Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιξε ta sidequests πρωτα για να ανεβεις level. Ειναι πολυ χαμηλο το lvl σου για να πας για τερματισμο. Ασε που εχεις χασει ολη την ουσια του παιχνιδιου.Τα οπλα τα βρισκεις κυριως μεσα σε dungeons - σπηλιες - καστρα. Τα πιο καλα οπλα θα τα παρεις απο daedric quests (πρεπει να βρισκεις τα αγαλματα στο χαρτη με τους daedric princes για να σου δινουν τα quest). Τα scales τα χρειαζεσε για να φτιαξεις την dragon armor (αν εχεις ανεβασει πολυ το blacksmithing). Επισης στα ζητανε σε μερικα sidequest. Αλλα για να μην τα κουβαλας καλυτερα να αγορασεις ενα σπιτι σε μια απο τις πολεις για να τα αποθηκευεις

+1

Τα side quest είναι όλη η διασκέδαση. Μερικά, μακράν καλύτερα από την κύρια ιστορία (βλέπε κολέγιο των μάγων) και πιο δύσκολα. 210 ώρες και ακόμα να το τελειώσω πανάθεμά το.

Δημοσ.

Πολύ ρατσιστάκια οι Stormcloaks. Μπήκα στους Imperials :P

Btw, το παιχνίδι τα σπάει όλο και περισσότερο. Βασικά είναι απίστευτα προσεγμένο στις λεπτομέρειες και γουστάρω το γεγονός ότι όλες οι πράξεις μου έχουν συνέπειες. Έχει μπει στο top-5 μου στα pc games. Λατρεία.

Ανυπομονώ να φτάσω smithing 100 για dragon armor!!

P.S. το νου σας! Οι δράκοι χτυπούν εκεί που δεν το περιμένετε και όχι απαραίτητα εκεί που είναι το εικονίδιό τους στον χάρτη!

Δημοσ.

Πολύ ρατσιστάκια οι Stormcloaks. Μπήκα στους Imperials :P

Btw, το παιχνίδι τα σπάει όλο και περισσότερο. Βασικά είναι απίστευτα προσεγμένο στις λεπτομέρειες και γουστάρω το γεγονός ότι όλες οι πράξεις μου έχουν συνέπειες. Έχει μπει στο top-5 μου στα pc games. Λατρεία.

Ανυπομονώ να φτάσω smithing 100 για dragon armor!!

P.S. το νου σας! Οι δράκοι χτυπούν εκεί που δεν το περιμένετε και όχι απαραίτητα εκεί που είναι το εικονίδιό τους στον χάρτη!

χαχαχα καλα ετοιμαζομουν να γραψω το ιδιο πραγμα.

Πηγα κ γω να μπω και στη επανασταση κ με το που σκαω στο Winterhelm να σου 2 καραγκιόζηδες να κράζουν μια dark elf. Προχωράω κ αρχίζει ενας κ με κραζει επειδη ειμαι ορκ. Παω να κανω join το rebellion κ μου λεει "Αντε αν κ δεν εισαι nord (ξανθος ψηλός κλπ) αν μας κανεις 2 θεληματα θα σε βαλουμε. Εχω πεσει σε ιδεολογικο διλλημα xD (μονο αν η empire έχει για Νο 2 τύπο με μηχανική υποστήριξη κ μαύρη κάπα είναι συμπαθής) Πηγα κ στο Solitude κ ειδα νορμαλ τυπους κλπ κ δε ξερω. Μαλλον πρεπει να διαβασω κανα βιβλιο σε κανα inn να δω τι παιζει

Πάντως ισχύει ότι ειναι από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει. Γενικά μετραει να το παίζει κανείς πιο rp/ρεαλιστικά. Πχ ποτε fast travel κλπ, απλά αυτό θέλει πολλές ώρες. Τώρα που παίζω κανα 2ωρο μετά τη δουλειά δε προλαβαίνω οπότε παίρνω κ κανα κάρο. ^_^

Ένα πράγμα που θα μπορούσε να έχει (μεταξύ πολλών άλλων) είναι στο άλογο να σου έχει επιλογή να το σερνεις μαζί όταν είσαι πεζός. Δλδ οπως πας στο δρομο θες να κατεβεις κ να μαζεψεις χορτα. Κατεβαινεις μαζευεις κ μετα πας πιο διπλα να ξαναμαζέψεις κλπ κλπ κ μετα πρεπει να τρεχεις 1 ωρα πισω στο αλογο. Ασε κ που μπορεί να θες να περάσεις κανα γιοφύρι κ να σαι σε ετοιμότητα μη στη πεσει κανα τσογλάνι.

Εγώ έχω 67 ώρες κ από το main quest έχω κάνει μόνο ότι ήταν στο whiterun. :)

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ πάλι σαν Nord και trrrrue son of Skyrrrrim, πήγα με Stormcloaks. :P

"Ξένε ΣΤΟΠ! Η Skyrim είναι Nordική!" :P

Για τους δράκους ναι, πήγα να φάω έναν στην φωλιά του (Frost dragon αλλά όχι αδύναμος) και μου την έπεσε κι ένας (σκέτο) dragon. Τους σκότωσα δίπλα δίπλα (βάλω pics το απόγευμα/βράδυ μάλλον), αλλά μόνο ο ένας έδωσε soul.

Δημοσ.

Εμένα η επαναληπτικότητα του και η ευκολία του με έχει κουράσει λίγο..

Αν είσαι level 50+ με heavy daedric πανοπλία και όπλα, με διπλό-τριπλό bonus φυσικά.

Εγώ το γύρισα σε light πανοπλία, έβαλα ένα σιδερένιο σπαθί, και συνεχίζω.

Αν θες να γίνει μεγαλύτερη πρόκληση, φτιάξε μάγο, χωρίς conjuration pet σε master δυσκολία από την αρχή.

Ένα χτύπημα είσαι σχεδόν από όλους, και θέλει πολύ μυαλό και προσπάθεια, που κατεβάσεις το fire atronach ακόμα και αν δες θέλεις.

Δημοσ.

Κοίτα από το 1 level παίζω σε master δυσκολία. Με δυσκόλεψε λίγο μέχρι το 15 level αλλά από το 15 και μετά τους κάνω πλάκα μέχρι τώρα που είμαι 45.

Sneak 100, one handed 80 και σχεδόν όλους ένα hit με daedric dagger. Είμαι full dragonscale. Σκέψου ότι δεν χρησιμοποιω ποτέ shouts, spells κλπ γιατί τότε θα ήταν πανεύκολο. Αλλά για μένα δεν επιτρέπεται assassin με light armor να έχει αρκετά εύκολα δράκο, χωρις sneak & backstab. Δηλαδή αν είχα two handed daedric + daedrc full set armor τι θα γινόταν?

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν είσαι level 50+ με heavy daedric πανοπλία και όπλα, με διπλό-τριπλό bonus φυσικά.

Εγώ το γύρισα σε light πανοπλία, έβαλα ένα σιδερένιο σπαθί, και συνεχίζω.

Αν θες να γίνει μεγαλύτερη πρόκληση, φτιάξε μάγο, χωρίς conjuration pet σε master δυσκολία από την αρχή.

Ένα χτύπημα είσαι σχεδόν από όλους, και θέλει πολύ μυαλό και προσπάθεια, που κατεβάσεις το fire atronach ακόμα και αν δες θέλεις.

ναι επίσης κλείσε την οθόνη και τα ηχεία, η δυσκολία θα ανέβει κατακόρυφα :P

Δημοσ.

Η γνωμη μου για το θεμα δυσκολιας του Skyrim και, γενικότερα, ειναι να εχω ενα παιχνιδι να ξεχνιομαστε από τα προβλήματα μας και όχι να μας εκνευριζει από το βαθμό δυσκολίας !

Δε θα κανουμε διαγωνισμό για το ποιος ειναι πιο γαματος στο skyrim αλλά για το αν ειναι ευχάριστο το παιχνιδι και μπορω να πω πως με ευχαριστεί βεβαια υπαρχουν και τα μειων του όπως για παραδειγμα αν παρεις κανενα αλογο για το πως μπορουσαν να το βελτιωσουν...:

Ομως πανε στραφι αυτα τα δευτερευοντα απο τα διαφορα quest του και τη πιο ρεαλιστικη ατμοσφαιρα του (με τη βοηθεια 3-4 mods) ! :rolleyes:

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ πάλι, έχω να παίξω SWTOR κάτι μέρες (φταίει και ότι είμαι 50 και κάνω μόνο PvP zones προς το παρόν) εξαιτίας του Skyrim.

Έχει κάτι που με τραβάει πιο πολύ. Ίσως είναι ότι όταν δεν έχεις άλλους 50 τριγύρω σου, είναι πιο personal η ιστορία. Ίσως ότι βλέπω κεφάλια να roll-άρουν. Ίσως ότι ακόμη και αν τρώω εύκολα δράκους, συνεχίζω να πωρωνομαι με το πόσο επιβλητικοί είναι και πόσο φοβερά οπτικά και ηχητικά εφέ έχουν.

Το ότι γίνεσαι Conan/Elminster/κλπ είναι κλασσικό στα ES νομίζω, το θέμα όμως είναι να το ζεις!

Δημοσ.

Guys μήπως δεν έχετε το τελευταίο update (1.4) γιατί λέτε συνεχεια για την ευκολία στο master. Ειδικά στους δράκους που μετά το patch έχει αλλάξει η συμπεριφορά τους, dld παίζει και να την κάνουν από την μέση τις μάχης η να επιτίθονται τα πάντα διπλα σου εκτος από σένα, anyways πάλου με 2 hit με έχουν στο master με όλο το nightigale legendary. Χωρίς mod για δράκους. Και γενικά με έχουν όλοι 2 hits. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να γίνει ρεαλιστικό, δηλαδή και εσύ αλλα και οι άλλοι να είναι 2 hit kill.

Άμα υπήρχε toxicity όπως στο Witcher θα ήμουν ήδη Sovergarde.

Δημοσ.

ναι επίσης κλείσε την οθόνη και τα ηχεία, η δυσκολία θα ανέβει κατακόρυφα :P

Όντως αυτή τη λογική δεν μπόρεσα να τη συμμεριστώ ποτέ :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...