Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θέλω να βάλω mods να φτοιάξουν τα γραφικά χωρίς "νέες" προσ8ήκες πανοπλιών και όπλων.

Ποιά είναι τα καλύτερα για περιβάλλον (flora/ κτίρια/ σπηλιές), για τους χαρακτήρες, όπλα και πανοπλίες και φωτισμούς;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Πρόβλημα με αλλαγή σε πλήρη οθόνη στο Skyrim

Εχω αγορασει εδω και καποιους μηνες το skyrim για το steam και δεν εχω καταφερει ακομα να παιξω.

Ο λογος ειναι οτι το παιχνιδι αντι να παιζει σε full screen 1080p, οπως το εχω επιλεξει απο τις ρυθμισεις, ανοιγει σε windowed και 600p η κατι τετοιο.

Εχω δοκιμασει παρα πολλες πατεντες που βρηκα στο ιντερνετ αλλα τιποτα.

Φοραω επεξεργαστη ryzen 3 3200g και χρησιμοποιω τα ενσωματωμένα γραφικα του επεξεργαστη.

Οποιος εχει καποια λυση θα το εκτιμουσα ιδιαίτερα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, ξεκίνησα new playthrough καθως το έχω ξεχάσει χρόνια τώρα. Και πράγματι είναι σαν να παίζω νέο παιχνίδι εντελώς. χαχαχ. Έχω ερώτηση. Είμαι στην Riften. Πήρα το quest για να βάλω το σμαράγδι στη τσέπη του Madesi. Αλλά του μίλησα και μου ζήτησε κάποια υλικά. Να ασχοληθώ με αυτά πριν πάει στη φυλακή (αν πάει), ή μπορώ και αργότερα; Θα είναι εκεί ο Madesi? Έψαξα google και βρήκα αυτό παρακάτω. Τι εννοεί;

• Completing this quest counts towards your eligibility for becoming Thane of the Rift.

EDIT: κατάλαβα λάθος! Σορρυ για το άκυρο ποστ.

Επεξ/σία από sp3cial
  • 3 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οταν λεει +500 creation club τι εννοει ακριβως? Θα ειναι ενσωματωμενα αυτα τα mods απο την αρχη?

Η θα τα περναει οποιος θελει προαιρετικα?

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Balantakos είπε

Οταν λεει +500 creation club τι εννοει ακριβως? Θα ειναι ενσωματωμενα αυτα τα mods απο την αρχη?

Η θα τα περναει οποιος θελει προαιρετικα?

Εκεί δεν τα αγοράζεις τα mods?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέχρι στιγμής ναι. Κι εμένα δεν μου είναι σαφές αν θα περιέχονται στο anniversary edition ή αν απλώς θα προστεθούν στο creation club προς πώληση. Λέει "includes", άρα μάλλον θα τα περιέχει (;).

Επεξ/σία από Gilmaru
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Gilmaru είπε

Μέχρι στιγμής ναι. Κι εμένα δεν μου είναι σαφές αν θα περιέχονται στο anniversary edition ή αν απλώς θα προστεθούν στο creation club προς πώληση. Λέει "includes", άρα μάλλον θα τα περιέχει (;).

αφού υπάρχει το nexus, τί μας νοιάζει αυτό ξέρω γω;
Για τις κονσόλες μόνο.. Επίσης με τα mods απενεργοποιούνται τα achievements και πρέπει να βάλεις mod που τα ενεργοποιεί!

• 1 μήνα μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε 9 μέρες συμπληρώνονται 10 χρόνια από την κυκλοφορία αυτού του μύθου! Έχει κυκλοφορήσει σε ότι φορμά έχει υπάρξει και υπάρχει, έχουν βγει χιλιάδες mods και ακόμα βγαίνουν ( τώρα θα γίνει αχταρμας βέβαια) και εχει δει 3 γενιές κονσολών και 2 εκδόσεις, εδώ είναι η 3η του(με του vr η 4η) Μεγάλωσε κόσμο και κόσμο το παιχνίδι σε αυτά τα 10 χρόνια.

Και μας έρχεται η anniversary του και μάλλον είναι πληρωτή!

11/11/11 - 11/11/21

The Elder Scrolls 5: Skyrim Anniversary Edition has new quests tapping into Morrowind and Oblivion

Στις 11 του Νοεμβρίου θα υπάρχει live κονσέρτο και θα μπορεί όποιος θέλει να το παρακολουθήσει από twitch/YouTube 

SKYRIM 10TH ANNIVERSARY FAN CELEBRATION

[quote]The London Symphony Orchestra and London Voices take us on a musical journey across Skyrim in this special online concert event at the historical Alexandra Palace Theatre. Experience the many rousing, ambient and iconic sounds of Skyrim’s original music as we celebrate the people who helped the game come alive – the players![/quote]

Είσοδος στο Μουσείο

Επεξ/σία από xtrmsnpr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...