escada Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 δεν παιζει κανενα ρολο που το skyrim ειναι απο τν θειο.... σωστα?
Basilisc Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Πάνω που θα σου απαντούσα μάλλον έμαθες για τον θείο. Φυσικά και παίζει ρόλο. Το nexus mod manager το χρησιμοποιώ κανονικά στην έκδοση του θείου αλλά δεν είναι όλα ίδια. Εμένα για παράδειγμα το unofficial skyrim patch μου έκανε corrupt τα saves και το κατάλαβα μετά από 3 ώρες παιχνιδιού. Επίσης μερικά Mods θέλουν expansion ή συγκεκριμένο patch για να δουλέψουν. Επιπλέον το παιχνίδι είναι τόσο μεγάλο που αν το παρακάνεις με τα mods σίγουρα κάτι θα γίνει σαλάτα και μπορεί να το καταλάβεις μετά από μέρες παιχνιδιού. Διάβασε τα στοιχεία από κάθε mod για να δεις τι δουλεύει με τι και μπορείς να βάλεις άνετα. Επιπλέον νομίζω ότι η δουλεία που έχουν ρίξει οι προγραμματιστές και οι modders το κάνουν να αξίζει την αγορά και ήδη το παρήγγειλα.
alexzzz Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Τα έχουμε πει αυτά... για τις ώρες gameplay που δίνει το παιχνίδι αξίζει τα λεφτά του με χίλια 1
imitheos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Τα έχουμε πει αυτά... για τις ώρες gameplay που δίνει το παιχνίδι αξίζει τα λεφτά του με χίλια +1 Εκτός από τις άπειρες ώρες παιχνιδιού έχει και πολύ καλό replayability λόγω ότι μπορείς να φτιάξεις ένα κάρο διαφορετικούς χαρακτήρες. δεν παιζει κανενα ρολο που το skyrim ειναι απο τν θειο.... σωστα? Και εγώ την έκδοση του θείου τρέχω (με το τελευταίο update περασμένο φυσικά) και όλα παίζουν τζάμι. Όταν πήρα το κανονικό δεν μου έπαιζε το steam και από τότε δεν ξαναδοκίμασα. Μια και είπα steam, υπάρχει ανθρώπινος τρόπος να κατεβάσουμε mod από το steam workshop ? Δοκίμασα να κάνω subscribe αλλά δεν μπορώ από το steam client να βγάλω άκρη πως κατεβαίνει. Αν δεν υπάρχει, μπορεί όποιος δεν του είναι κόπος να κατεβάσει αυτό το mod ?
Greygore Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μια και είπα steam, υπάρχει ανθρώπινος τρόπος να κατεβάσουμε mod από το steam workshop ? Δοκίμασα να κάνω subscribe αλλά δεν μπορώ από το steam client να βγάλω άκρη πως κατεβαίνει. Αν δεν υπάρχει, μπορεί όποιος δεν του είναι κόπος να κατεβάσει αυτό το mod ? Κανονικά, κάνεις Subscribe σε όποια mod θες και την επόμενη φορά που ξεκινάς το παιχνίδι θα δεις κάτω δεξιά στο launcher να λέει "Updating [mod name] 1 of X" όπου Χ όσα mod έχεις κάνει ήδη subscribe -- όταν τελειώσει το updating τα mod έχουν κατεβεί και είσαι OK να παίξεις.
imitheos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Κανονικά, κάνεις Subscribe σε όποια mod θες και την επόμενη φορά που ξεκινάς το παιχνίδι θα δεις κάτω δεξιά στο launcher να λέει "Updating [mod name] 1 of X" όπου Χ όσα mod έχεις κάνει ήδη subscribe -- όταν τελειώσει το updating τα mod έχουν κατεβεί και είσαι OK να παίξεις. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το φαντάστηκα ότι το steam client θα θέλει εγκατεστημένο το παιχνίδι αλλά είπα μήπως μπορεί να κατεβάσει και μόνο του το mod όπως κατεβάζουμε χύμα από το nexusmods. Βασικά ήθελα να δω πως έλυσε ο δημιουργός του το θέμα με την race. Και το mod που έκανα με το Creation Kit εγώ και το mod του Squizzo που υπάρχει στο nexusmods έχουν το ίδιο πρόβλημα. Σε κάποιους διαλόγους τρέχει η συνάρτηση GetPcIsRace και ανάλογα με την φυλή βγαίνει αντίστοιχος διάλογος όπως πχ στην αρχική σκηνή που πάνε να σου κόψουν το κεφάλι και λέει "Τα πράγματά σου θα επιστραφούν στο τάδε μέρος". Εδώ πρέπει κανονικά να εμφανιστεί ο διάλογος για τους Argonian αλλά δεν παίζει ούτε στο δικό μου mod ούτε σε αυτό του nexusmods επειδή το Id της φυλής μας είναι διαφορετικό. Οι λύσεις που μου έρχονται στο μυαλό είναι να προστεθεί η φυλή σε όλους τους διαλόγους που χρειάζεται, πράγμα το οποίο είναι μανούρα ή με κάποιο τρόπο να κάνουμε fake επιστροφή Argonian ως φυλή το οποίο δεν ξέρω πως (και αν) γίνεται. Ελπίζω να μη σε κούρασα
gio@ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 αντε λιγα ακομα Mods γιατι πιστευω μερικα απο αυτα ειναι Must Μust: Marts Savegame De-Bloatifier (μικροτερα saves καλυτερο παιχνιδι ) Harvest Overhaul ενα βιντεο και συνεχιζουμε http://www.youtube.com/watch?v=JlFPJVI9-ng&feature=player_embedded No Spinning Death Animation Vamps Better Vampires by Brehanin 5_51 Royal Bloodline - Vampire Lord perk tree and abilities Bottle That Blood - For Vampires Wolves LFox Werewolf Improvements Realistic Werewolves - Werewolf sounds and speed Werewolf Loot (υπαρχει και ενα για τους vamp lords ) Animations Confident Magic YY Anim Replacer - Zweihander DSAMG - Dragon Soul Absorb More Glorious Werewolf Beast Run Animation Rest 7K Better Whiterun - City Under Construction - BETA Birds of Skyrim Armors+Weaps Tamrielic Lore - Chrysamere Dragon Bone Weapons Complete (σκεφτομαι απλα να replace τα textures των κανονικων dragon weaps με αυτα γιατι απλα ειναι epic ) Dragon plate armor retexture Dragonscale armor retexture Divine Aegis HD - Paladin Style Ebony Armor Rehaul Blindfolds of Skyrim Bandanas of Skyrim Bandanas and Blindfolds Revised Blades of Chaos and Athena Blade of Olympus Diamond Weapon Smithing Alternate Glass armor textures for male and female Updated sorry for the spam
dapos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) αντε λιγα ακομα Mods γιατι πιστευω μερικα απο αυτα ειναι Must Marts Savegame De-Bloatifier (μικροτερα saves καλυτερο παιχνιδι ) Αν έχεις βαλει το Unofficial skyrim Patch, (που θα πρεπε, φτιαχνει χιλιαδυο πραγματα) δεν χρειαζεται το de-bloat του mart πια. Ισα-ισα δημιουργει και bugs Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2012 από dapos 1
escada Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 εχω ενα προβλημα με το SKSE, εκανα ακριβος οτι λεει αυτο το βιντεακι. αλλα οποτε παταω το Skse_loader μου βγαζει αυτο το μηνυμα: Please update to the latest version of skyrim.... τι πρεπει να κανω? (εχω την εκδοση του θειου)
imitheos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 εχω ενα προβλημα με το SKSE, εκανα ακριβος οτι λεει αυτο το βιντεακι. αλλα οποτε παταω το Skse_loader μου βγαζει αυτο το μηνυμα: Please update to the latest version of skyrim.... τι πρεπει να κανω? (εχω την εκδοση του θειου) Ναι ποια έκδοση έβαλες όμως ? Η κάθε έκδοση που βγαίνει είναι συμβατή με μια αντίστοιχη έκδοση του Skyrim. Για παράδειγμα αυτή τη στιγμή στην ιστοσελίδα του skse λέει "Current release build (1.5.11, compatible with runtime 1.7.7.0 on 4 August 2012)". Δηλαδή η παρούσα έκδοση 1.5.11 είναι συμβατή με την εγκατάσταση του Skyrim patchαρισμένη στο 1.7.7.0 (Dawnguard). Αν εσύ έχεις την αρχική έκδοση του θείου χωρίς κανένα patch, πρέπει να βάλεις παλαιότερη έκδοση του skse (ίσως 1.5.8. δεν θυμάμαι).
escada Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 μιας που το αναφερες... για το Dawnguard πρεπει να ειμαι level 10 και πανω?
Sed22 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Παιδια εχετε ιδεα το Bug με τον δρακο alduin πως διορθωνεται ? Ακυρο το εφτιαξα ! Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2012 από Sed22
Sed22 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια στο dawnguard συνεχιζεις με τον ιδιο χαρακτηρα απο το skyrim ? ή παει παλι απο την αρχη ? αξιζει να το περασω ?
Apoll Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Φυσικά και συνεχίζεις με τον ίδιο χαρακτήρα. Δεν είναι κάτι διαφορετικό άλλωστε. Αν αξίζει, εξαρτάται από την δική σου άποψη του τί προσφέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα