Fan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Ξέρεις κανένας εάν απαγορεύει η νομοθεσία να κάνεις δύο μεταπτυχιακά παράλληλα;
CtrlFreak Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Ξέρεις κανένας εάν απαγορεύει η νομοθεσία να κάνεις δύο μεταπτυχιακά παράλληλα; Έχει ξανά αναφερθεί κάπου εδώ μέσα στο φόρουμ. Απαγορεύετε!
strat92man Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Έχει ξανά αναφερθεί κάπου εδώ μέσα στο φόρουμ. Απαγορεύετε! no nο 'Οσα θες κάνεις! εκπαιδευση με περιορισμους απο ποτε;;!! το δυσκολο ειναι εσυ πως θα τα βγάλεις περα...οσο ναναι πρεπει να εχεις καλο βαθμό ΚΑΙ στο μεταπτυχιακο Αμα θες εφου εχεις πτυχιο δινεις κατατακτηριες μπαινες σε αλλο τμημα,κανεις 5 Μεταπτυχιακα,και Διδακτορικο.. οτι θες κανεις
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 παιδιά μήπως να μην είμαστε τόσο απόλυτοι άμα δεν ξέρουμε κάτι σίγουρα? εμένα από ανοιχτό πανεπιστήμιο με ειδοποίησαν ότι απαγορεύεται να κάνω παράλληλα άλλο μεταπτυχιακό με συναφές αντικείμενο
Fan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δεν υπάρχει κάτι το επίσημο? Εγώ ρώτησα στις γραμματείες και μου λένε ότι δεν ξέρουν σίγουρα αλλά δεν νομίζουν ότι απαγορεύεται!
Fan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Σήμερα γνώρισα και κάποιον άλλον που κάνει δύο μεταπτυχιακα ταυτοχρονα εδώ και ένα χρόνο και παρ' ολο που δεν ξέρει εάν επιτρεπεται αυτος το συνεχιζει κανονικα!
alex_000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Ήξερα ένα τυπά στο μεταπτυχιακό μου που έκανε 2 ταυτόχρονα (κρατικά). Σε προπτυχιακό επίπεδο σαφώς απαγορεύεται.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 no nο 'Οσα θες κάνεις! εκπαιδευση με περιορισμους απο ποτε;;!! το δυσκολο ειναι εσυ πως θα τα βγάλεις περα...οσο ναναι πρεπει να εχεις καλο βαθμό ΚΑΙ στο μεταπτυχιακο Αμα θες εφου εχεις πτυχιο δινεις κατατακτηριες μπαινες σε αλλο τμημα,κανεις 5 Μεταπτυχιακα,και Διδακτορικο.. οτι θες κανεις Προπτυχιακα παντως υπαρχει περιορισμος και δικαιουσαι να παρακολουθεις μονο 1 τμημα την ιδια στιγμη. Ακομα και σε ΙΕΚ, δεν επιτρεπεται να πας αν εισαι φοιητητης τριτοβαθμιας εκπαιδευσης. (αλλο που γνωστος μου το εκανε και αυτο, δηλαδη δημοσιο ΙΕΚ και δημοσιο ΤΕΙ ταυτοχρονα, αλλα Ελλαδαρα ειμαστε τι περιμενεις). Για μεταπτυχιακα, δεν γνωριζω.
NT1G Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=283003
marina1ups Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 νομιζω οτι επιτρεπεται. τουλαχιστον οι γραμματειες του παμακ κ του απθ αυτο μου ειπαν. βεβαια δεν ξερω αν παιζει ρολο το οτι ειναι διαφορετικα πανεπιστημια (αν και δεν καταλαβαινω γιατι αυτο να εχει σημασια).
Swimmer21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 νομιζω οτι επιτρεπεται. τουλαχιστον οι γραμματειες του παμακ κ του απθ αυτο μου ειπαν. βεβαια δεν ξερω αν παιζει ρολο το οτι ειναι διαφορετικα πανεπιστημια (αν και δεν καταλαβαινω γιατι αυτο να εχει σημασια). Νομιζω πως δεν ξερει κανεις, γιατι πολυ απλα δεν εχει προβλεπτει απο καποιο νομο.. Ουτε το απαγορευουν, ουτε το επιτρεπουν επισημα..
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 θα ήθελα να σας επισημάνω ότι με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστήμιου, απαγορεύετε κάποιος φοιτητής να παρακολουθεί συναφές πρόγραμμα Σπουδών σε κάποιο άλλοΠανεπιστήμιο την ίδια περίοδο με την περίοδο φοίτησης του στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο .... Το Μεταπτυχιακό σας που παρακολουθείτε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών είναι σε συναφές Πρόγραμμα με το Μεταπτυχιακό σας στην ...; μέρος του μέηλ το οποίο έλαβα τον τελευταίο μήνα, προφανώς αν δεν προβλέπονται κάποια πράγματα από τις εθνικές νομοθεσίες, υπάρχουν πάντα οι κανονισμοί των ιδρυμάτων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.