katsikoula Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Τους τελευταιους μηνες στον εργασιακο χωρο χρησιμοποιουμε το προγραμμα jDownloader με συνδιασμο hotfile account για να μοιραζομαστε τα αρχεια της δουλειας και να εχουμε προσβαση σε αυτα απο παντου. απο συνηθεια και μονο αν ενα αρχειο ειναι μεγαλο το σπαμε σε κομματια των 100 ή 200 MB. το προβλημα ειναι οτι οταν ξεκιναει το κατεβασμα ενος αρχειου και κατα την ολη διαρκεια κατεβασματος η ταχυτητα φτανει στο 1.20 MBps ενω οταν εχει κατεβασει ας πουμε το 85% του αρχειου η ταχυτητα πεφτει δραματικα στα 20 Kbps. το ιδιο φαινομενο παρατηρω και σε αλλους hosts που εχουμε δοκιμασει οπως rapidshare και netload. καμια ιδεα? φταει το jdownloader? καμια ρυθμιση ισως? ή μηπως ειναι φυσιολογικο. ρωταω γιατι ειναι πολυ σπαστικο το να θελει ενα αρχειο των 2GB για να κατεβει 35 λεπτα και οχι 12 που υπολογιζε στην αρχη το προγραμμα με την ταχυτητα στα 1.20Mbps..
antonl Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Τι "max connections" και "max downloads" χρησιμοποιείτε; Στο κάτω μέρος του jDownloader είναι.
katsikoula Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Τι "max connections" και "max downloads" χρησιμοποιείτε; Στο κάτω μέρος του jDownloader είναι. Max. connections: 20 Max. Downloads: 1 Speed: 0 (unlimited)
antonl Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Περίεργο :/ Με τόσα connections δε θα πρεπε να χει πρόβλημα (εφόσον στην αρχή πάει μια χαρά). Σε RS που το χρησιμοποιώ δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο. Εντάξει ίσως πέφτει η ταχύτητα λίγο προς το τέλος (αφού μειώνονται τα ενεργά connections) αλλά σε καμία περίπτωση τόσο πολύ που λες.
katsikoula Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Περίεργο :/Με τόσα connections δε θα πρεπε να χει πρόβλημα (εφόσον στην αρχή πάει μια χαρά). Σε RS που το χρησιμοποιώ δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο. Εντάξει ίσως πέφτει η ταχύτητα λίγο προς το τέλος (αφού μειώνονται τα ενεργά connections) αλλά σε καμία περίπτωση τόσο πολύ που λες. οντως περιεργο! και να φανταστεις δεν υπερβαλω καθολου σχετικα με τις ταχυτητες... τεσπα σε ευχαριστω για την προσπαθεια
TheELF Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μήπως έχετε κάποιο ιδιαίτερα επιθετικό Anti-virus που όταν πάει να γραφεί σαν κανονικό αρχείο(στην διάρκεια του download γράφεται σαν προσωρινό) κάνει πρώτα τον έλεγχο με αποτέλεσμα να αργεί;;
katsikoula Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μήπως έχετε κάποιο ιδιαίτερα επιθετικό Anti-virus που όταν πάει να γραφεί σαν κανονικό αρχείο(στην διάρκεια του download γράφεται σαν προσωρινό) κάνει πρώτα τον έλεγχο με αποτέλεσμα να αργεί;; οχι στο προσωπικο μου laptop αλλα και σε αυτο του γραφειου δεν υπαρχει καν εγκατεστημενο προγραμμα antivirus ή internet security... και στα 2 εχω windows 7x64
TheELF Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 οχι στο προσωπικο μου laptop αλλα και σε αυτο του γραφειου δεν υπαρχει καν εγκατεστημενο προγραμμα antivirus ή internet security...και στα 2 εχω windows 7x64 Βάλτε οπωσδήποτε antivirus,άσχετα με το πρόβλημα αυτό αλλά εν τάξη,πού πάτε ξυπόλητοι στα αγκάθια;;
katsikoula Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Βάλτε οπωσδήποτε antivirus,άσχετα με το πρόβλημα αυτό αλλά εν τάξη,πού πάτε ξυπόλητοι στα αγκάθια;; μιλαμε για ενα μικρο γραφειο που η μονη χρηση των υπολογιστων ειναι αρχεια word, excel,... οποτε θεωρω πως το antivirus ειναι λιγο ασκοπο. στο θεμα μας τωρα εχει κανεις να προτινει τιποτα?
antonl Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δεν είναι λύση αλλά αυτό που κάνω εγώ μερικές φορές όταν πέφτει (λίγο) η ταχύτητα στο τέλος, είναι να το σταματάω και να το κάνω resume. Έτσι θα ξεκινήσει πάλι με το μέγιστο αριθμό των connections. Στο θέμα διαχείρισης των segments, ο jDownloader είναι κάπως «χαζός». Αν κάποιο connection ολοκληρώσει το κομμάτι του, σταματάει. Έχω την εντύπωση πως άλλοι dl managers χειρίζονται καλύτερα αυτό το θέμα και παράλληλα μπορείς να ορίσεις on-the-fly τον αριθμό των connections. πχ ο Free Download Manager που χρησιμοποιούσα παλιότερα για RS, απ ό,τι θυμάμαι, αν κάποιο segment ολοκληρωνόταν ταχύτερα απ τα υπόλοιπα, συνέχιζε σε κάποιο άλλο κομμάτι του αρχείου.
accipio Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Το JDownloader δεν πρέπει να φταίει, γιατί δεν έχω παρατηρήσει ποτέ ως τώρα καμία πτώση ταχύτητας προς το τέλος του αρχείου. Κατεβάζω από RS premium (και από πολλούς άλλους ως free user) με max 1 connection και 3 downloads, και η ταχύτητα γενικά διατηρείται σταθερή.
gpolic Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Εδω και μερικες μερες δεν μου κατεβαζει τιποτα απο megaupload. Στο λογ λεει οτι το ιπ μου ειναι μπαναρισμενο. Αν παω στη σελιδα τοτε κατεβαζω κανονικα Εχει παθει κανεις το ιδιο ;
SteveAngello Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Εδω και μερικες μερες δεν μου κατεβαζει τιποτα απο megaupload. Στο λογ λεει οτι το ιπ μου ειναι μπαναρισμενο. Αν παω στη σελιδα τοτε κατεβαζω κανονικα Εχει παθει κανεις το ιδιο ; Αποκλειεται να σου λεει πως ειναι μπαναρισμενη η ip σου. Λογικα σου λεει πως εχεις ξεπερασει το οριο και γι αυτο το λογο περιμενεις νεα ip. Ναι και μενα πριν μερες ειχε προβλημα το megaupload. Κανε ενα update στο jd και θα διορθωθει απο μονο του.
gpolic Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Αυτο το update που εχω ειναι το τελευταιο. Ειναι σε beta αλλα το δινουν για download. Μαλιστα για προβληματα με το MU προτεινουν στον φορουμ τους να το κατεβασεις! JDownloader -NIGHTLY- Build 13166 Java Vendor: Sun Microsystems Inc. Java Version: 1.6.0_22 Εχεις δικιο δεν ειμαι banned αλλα λεει οτι εχω ξεπερασει το οριο, που ομως εχω να κατεβασω απο κει καμια εβδομαδα ισως και παραπανω. Απο τοτε που προεκυψε το προβλημα δηλαδη.
SteveAngello Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ξερω ποια beta εκδοση εχεις βαλει. Κατεβασε απο δω την κανονικη. Και βαλε να κανει update. Λογικα σου κανει νερα το megaupload επειδη δεν ειναι ενημερωμενο το jd. Οπως σου ειπα και γω ειχα προβληματα αλλα μετα διορθωθηκαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.