Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια, στο .ini τι τιμή αλλάζουμε και στα πόσα για να κάνει utilize πάνω απο 2Gb RAM; Κάπου το πέτυχα αλλά το έχασα. Αν υπάρχει δλδ :Ρ

Δημοσ.

Ο fixxxer29 είναι σωστός όσον αφορά τα καρέ που αντιλαμβάνεται το ανθρώπινο μάτι, αλλά δεν είναι και απεριόριστα.

Είναι μεγάλος μύθος όσα ακούγονται ακόμα για 30 και 60 καρέ, το μάτι μπορεί να δει παραπάνω.

----------------

Τα mods πάντως ήδη οργιάζουν, τρομερή δουλειά !!

Εξασκημένοι πιλότοι βλέπουν μέχρι και 600 καρέ αλλά στις άκρες της όρασης.

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση. Ενώ σκοτώνω δράκους δεν μπορώ να ξεκλειδώσω τα shouts. Από το μενού έχω τα εξής:

Become Ethereal, Fire Breath, ice form, unrelenting force, whirldwind sprint

Από αυτά τα πέντα μόνο τα 2 τελευταία είναι ενεργά. Πάω να επιλέξω 1 από τα άλλα και μου λέει ότι χρειάζομαι drogon souls για να ξεκλειδώσω τα shouts.

Σκοτώνω δράκους αλλά souls δεν παίρνω. Κάνω κάτι λάθος; Έχω τελειώσει και το quest με τους μοναχούς και έμαθα και τις 3 λέξεις...

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση. Ενώ σκοτώνω δράκους δεν μπορώ να ξεκλειδώσω τα shouts. Από το μενού έχω τα εξής:

Από αυτά τα πέντα μόνο τα 2 τελευταία είναι ενεργά. Πάω να επιλέξω 1 από τα άλλα και μου λέει ότι χρειάζομαι drogon souls για να ξεκλειδώσω τα shouts.

Σκοτώνω δράκους αλλά souls δεν παίρνω. Κάνω κάτι λάθος; Έχω τελειώσει και το quest με τους μοναχούς και έμαθα και τις 3 λέξεις...

Με ενδιαφερει και εμενα πολυ αυτο. Οποιος ξερει κατι ας βοηθησει.

Δημοσ.

Με ενδιαφερει και εμενα πολυ αυτο. Οποιος ξερει κατι ας βοηθησει.

Αφού εχεις ριξει το πρωτο δρακοντα....εμφανιστηκε η επιλογη shouts ..μπαινοντας στην επιλογη αυτή(στα magic) τικαρεις-επιλεγεις αυτό που εχει (δε θυμαμαι το ονομα του) και μετα αφου βγεις απο το μενού με το tab, πατας z για εκτελεση!

Αυτο εκανα εγω και πετυχε!

Ελπιζω να σας βοηθησα!

Δημοσ.

Αφού εχεις ριξει το πρωτο δρακοντα....εμφανιστηκε η επιλογη shouts ..μπαινοντας στην επιλογη αυτή(στα magic) τικαρεις-επιλεγεις αυτό που εχει (δε θυμαμαι το ονομα του) και μετα αφου βγεις απο το μενού με το tab, πατας z για εκτελεση!

Αυτο εκανα εγω και πετυχε!

Ελπιζω να σας βοηθησα!

Αυτό είναι το πρόβλημα ότι μόνο 2 από τα 5 shouts είναι ενεργά. Τα άλλα 3 που αναφέρω δεν μπορώ να τα επιλέξω, είναι ανενεργά

Δημοσ.

Πήγαινε σε γριζαρισμένα shouts και πάτα το R για να ξοδέψεις Dragon Souls για να κάνεις unlock τα shouts. Θέλει ένα soul για κάθε λέξη (max 3) από shout.

Δημοσ.

Αυτό είναι το πρόβλημα ότι μόνο 2 από τα 5 shouts είναι ενεργά. Τα άλλα 3 που αναφέρω δεν μπορώ να τα επιλέξω, είναι ανενεργά

Δεν εχω φτασει σε αυτο το σημειο αλλα ,απο ότι αναφέρεις απο πανω, λεει για dragon souls αρα για να ενεργοποιησεις τα υπολοιπα χρειαζεται να σκοτωσεις κι αλλους δρακους! Μπορει να λεω χαζομαρα!

Δημοσ.

Για τι performance hit περιπου μιλάμε με αυτά τα texture packs που λέτε παιδιά;

Στο δικό μου δεν είδα κάποια διαφορά, προφανώς υπάρχει αλλά θα είναι ανεπαίσθητη στο μάτι. Έτσι και αλλιώς το παίζει άψογα. Το παιχνίδι αρχίζει να σπέρνει και από γραφικά σιγά σιγά! :-D

Δημοσ.

Πήγαινε σε γριζαρισμένα shouts και πάτα το R για να ξοδέψεις Dragon Souls για να κάνεις unlock τα shouts. Θέλει ένα soul για κάθε λέξη (max 3) από shout.

Άψογος. Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Παιδιά το Texture pack για το Whiterun σας δουλεύει κανονικά? Το πέρασα πριν και δε μπορούσα να πάω καθόλου εκεί γιατί με πέταγε στο desktop οπότε το βγαλα..

Δημοσ.

Παιδιά το Texture pack για το Whiterun σας δουλεύει κανονικά? Το πέρασα πριν και δε μπορούσα να πάω καθόλου εκεί γιατί με πέταγε στο desktop οπότε το βγαλα..

Δοκιμασες να το ξεκινησεις ως διαχειριστης;

Δημοσ.

Παιδιά δεν καταλάβατε.. Το texture pack το πέρασα, το παιχνίδι ξεκινάει κανονικά αλλά μόλις πλησιάσω στο Whiterun είτε με τα πόδια , είτε με fast travel με πετάει στο desktop. Με το που το βγάζω όλα οκ, φορτώνει κανονικά.

Επίσης το άλλο texture pack δυστηχώς έχει αρκετές ατέλειες οι οποίες χαλάνε την εικόνα του παιχνιδιού.

post-223139-0-64398400-1321487307_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...