρονων Mobo? απ' το 2007-8 εχει να βγαλει ... λεω να το κανω ενα βημα downgrade το firmware εσεις τι λετε;;; ---------- Προσθήκη στις 01:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:55 ---------- εκανα αναβαθμιση σε μια Beta του ιανουαριου απ την ιστοσελιδα της asus. μολις ανακαλυψα οτι το ειχα ξανακανει Update σε μια εκδοση του 2009 ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.