Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοώ κάποια που χρησιμοποιείτε. Τα suggested τα έχω δοκιμάσει κάποια και κάποια με μου αρέσουν, γι'αυτό ρωτάω να μου πείτε από εμπειρία

+

Deadly Serious Shrouded Armor - v2 - Sithis is an Equal Opportunity Employer

γιατί το default shrouded armor είναι fail αν και τελικά είμαι με nightingale & krosis (legenday crafted) ή daedric set (legendary) αλλά σταμάτησα το tanking και πλέον είμαι sneak & bow

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν δες το παλιό post μου εδώ

Απλά τώρα έχω μερικές αλλαγές :

UFO για followers - απλά το καλύτερο

convenient horses για τα άλογα

deadly dragons - για μεγαλύτερη δυσκολία σε χαρακτήρες με μεγάλο lvl (+δυσκολία)

enchanced night

immersive armors - προσθέτει τούμπανες πανοπλίες

jaysus swords - τουμπανα νέα όπλα

magic duel - για μάγους κυρίως (μάχες τύπου dragonball όταν δύο spells συγκρούονται ταυτόχρονα)

occupy skyrim - προσθέτει random events στον κόσμο του skyrim (+δυσκολία)

το skytest - δίνει ζωή στα ζώα και δημιουργεί μια τροφική αλυσίδα αντί να επιτίθενται όλα σε σένα με το που σε βλέπουν.

όλα τα sounds of skyrim - απίστευτοι ήχοι

Asis - βελτιώνει το A.I. των εχθρών (χρησιμοποιούν potions, άμυνα, σε περικυκλώνουν κτλ..)

skyre - επίσης βελτιώνει το A.I. των εχθρών αλλά αλλάζει πολλά ακόμα πράγματα (νέα skill trees, νέα στατιστικά στα όπλα/πανοπλίες κτλ..) - πρέπει να κάνεις New game -

monster mod - προσθέτει άπειρα νέα τέρατα (+ monster mod replacer - lore friendly για πιο lore-friendly τέρατα) - πρέπει να κάνεις New game όμως -

+ το categorized favorites menu - σου επιτρέπει να φορας set armor με ένα κουμπί και άλλα τέτοια ωραία!

επίσης χρησιμοποιώ το enb του sharpshooter που κάνει τα χρώματα πιο ζωντανά(θέλει σχετικά δυνατό pc)

*όλα απο nexus

Επεξ/σία από >-Nosakos<-
Δημοσ.

το scroll πουλατο ανετα σε καλα χερια παει τωρα για το αλλο και εγω δεν τον σκοτωνα γιατι τα εσπαγε αλλα το δοκιμασα τελικα και δεν το μετανιωσα πολυ :P

http://skyrim.nexusmods.com/mods/8426

για να μην τον σκοτωσεις :P

Δημοσ.

Απλά μην σκοτώσεις τον Paarthurnax. Είναι γλύκας :wub:

(Btw, πόσο καλό loot αφήνει αν τον σκοτώσεις όμως; :P)

Δημοσ.

Spurakos, το Dawnguard από πού το κατεβάζω και πώς; Χρειάζεται να πληρώσω στο Steam;

Αν δεν κάνω λάθος έχει κυκλοφορήσει ήδη στο X360, ενώ για PC/PS3 αναμένεται τέλος του μήνα (source)

Edit: Forum source #2

Edit: Η τιμή απο όσο βλέπω είναι 1600 MS Points, που αντιστοιχεί σε $20

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...