phanispal Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Πού μπορώ να βρω το Skyrim HD - 2K Textures; Στο skyrimnexus είναι hidden και δε μπορώ να το κατεβάσω.
zeniath Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά πάρε τα link http://skyrim.nexusmods.com/mods/607 Link για κατέβασμα με τον Download Manager http://skyrim.nexusm...ithnmm?id=37689
gio@ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) μου το κανει και εμενα αυτο (hidden) και ανακαλυψα οτι με μια ανανεωση (edit: η 2-3 ) θα μου δειξει κανονικα το mod Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2012 από gio@
Alithinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Παρατήρησα την εξέλιξη στο Skyrim Online Mod,το mod που μετατρέπει το Skyrim σε MMO. Έχει γίνει μεγάλη πρόοδος σε σχέση με όπως ήταν όταν ξεκίνησε. Τώρα έχει ενσωματωθεί chat system,και έχουν συγχρονιστεί τα animations,ονόματα,μορφές και στολές του χαρακτήρα και φαίνονται κανονικά. http://www.youtube.com/watch?v=gcDoqKZ9OUU Αυτά που λείπουν να υλοποιηθούν είναι το co-op questing,το pvp,και φτιάξιμο bugs... Ανυπομονώ να σουλουπωθεί αυτό το mod για να δοκιμάσω πως θα είναι το Skyrim σε MMO...
Apoll Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Ανυπομονώ να σουλουπωθεί αυτό το mod για να δοκιμάσω πως θα είναι το Skyrim σε MMO... Θα έχει βγει το Elder Scrolls Online μέχρι τότε.
Alithinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Θα έχει βγει το Elder Scrolls Online μέχρι τότε. τόσο πολύ θ αργήσει το mod ?
Basilisc Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Έχει κανείς πρόβλημα με επανεκινήσεις του υπολογιστή με την έκδοση του θείου; Έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν μπορώ να καταλάβω τι τρέχει. Και δεν καταλαβαίνω πως δεν με πετά απλά στην επιφάνεια εργασίας. Σκάναρα και για ιούς και τίποτα. Επίσης αν υπάρχει καμιά προσφορά για το γνήσιο γιατί στο steam ακόμη 50 ευρώ το έχουν.
LRoi Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Επίσης αν υπάρχει καμιά προσφορά για το γνήσιο γιατί στο steam ακόμη 50 ευρώ το έχουν. Με 30 καθάρισες
Apoll Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 http://www.amazon.co.uk/The-Elder-Scrolls-Skyrim-DVD/dp/B004G5YW5Y/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1345878207&sr=8-3 19.21 λίρες.
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 23,95 μου βγάζει εμένα... Ριξε μια ματια ακριβως απο κατω 18 new from £19.21
Basilisc Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Άμα δεν είναι 25 λίρες δεν έχει δωρεάν μεταφορικά οπότε μάλλον έρχεται στα ίδια. Το κατάστημα δεν ξέρω αλλά μάλλον θα το τεστάρω. Εν το μεταξύ δεύτερη φθηνότερη τιμή έχει το Electroworld, ενώ στο Πλαίσιο που το έχει 31, πέρασα προχθές από το Athens Heart και το είχε 51. Ε ρε Jumpo δονητής που σας χρειάζεται.
Apoll Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Κοίτα μην περιμένεις τσάμπα μεταφορικά από Αγγλία. Αλλά και οι τιμές εδώ διαφέρουν επίσης. Tesco χτες βράδυ που κοιτούσα, £19.21 είχε στο ράφι. (24.30 euro). Κοιτώντας online τόσο το πουλάνε από εκεί επίσης. (χωρίς ταχυδρομικά σε όλη την χώρα). Asda (Wal-Mart) το έχει ακόμα £30. Όταν το πήρα την ημέρα που βγήκε, πλήρωσα £18.99 στο Gamestation.
Palp Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Κοίτα μην περιμένεις τσάμπα μεταφορικά από Αγγλία. Το amazon UK στέλνει δωρεάν ελλάδα για παραγγελίες πάνω από 25 λίρες. Αγόρασε το παιχνίδι στα 19.21 (που με τη διαφορά του φπα γίνεται 19.69), πρόσθε και ένα βιβλίο ή άλλο παιχνίδι με ~7 λίρες και είσαι έτοιμος.
imitheos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Είδα κάτι παράξενο και θέλω να ρωτήσω αν το έχει προσέξει κανείς. Πήρα το 1ο quest της Dark Brotherhood (mourning never comes αν θυμάμαι καλά) και πήγα στο raldbthar να σκοτώσω τον Alain κάτι. Έχω παίξει 3-4 φορές αυτή την quest και πρώτη φορά πρόσεξα ότι το δωμάτιο δεν τελειώνει εκεί Ανοίγω λοιπόν την πόρτα και πηγαίνω σε μια περιοχή με falmers. Κάποια στιγμή φτάνω στο σημείο με τα γρανάζια και τον Dwarven Centurion που φαίνεται στην παραπάνω screenshot. Αν σταθούμε μπροστά στην πόρτα που ήταν ο Centurion και κοιτάξουμε αριστερά, βλέπουμε την παραπάνω εικόνα. Τι είναι αυτό ? Παίζει κανένα ρόλο για την quest ? Ένα από τα mods που τρέχω είναι το Khajiit Sense of Smell το οποίο εκτός από την νυχτερινή όραση που έχουν οι Khajiit σου δίνει και καλή όσφρηση. Έτσι όταν είναι ενεργοποιημένο, οι εχθροί φαίνονται κόκκινοι και οι φίλοι μπλε. Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε μια μπλε σκιά σαν να είναι κάποιος μέσα στην τρύπα. Δοκίμασα να πηδήξω μήπως μπορώ να μπω στην τρύπα ή να μου δείξει ο cursor τι είναι το μπλε αλλά η τρύπα είναι ψηλά. Έψαξα στο google για "raldbthar deep market hole", "raldbthar deep market cocoon" και άλλα τέτοια αλλά δεν μπόρεσα να βρω τίποτα. Επίσης ούτε στο uesp ούτε στο elder scrolls wiki αναφέρει κάτι εκεί που λένε για το quest. Ίσως να είναι bug βέβαια μια και έχω κάμποσα mods απλά είπα μήπως το έχετε δει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα