majnun Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Χαιρετώ το φόρουμ μετά απο αρκετό καιρό ! Ειμαι στη φαση αναζητησης φορητού και κοιτάω κάτι σε 13αρι. Μεγαλος ερωτας το Air γιατι ειναι ολα οσα θελω. Βρηκα σε αγγελια στη Χ.Ε ενα στη τιμή των 500 ευρώ σφραγισμένο. Η τιμή είναι πραγματικά πολύ χαμηλή και εκεί ενδέχεται να είναι η φάκα. Ο τυπος κανα δυο φορες που μιλησαμε στο τηλεφωνο (πρέπει να ειναι περισσοτεροι απο 1 βασικά ) ήταν τρομερά αγενής και γενικά έβγαζε μια ιδιαίτερα ασχημη συμπεριφορα. Με τα πολλά κατάφερε να μου πει ότι είναι λέει εισαγωγέας και διαθέτει 5 στην αποθηκη στα Χανια τέτοια, αλλά θέλει να του στείλω πρώτα τα λεφτά με κούριερ και μετά θα στείλει το προιόν!!! Δεν τον ενδιαφερει κάτι αλλο γιατι λεει δεν εχει μαγαζι και οι τιμες του ειναι πολυ χαμηλές.Αυτα τα λιγα καταφερα να αποσπάσω(με καθε εμφαση το αποσπασω). Αν καποιος ενδιαφερεται να του στειλω το τηλεφωνο να δουμε αν ειναι μουφα οσο μυριζει απο μακρια ή απλα ειναι θεμα τυχης .
Whiteyez Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Ε μούφα είναι, δεν θέλει και πολύ για να το καταλάβεις.
np91 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Χαιρετώ το φόρουμ μετά απο αρκετό καιρό ! Ειμαι στη φαση αναζητησης φορητού και κοιτάω κάτι σε 13αρι. Μεγαλος ερωτας το Air γιατι ειναι ολα οσα θελω. Βρηκα σε αγγελια στη Χ.Ε ενα στη τιμή των 500 ευρώ σφραγισμένο. Η τιμή είναι πραγματικά πολύ χαμηλή και εκεί ενδέχεται να είναι η φάκα. Ο τυπος κανα δυο φορες που μιλησαμε στο τηλεφωνο (πρέπει να ειναι περισσοτεροι απο 1 βασικά ) ήταν τρομερά αγενής και γενικά έβγαζε μια ιδιαίτερα ασχημη συμπεριφορα. Με τα πολλά κατάφερε να μου πει ότι είναι λέει εισαγωγέας και διαθέτει 5 στην αποθηκη στα Χανια τέτοια, αλλά θέλει να του στείλω πρώτα τα λεφτά με κούριερ και μετά θα στείλει το προιόν!!! Δεν τον ενδιαφερει κάτι αλλο γιατι λεει δεν εχει μαγαζι και οι τιμες του ειναι πολυ χαμηλές.Αυτα τα λιγα καταφερα να αποσπάσω(με καθε εμφαση το αποσπασω). Αν καποιος ενδιαφερεται να του στειλω το τηλεφωνο να δουμε αν ειναι μουφα οσο μυριζει απο μακρια ή απλα ειναι θεμα τυχης . Αν εχεις λεφτα για χασιμο στειλε....μυριζει απο μακρυα γαι απατεωνα
ravend Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 αντικαταβολή ιτ ιζ, τις τελευταίες δεκαετίες τουλάχιστον! σε αυτόν προφανώς ακόμη δν του έχουν πει για αυτή την καινοτομία! Και που χρεώθηκες τηλεφωνικά πολύ είναι!
panos2000gr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Γνωστοί απατεώνες που βρίσκουν πρόσφορο έδαφος συνήθως στο Xe.gr . Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν υπάρχει κανένας έλεγχος στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Οι αριθμοί τηλεφώνου τους είναι κάτι απίθανα καρτοκινητά που κάνουν κρά απο χιλιόμετρα ότι είναι fake.
strouga2000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 να σας πο και την δικιά μου εμπιρια βρήκα και εγώ ένα λάπτοπ σε καλή τιμή , όταν μου είπε για να του στυλό τα χρήματα με κούριερ μου λει ότι είναι χανιά , ααα του λέω είμαι από κρήτη που είσαι να ερθω εγώ να το αγοράσω , μου είπε πόλες δικιολογίες ώστε να μην πάω να το αγοράσω εγώ , και πόλη απλά δεν ασχολήθηκα ξανά . μακριά από διάφορους απατεώνες όταν ένα λάπτοπ κοστιζι 1000 και το βρης 900 σε καπιο μαγαζί λες ότι είναι καλή τιμή και το αγοραζης αλλά να κάνη 1000 και να το βρης 500 τότε είναι απάτη αν καπιος από εδώ μέσα είναι από τα χανιά και θέλη και μπορή να κάνη μια βόλτα από αυτών . εγώ το λάπτοπ το είχα βρη εδώ (aggeliopolis.gr)
majnun Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δυστυχώς με τις απαντήσεις σας μου επιβεβαιώσατε τις υποψίες μου. Η περιπτωσή μου έχει πολλές ομοιότητες με του strouga2000 και δεν αποκλειεται να ειναι και ο ιδιος/οι απατεωνας/ες. Οποτε τώρα παμε για άλλα. Υ.Γ : Οντως και που χρεώθηκα πολύ πήγε.Βάζοντας το τηλεφωνο τους στο google δε βρήκα καμία εταιρεία παρά κατι απίθανες αγγελίες για παπαγάλους και σκύλους Mάλιστα στο aggeliopolis βρηκα αυτη την αγγελία που η περιγραφη έχει παρόμοια στοιχεία http://www.aggeliopolis.gr/attici/Apple_macbook_air_13_3___1_8ghz_2gb_80gb_10274329.htm?ca=9_s&w=1 ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΧΟΝΤΡΗΚΟΙΣ ΟΧΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 799€
christar Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Οι τυποι δεν εχουν τον θεο τους! Σε εναν που εννοειτε πως ηταν στη Χιο, με το που του ειπα οτι θα στειλω εναν φιλο μου απο την εταιρεια του να το παρει, μου εκλεισε το τηλεφωνο! Στην Αθηνα ενας αλλος μου το εκλεισε επισης, αφου πρωτα μου ειπε οτι η αποθηκη ειναι καπου στη βορεια Ελλαδα! Και οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω, το παιζουν και βαρυ πεπονι. Αφου πρωτα βαζουν αγγελια στην ΧΕ μετα σου λενε οτι κανουν χονδρικη και δεν εχουν και πολυ χρονο για ιδιωτες... Δεν το συζηταμε για να τους παρεις σοβαρα... Μονο αν εχεις ορεξη για χαβαλε!
strouga2000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 βάζοντας το κινητό που έχει η αγγελία στο google βρήκα κάτι απίστευτο ότι το ίδιο τηλέφωνο το βγαζη σε διάφορες αγγελίες αλλά σε διαφορετικές περιοχές. δείτε εδώ . http://www.google.gr/search?q=6956878044&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a
VonLoutsos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Είσαστε κακοήθεις όλοι σας...Αντί να πείτε οτι ο τύπος είναι ένας βοσκός που έχει κόλλημα με τα γκατζετάκια εκεί που παίζει την φλογέρα του και βοσκάει τα ζά του, καθόσαστε και τον υπονομεύεται... Μέχρι και blackberry έχει για αν λαμβάνει τα mail του και να chatarei με τον διπλανό γιδοβοσκό
skiabox Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Αν στείλεις κάποιο email στις αρχές κάνουν τίποτα ή δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτό το επίπεδο?!
mdr21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 o δικος σου? http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/site-nline.html
kpartsi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 o δικος σου?http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/site-nline.html Όσο και να μας φαίνεται περίεργο αυτοί οι απατεώνες βγάζουν τρελά λεφτά γιατί πάντα υπάρχουν κορόϊδα/αφελείς που καταθέτουν σε λογαριασμό χωρίς να έχουν καμία διαβεβαίωση για την αξιοπιστία του πωλητή! Όπως πλούτισαν όλοι αυτοί που πουλούσαν/πουλάνε iPhones για 300$ και ζητούσαν πληρωμή πριν την αποστολή μέσω western union!
majnun Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 o δικος σου?http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/site-nline.html Σίγουρα αυτοί είναι ναι ! Ρε τον μαύρο τον ανθρωπο έχασε τα λεφτά του.Και αυτός κατάθεση σε τέτοιο άγνωστο παραλήπτη πως την έκανε ;!; Κρίμα πάντως και προσέχετε μην την πατήσετε .
mdr21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Σίγουρα αυτοί είναι ναι !Ρε τον μαύρο τον ανθρωπο έχασε τα λεφτά του.Και αυτός κατάθεση σε τέτοιο άγνωστο παραλήπτη πως την έκανε ;!; Κρίμα πάντως και προσέχετε μην την πατήσετε . "Τραπεζα Πειραιως Nikolova D.X. iBan : GR 72 0172 1080 0051 0802 9992 154 " Προκαταβαλει ολο το ποσο σε τραπεζικο λογαριασμο , προτου παρει το προιον ή καποιο χαρτι , σε τιμη υπερβολικα χαμηλοτερη της "πιατσας" και σε λογαριασμο δικαιουχου ονοματι Nikolova D.X. !!!! Συγνωμη αλλα δεν μπορω να τον λυπηθω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.