Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

toufa μηπως γνωριζεις αν μπορει να μου κοψει  καποιος ψυχιατρος στον εοππυ  την ειδικη συνταγή  που πρεπει να δωσω στο φαρμακοποιο  γιατι τα πρωτα 8 κουτια μου τελείωσαν  , ο γιατρος μου ειναι ειναι Αθηνα που με εκανε την διαγνωση  , γνωριζει κανεις τι παιζει ?

Δημοσ.

Μαθε να ζεις με αυτο imo, εκτος αν επηρεαζει πολυ την δουλεια σου..

Kι εγώ αυτό πιστεύω. Στο τέλος σε αρκετούς δημιουργούν περισσότερα προβλήματα τα φάρμακα απ όσα λύνουν...

• Confused 1
Δημοσ.

toufa μηπως γνωριζεις αν μπορει να μου κοψει  καποιος ψυχιατρος στον εοππυ  την ειδικη συνταγή  που πρεπει να δωσω στο φαρμακοποιο  γιατι τα πρωτα 8 κουτια μου τελείωσαν  , ο γιατρος μου ειναι ειναι Αθηνα που με εκανε την διαγνωση  , γνωριζει κανεις τι παιζει ?

Δεν εχω ιδεα τι γινεται στην ελλαδα με αυτο το θεμα

Δημοσ.

Δεν εχω ιδεα τι γινεται στην ελλαδα με αυτο το θεμα

Tιποτα , μπουρδέλο είναι όπως κ με πολλά άλλα. Δε το θεωρούν πάθηση οι περισσότεροι.

Δημοσ.

ναι ρε παιδιά εγώ που εχω και ασπεργκερ,  η καθημερινότητα μου ειναι πολυ δύσκολη..  και συν τοις άλλοις δεν κυκλοφορούν Ελλαδα τα  σωστά φάρμακα για adhd dexterdrine / adderal εχω σκεφτεί πολλες φορές να αγοράσω απο ιντερνετ γεννοσημα με την ιδια δραστική ουσία να φανταστείς και ενώ έχω και διαγνωση για ριταλιν κονσερτα αισθάνομαι τερμα παραμελημενος ...   μήπως να στελναμε κανενα email στον αδωνη λεω εγώ τώρα)? αλλα ποιος θα συνταξει το κείμενο είναι ενα πρόβλημα λολ!

και κάτι ακόμα αν γνωρίζει κανεις καποιον ενδοκρινολόγο  που να εχει γνώση πανω σε θεματα asperger / adhd  για να κανω εξετασεις σχετικα με κορτιζολη /τεστοστερονη κτλ  κατα προτιμηση Θεσσαλονικη / αλλα και αθηνα και άλλες πόλεις.

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

ναι ρε παιδιά εγώ που εχω και ασπεργκερ,  η καθημερινότητα μου ειναι πολυ δύσκολη..  και συν τοις άλλοις δεν κυκλοφορούν Ελλαδα τα  σωστά φάρμακα για adhd dexterdrine / adderal εχω σκεφτεί πολλες φορές να αγοράσω απο ιντερνετ γεννοσημα με την ιδια δραστική ουσία να φανταστείς και ενώ έχω και διαγνωση για ριταλιν κονσερτα αισθάνομαι τερμα παραμελημενος ...   μήπως να στελναμε κανενα email στον αδωνη λεω εγώ τώρα)? αλλα ποιος θα συνταξει το κείμενο είναι ενα πρόβλημα λολ!

και κάτι ακόμα αν γνωρίζει κανεις καποιον ενδοκρινολόγο  που να εχει γνώση πανω σε θεματα asperger / adhd  για να κανω εξετασεις σχετικα με κορτιζολη /τεστοστερονη κτλ  κατα προτιμηση Θεσσαλονικη / αλλα και αθηνα και άλλες πόλεις.

υπαρχει συσχετισμος μεταξυ τεστοστερονης-κορτιζολης και adhd?

μετα απο 3 χρονια το ξαναζωντανευω!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγώ προσπάθησα να μου γράψει ένα ψυχίατρος το ριταλίν αλλα μου έδωσε κάτι άλλες μαλακίες για το άγχος.Επειδή νόμιζε ότι είχα άγχος.Μήπως ξέρει κανένας αν μπορώ να πάρο κάποιο "γενοσιμο" χωρίς χαρτί γιατρού;

Δημοσ.

Εγώ προσπάθησα να μου γράψει ένα ψυχίατρος το ριταλίν αλλα μου έδωσε κάτι άλλες μαλακίες για το άγχος.Επειδή νόμιζε ότι είχα άγχος.Μήπως ξέρει κανένας αν μπορώ να πάρο κάποιο "γενοσιμο" χωρίς χαρτί γιατρού;

Θα έλεγα να ενημερώσεις το γιατρό για το λάθος και να του πεις τυχόν παρενέργειες (αν υπάρχουν).

αν και έχω φίλο με ADUHD (είναι και "ultra" high definition), του είχα πει ότι είμαι κατά των φαρμάκων

(προτείνω να τα δεις αν έχεις χρόνο)

• Confused 1
Δημοσ.

Θα έλεγα να ενημερώσεις το γιατρό για το λάθος και να του πεις τυχόν παρενέργειες (αν υπάρχουν).αν και έχω φίλο με ADUHD (είναι και "ultra" high definition), του είχα πει ότι είμαι κατά των φαρμάκων(προτείνω να τα δεις αν έχεις χρόνο)

Κρατα μια πισινη γι αυτα τα βιντεακια.

Η ψυχιατρικη αποτελει κλαδος της ιατρικης, μιλαμε για επιστημη κι οχι για παπατζες. Ολα αυτα τα προβληματα οφειλονται σε ανισσοροπιες της βιοχημειας του εγκεφαλου, το οτι δεν τα βλεπουμε οπως θα βλεπαμε εναν καρκινο δεν τωα κανει λιγοτερο υπαρκτα.

• Like 4
Δημοσ.

Μήπως ο γιατρος ήξερε καλύτερα τι σου έγραφε και οι "μαλακίες" ειναι στο κεφάλι σου?

Στην θέση σου,αν πιστευα οτι ο γιατρος εχει κανει λαθος διαγνωση,θα πηγαινα και σε δευτερο γιατρό αντι να προσπαθω να βρω φαρμακα απο αλλου επειδή θεωρω οτι εγώ έχω κανει καλύτερη διαγνωση απ' τον ειδικό.

• Like 2
Δημοσ.

Η ψυχιατρικη αποτελει κλαδος της ιατρικης, μιλαμε για επιστημη κι οχι για παπατζες. Ολα αυτα τα προβληματα οφειλονται σε ανισσοροπιες της βιοχημειας του εγκεφαλου, το οτι δεν τα βλεπουμε οπως θα βλεπαμε εναν καρκινο δεν τωα κανει λιγοτερο υπαρκτα.

ναι οκ, αλλά όταν βομβαρδίζεις τον εαυτό σου με μια ουσία Α, δεν επιδρά στον οργανισμό σε μια ουσία Β που έχεις και σε κάνει να αντιδράς διαφορετικά;

αρκεί βέβαια να είναι το επιθυμητό και όχι κάνα παράξενο αποτέλεσμα.

Σε καμία περίπτωση δεν είπα την ψυχιατρική σκάρτη.

Δημοσ.

Με ιδιώτη καλοπληρωμένο και αμφιβόλως καλό γιατρό πιστεύω θα βρείς Ritalin. Adderral και άλλα δεν κυκλοφορούν.

Γενικά υπάρχει καλός λόγος που δεν συνταγογραφούνται. Το πρόβλημά σου δεν θα το λύσουν διεγερτικά. Σε 2-3 χρόνια όταν θα πρέπει να τα κόψεις γιατί έφτασες σε σημείο τοξικολογικών προβλημάτων θα είσαι 100 φορές χειρότερα απ' ότι σήμερα. Υπάρχει καποιος ουσιαστικός λόγος που δεν μπορείς να συγκεντρωθείς, και κανένα χάπι δεν θα τον λύσει για σένα.

• Like 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...