Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Τζειμς εν Τζοις στο μοναστηρακι ειναι must.Γαμω τα φαγητα γενικα ακριβα σχετικα(το φαι).Η μοναδικη pub που εχω δει στην Ελλαδα που να θυμιζει pub Αγγλιας πχ.

James Joyce, όχι "Τζειμς εν Τζοις".

;)

Δημοσ.

Τζειμς εν Τζοις στο μοναστηρακι ειναι must.Γαμω τα φαγητα γενικα ακριβα σχετικα(το φαι).Η μοναδικη pub που εχω δει στην Ελλαδα που να θυμιζει pub Αγγλιας πχ.

Τσέκαρε Molly Malone's στη Γλυφάδα, απέναντι από το Queens. Ιρλανδική pub που μαζεύει μπόλικους Βρετανούς. ;)

Δημοσ.

Πριν λίγο γύρισα από μία τσέχικη κάπου στου Ψυρρή. Δε συγκράτησα που είναι ή το όνομα αλλά η κρεατοποικιλία ήταν καλή και είχε και ωμό κρεμμύδι, τα 3 λίτρα primator weiss βαρελίσα που κατέβασα ήταν εξαιρετικά, στον τοίχο κρέμονταν κάτι σαμάρια, οι σερβιτόρες ήταν 2 Τσέχες που δε μιλούσαν καθόλου ελληνικά, η μία με γλυκοκοίταζε, κατούρησα πολύ, πονοκέφαλος δε μούρθε, πλήρωσα σχετικά λίγα. Θα ξαναπάω μάλλον.

Δημοσ.

James Joyce, όχι "Τζειμς εν Τζοις".

;)

http://www.jjoyceirishpubathens.com/

Σωστος!Εγω νομιζα πως ηταν απο τα ονοματα των ιδιοκτητων αλλα τελικα παιζει να ειναι απο εναν ιρλανδο ποιητη.Anyway το φαι ειναι τελειο αν και ακριβο.Αξιζει να πας για γενεθλια ή κατι τετοιο και να χαλασεις τα κερατα σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...