Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ισχύει.Ήθελα να το πω κι εγώ γιατί το παθα ο ίδιος.Στο φάκελο τα έγγραφά μου, λοιπόν η αλλαγή.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις για το performance hit.Ελπίζω να βάλω κ τα mods κάποια στιγμή.

Δημοσ.

επειδή είμαι στην φάση του να αγοράσω και εγώ σπίτι στο Whiterun, λίγο πριν πάω μου έδωσαν ένα δωμάτιο στο College των Μάγων. Μπορώ να χρησιμοποιώ το δεύτερο, ή είναι κάτι προσωρινό και θα κλαίω τα πραγματάκια μου;

Δημοσ.

επειδή είμαι στην φάση του να αγοράσω και εγώ σπίτι στο Whiterun, λίγο πριν πάω μου έδωσαν ένα δωμάτιο στο College των Μάγων. Μπορώ να χρησιμοποιώ το δεύτερο, ή είναι κάτι προσωρινό και θα κλαίω τα πραγματάκια μου;

Όχι είναι μόνιμο το δωμάτιο στο κολέγιο.

Ακόμα και arc-mage να γίνεις μπορείς απλά να μεταφέρεις τα πράγματα στο penhouse σου από το παλιό δωμάτιο σου.

Τίποτα δεν χάνεται.

Είμαι σίγουρος γιατί έτσι έκανα και εγώ.

Δεν ξέρω βέβαια για bugs και για την περίπτωση που σε πετάξουν έξω για κάποια παράβαση.

Δημοσ.

That's a real big question......

Εγώ έκανα την επιδρομή στο Whiterun με τους Stormcloaks και μόλις είδα την πόλη διαλυμένη ξενέρωσα.....Και ξαναγύρισα σε save πριν την επιδρομή και τώρα κάνω quests πέραν του εμφυλιου πολέμου μέχρι να αποφασίσω.....( αν και πάλι τείνω προς τους Stormcloaks)

από την άλλη οι Imperials είναι αυτή που πήγαν να με εκτελέσουν στην αρχή και μάλιστα χωρίς λόγο και μάλιστα πλέον ειναι κατευθυνόμενοι από τους Thalmor οι οποίοι είναι σίγουρα the bad guys.

Στους δε Stormcloaks ο Ulfric μου φαίνεται οτι είναι μόνο για τον Ulfric και για κανέναν άλλο.Απλά το θέμα είναι μήπως και όντως είναι "The bad guy of the story" αλλά να γίνει κάτι και να του πάρω την θέση εγώ ως Dragonborn.Επίσης μου δίνει την ιδέα το παιχνίδι οτι οι υπόλοιποι Jarls που είναι με το μέρος των Imperials απλά τους φοβούνται και είναι με το μέρος τους χωρίς να το επιθυμούν κάπου βαθιά μέσα τους

Ulfric δαγκωτο και Stormcloacks εννοειται. Και ναι δεν αποκλειεται εμείς οι Dragonborn να γίνουμε Jarl στη θέση του Jarl. Αλλα αν και όντως τρως μια ξενέρα λίγο με Ulfric που στα καλά καθούμενα την πέφτει στο Whiterun (λόγω μια βεντέτας που δεν ξέρω τι παίζει από πίσω, εσείς; έχασα κάτι; ), μετά καταλαβαίνεις ότι ο κόσμος δεν υποφέρει, δηλαδή δεν τους έχει κάνει σκλάβους ή κάτι άλλο.

Και το σπίτι σου δεν το χάνεις, όλα συνεχίζουν όπως ήταν και πριν. Επίσης, έκανα ένα quest το οποίο και καλά είναι για να φτιάξει το δέντρο στο κέντρο της πόλης. Πήγα στο ναό εκεί και μίλησα με έναν priest. Το έκανα βέβαια το κουέστ αλλά δεν είδα το δέντρο να φτιάχνει, ισως αργότερα.

Επίσης, εντάξει guys, πόλεμο έχουμε, δεν υπάρχει χώρος για συναισθηματισμούς και ρομαντισμούς τύπου alliance-καλά παιδιά, ιππότες πάνω στο άλογο να σώσουμε τον καλό κοσμάκη. Δυστυχώς θα θυσιάσουμε πράγματα αν θέλουμε να κρατήσουμε το Skyrim ελεύθερο από τους γαμω-Thalmor :devil:. Σκατά, πωρώθηκα πάω να λογγάρω.

Δημοσ.

Στο college of winterhold παροτι ειμαι arch mage μου επιτεθηκαν ολοι!

Φταιει οτι ειμαι και vampire? :P

δεν εχει βγει ακομα κουκούλα που να μη σε καταλαβαίνουν;

100% βρυκόλακας+κουκούλα=θεος(τουλάχιστον στο ομπλιβιον)

Δημοσ.

Γιατί δεν αφήνετε όλα τα πράγματα σας στο Jorvaskr να σας τα φυλάνε οι Companions κιόλας?

Υπάρχει περίπτωση να μπουν κλέφτες εκεί? Δε νομίζω...

Δημοσ.

Εγώ τα έχω αφήσει στο σπίτι στο Whiterun και έχω αφήσει την Lydia εκεί και το φυλάει + ένα σκύλο.... :rolleyes:

Ποιο σκύλο? Τον Barbas?

Δημοσ.

Παίδες αν κάποιος έχει πάει με τους imperials μπορεί να το αλλάξει?

Διότι έχω προxωρήσει αρκετά το game και δεν γίνεται να πάω πίσω και θα επιθυμούσα να πάω με τον Stormcloacks.

Επίσης, το βρήκατε το σπασμένο αστέρι που μέσα κρύβεται η ψυχή κάποιου? (δεν μου ρχετε τώρα το όνομα)

Που το παραδώσατε, το πήγατε στην Aranea στον Ναό της Daerdra που σας το ζήτησε ή στον Νelacar στο Winterhold?

Eπίσης εγώ όλο μου το stuff το έχω φυλαγμένο σε ένα σπίτι στο Riverhood και είναι μια χαρά. Εκεί αποθηκεύω με fast travel οτιδήποτε περιττό που δεν μπορώ να κουβαλήσω ή θέλω να το χρησιμοποιήσω σε άλλη φάση.

Τέλος έχετε πάρει το Crown με τα δόντια που σας ζήτησε ο General tulius? Είναι πολύ καλό σε Armor και δεν το έχω παραδώσει ακόμα.

Kαι κάτι τελευταίο, κάθε που βραδιάζει μου κοκκινίζει η εικόνα και αναγράφει ότι αισθάνομαι μια περίεργη δίψα...

Πάω για Warewolf, τι παίζεται? :P

Lvl 22 Nord.

Δημοσ.

Σκύλο κανονικό σκύλο.

Τον πήρα από την Markarth.

Και ο Barbas κανονικός σκύλος είναι

που μιλάει :P

Btw ξέρει κανείς, επειδή μου τα έχει κάνει τσουρέκια με τα γαβγίσματα του, αν του πω να μην με ακολουθεί, που μπορώ να τον ξαναβρώ για να τελειώσω το quest του?

Επίσης είναι πολύ εκνευριστικό όταν σου την πέφτουν, να πηγαίνουν πρώτα για το άλογό σου.

Πέτυχα έναν δράκο που επιτέθηκε σε έναν giant, τον σκότωσα (τον δράκο εννοείται) και μετά ο γίγαντας σκότωσε το άλογο μου. Άκλαφτα πήγανε τα 1000 g

Δημοσ.

τα άλογα μπορείς να τα κρατάς ; γιατί κάνα δυο φορές που έχω κλέψει μετά που κατέβηκα δεν ξέρω καν που πήγαν τα μουλάρια

Δημοσ.

τα άλογα μπορείς να τα κρατάς ; γιατί κάνα δυο φορές που έχω κλέψει μετά που κατέβηκα δεν ξέρω καν που πήγαν τα μουλάρια

Τα κλεμμένα όχι, δεν μπορείς. Εγώ μιλάω για αγορασμένα. 1000g το ένα παρακαλώ.

Κι εγώ στην αρχή με κλεμμένο κυκλοφορούσα, (Ελληνάρας :D) μέχρι που με έπιασαν οι φρουροί έξω από το Whiterun και με έκαναν τόπι.

Μετά έβαλα μυαλό και ξηλώθηκα :P

Επίσης, έχω σκοτώσει 4 δράκους και έχω μόνο 3 shouts. Ποτς γκενέν αυτό?

Δημοσ.

Τα αγοράζεις...

Εγω παίδες έχω ένα απίστευτο αλογάκι, δώρο της Astrid (Πρώην -πλέον- αρχηγός της Black brotherhood) το οποίο είναι κατάμαυρο με ματωμένα μάτια. γαμάει (λές και βγήκε απο τον Άρχοντα)... Η μόνη μ@λακία είναι οτι μόλις μου έδωσαν αυτό το άλογο, το παλιό μου έφυγε... Ήθελα να το έχω για να το πουλήσω η να το δώσω σε κανα σύντροφο. ΄Θα βγάλω και μία φωτογραφία να σας το δείξω.

Τα κλεμμένα όχι, δεν μπορείς. Εγώ μιλάω για αγορασμένα. 1000g το ένα παρακαλώ.

Κι εγώ στην αρχή με κλεμμένο κυκλοφορούσα, (Ελληνάρας :D) μέχρι που με έπιασαν οι φρουροί έξω από το Whiterun και με έκαναν τόπι.

Μετά έβαλα μυαλό και ξηλώθηκα :P

Επίσης, έχω σκοτώσει 4 δράκους και έχω μόνο 3 shouts. Ποτς γκενέν αυτό?

Οι δράκοι δεν σου δίνουν Shouts...

Πέρνεις την ψυχή των δάκων όταν του σκοτώνεις και μετά με αυτήν μπορείς και ξεκλειδώνεις Shouts. Τα shouts τα βρίσκεις σιγά σιγά σε άκυρα πολλές φορές μέρη πάνω σε κάτι τοίχουν με ιερογλυφικά και με το που τους πλησιάζει ακούγεται η χαρακτηριστική μουσικούλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...