Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, panoc είπε

Πρακτικα αυτα φοραει την ancient nod armor και ενα δικο του κρανος που μοιαζει με το Υngol, το πιο κοντινο που μπορεις να δοκιμασεις ειναι το https://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/mods/5006/?tab=posts

Το Immersice creatures εχει θεματακια στην SSE, στο oldrim ειναι μια χαρα, αλλα δε θα σου προτεινα να το βαλεις γιατι ειναι αρκετα script heavy για το συστημα σου.

Ναι, έλεγαν κι άλλοι ότι έχει θέμα στην SE, παρά τις π@π@ριές που γράφει ο δημιουργός πως έχει πολύ ελαφριά scripts και δεν επηρεάζει το παιχνίδι με bugs.

Έβαλα το armor of Yngol, είναι λίγο καλύτερο από την ancient armor και μοιάζει περισσότερο στη πανοπλία του Deathlord οπτικά αλλά δυστυχώς δεν είναι ίδια. Ουσιαστικά είναι η ancient armor πάλι με μικροαλλαγές ενώ η πανοπλία του Deathlord μπορεί να βασίζεται εκεί αλλά είναι αρκετά πιο μελανή και με πολλές αλλαγές. Κρίμα που κάποιος δεν έχει σκεφτεί να πάρει τα αρχεία τις πανοπλίας του Deathlord και να φτιάξει ένα αυτόνομο mod.

Βtw, για όποιον ενδιαφέρεται, αυτή τη περίοδο έχω κατεβάσει αυτό το mod. Θεωρώ πως είναι τρομερή αισθητικά πανοπλία.

https://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/mods/8856?tab=description

Επεξ/σία από Undertaker25
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις τερμάτισα το Vigilant για την έκδοση SE. Όχι μόνο το κορυφαίο quest/new lands mod όλων των εποχών αλλά και μακράν καλύτερο οποιουδήποτε DLC έχει κυκλοφορήσει για το Skyrim. Οτιδήποτε άλλο πω είναι περιττό. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και τερματίστε το.

10/10

https://www.nexusmods.com/skyrim/mods/67103?tab=posts

Επεξ/σία από Undertaker25
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μπορείτε από αυτή την εικόνα να μου εξηγήσετε πως γίνονται οι αναβαθμίσεις; Μέχρι τώρα μόνο την βάση μπόρεσα σε κάποιους τομείς. Παραπάνω δεν μπορώ να πάω.

Παίζω το Skyrim σε Xbox One.

WP_20180811_12_51_44_Pro.jpg

Δημοσ.

πρέπει να φτάσεις το requirment για το αντιστοίχου περκ για να του βάλεις πόντο, σε αυτή την φωτογραφία πχ το augmented flames θέλει 30 destuction ενώ εσύ έχεις 24

Δημοσ.

Δεν το καταλαβαίνω το όλο σύστημα αλλά δεν πειράζει. Ίσως στην πορεία. Πάντως πολύ δύσκολα ανεβαίνει το level. Ευτυχώς που υπάρχει πάντα εύκαιρη και η τακτική του Λαγού (hit and run ή ακόμα καλύτερα Run).

Δημοσ.

Το όλο σύστημα είναι βασισμένο στην λογική του "οτι χρησιμοποιείς, βελτιώνεται", κοινώς βασίζεται σε τι επιθέσεις/spells/ικανότητες χρησιμοποιείς για να βελτιώσει τα στατιστικά του χαρακτήρα σου.

Με βάση το screenshot σου:

WP_20180811_12_51_44_Pro.thumb.jpg.a9c1147f8390ea1af181acc18e5fa2b1.jpg.5259be7be3749bacac84f4074de4cc98.jpg

1. Το συνολικό level του χαρακτήρα σου - αυτό ανεβαίνει σιγά-σιγά όταν ανεβάζεις τα επί μέρους skill του χαρακτήρα (βλ. 2). Δεν επηρεάζει άμεσα τα skills, αλλά είναι καλή ένδειξη γενικά για το πόσο "δυνατός" είναι ο χαρακτήρας σου.

2. Το current level του skill που έχεις επιλεγμένο (στην συγκεκριμένη περίπτωση Destruction) - αυτά ανεβαίνουν καθώς χρησιμοποιείς τα αντίστοιχα skill/spells/attacks (για παράδειγμα, για να ανεβάσεις το Destruction, χρησιμοποιείς... destruction spells όπως Flames/Frostbite/Sparks, ενώ για να ανεβάσεις Lockpicking πρέπει να ξεκλειδώνεις πόρτες, το One Handed ανεβαίνει όσο βαράς με one hand weapons κ.τ.λ.). Όσο πιο ψηλό είναι το skill level, τόσο περισσότερο συνεισφέρει στο character level (1) κάθε φορά που ανεβαίνει.

3. Required Level - αυτό θα το δεις σε όσα perks είναι πιο πάνω απο την "βάση", όπως αναφέρεις, του κάθε skill tree - για να ξεκλειδώσεις το αντίστοιχο perk (στην συγκεκριμένη περίπτωση έχεις επιλεγμένο το "Augmented Flames") πρέπει το current level του skill σου (2) να είναι τουλάχιστον όσο αναγράφεται στο (3). Στο συγκεκριμένο παράδειγμα, έχεις Destruction 24, οπότε συνεχίζεις να χρησιμοποιείς destruction spells μέχρι να φτάσεις το 30, οπότε και θα μπορείς να ξεκλειδώσεις το πρώτο Augmented Flames (1/2).

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
15 ώρες πριν, tolstoy είπε

Στον λαβύρινθο του Shalidor έχω κολλήσει σ' αυτό το δωμάτιο. Μήπως ξέρει κάποιος τον συνδυασμό;

WP_20180910_19_11_10_Pro.jpg

αν θυμάμαι καλά είχα κολήσει και εγώ εκεί και  νομίζω υπήρχε και άλλο ένα pillar που δεν φαινόταν η για τον συνδιασμό η για να το γυρίσεις. Εχουν περάσει και τόσα χρόνια από τότε που το τέλειωσα :P 

Δημοσ.

Δεν είμαι ο μόνος που ψήθηκε να το ξάνα μάνα παίξει για 20 φορά μόνο και μόνο για να απαντήσει στον άνθρωπο, ε; 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω δει διάφορα βίντεο αλλά σε κανένα δεν δείχνει το αυτό το δωμάτιο. Ούτε σε κάποια walkthrough διάβασα για τον συνδυασμό.

• 4 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...