Προς το περιεχόμενο

Διαγωνισμός Porsche Cayman

FrankGambale

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά σε όλους,

Έλαβα μέρος σε έναν διαγωνισμό για το εξωτερικό design μιας porsche cayman στο designboom.com. Η συμμετοχή μου επιλέχθηκε στις TOP 30!!!(σε σύνολο 1153 συμμετοχών). Μπορείτε να δείτε την συμμετοχή μου στο παρακάτω link:

http://www.designboom.com/contest/most_voted.php?contest_pk=39

Δεν χρειάζεται να σας πω ποιά είναι η δικιά μου πρόταση καθώς είμαι ο μόνος έλληνας. Αν καταφέρω να μπω στους 4 πρώτους θα έχω την ευκαιρία να κερδίσω μια υποτροφία σπουδών στο Μιλάνο!

Για να μπορέσετε να ψηφίσετε θα πρέπει προηγουμένως να κάνετε register στην παρακάτω σελίδα στην ενότητα B ) first time to register?.

http://www.designboom.com/users/insert_contest.php?contest_pk=39

Παρεπιμπτώντος, για όσους ενδιαφέρονται για design, αρχιτεκτονική, γραφιστική κλπ. το designboom έχει απίστευτο newsletter...

Ευχαριστώ ;-)

Κωστής

Δημοσ.

κιτς και μερικα χωρις πρωτοτυπια...

αργησες λιγο να ζητησεις 600+ψηφους

Η ελπίδα ότι θα κερδίσω τα kitsch και τα μή πρωτότυπα πεθαίνει τελευταία...

Δημοσ.

Είθε να κερδίσει το χειρότερο καλύτερο.

Σε ποιά αναφέρεσαι? Ή μάλλον κατά τη γνώμη σου ποιό είναι το καλλίτερο και ποιό το χειρότερο?

Καλά και το δικο σου είναι κάπως ρε συ....

Σ'ευχαριστώ για την ειλικρινή γνώμη, αλλά μη μου κάνεις edit στο quote, ok?

Αυτό που έγραψες ήταν όντως έξυπνο και έπρεπε να πιστωθεί σε σένα.

Δημοσ.

Σε ποιά αναφέρεσαι? Ή μάλλον κατά τη γνώμη σου ποιό είναι το καλλίτερο και ποιό το χειρότερο?

Ζητάς κάτι απο ένα άτομο του οποίου η αρτιστική αντίληψη δέν είναι το μεγαλύτερο ατού.

No hard feelings,άλλα αν θα μπορούσα με σιγουριά να πώ κάτι θα ήταν αυτό:

-Αν έβλεπα Porsche Cayman διακοσμημένη με οποιοδήποτε απο τις συγκεκριμένες δημιουργίες,θα κατέβαζα ευγενικά τον οδηγό και θα προσπαθούσα -λιγότερο ευγενικά- να τον φέρω στα συγκαλά του.

Και πάλι,no hard feelings.Μια άποψη.

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ για την ειλικρινή γνώμη, αλλά μη μου κάνεις edit στο quote, ok?

Γιατί, θίχτηκες ;

Αυτό που έγραψες ήταν όντως έξυπνο και έπρεπε να πιστωθεί σε σένα.

Μετάφραση;

Δημοσ.

νομίζω με διαφορά το χειρότερο είναι αυτό

copy_27_top.jpg

ενώ αξιόλογα σαν έμπνευση, και όχι σαν αισθητικό αποτέλεσμα πάνω στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, μου φάνηκαν αυτά

256.gif

front__back__150.jpg

κατά τα άλλα όμως, όπως τα λέει ο Tenshi

• Super Moderators
Δημοσ.

Επειδή δεν το γνωρίζω, πόσο υπερήφανη είναι η σύγχρονη εταιρία για το παρελθόν της στην παραγωγή στρατιωτικών οχημάτων; Ρωτάω γιατί μου έκανε εντύπωση η αναφορά σε αυτό στην περιγραφή της συμμετοχής του FrankGambale.

Δημοσ.

Επειδή δεν το γνωρίζω, πόσο υπερήφανη είναι η σύγχρονη εταιρία για το παρελθόν της στην παραγωγή στρατιωτικών οχημάτων; Ρωτάω γιατί μου έκανε εντύπωση η αναφορά σε αυτό στην περιγραφή της συμμετοχής του FrankGambale.

Κι εγώ αυτή την απορία έχω.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να το εκτιμήσουνε αυτό το σημείο... μιλάμε για Β' παγκόσμιο, Χίτλερ, και ιστορία για την οποία η Porsche μάλλον δεν είναι περήφανη...Είναι όμως και γεγονός ιστορικό... Ασ πρόσεχαν :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό ακριβώς μου προξενεί απορία: στην (υπερβολικά) σύντομη (και ελαφρώς ασύντακτη) περιγραφή εξηγείς ότι επέλεξες το σχέδιο αυτό: "to remind tradition of porsche in military vehicles". Επομένως, αν είναι μια αρνητική σελίδα της ιστορίας της Porsche, γιατί να θέλει είτε ο σχεδιαστής, είτε οι αποδέκτες του σχεδίου, να τη θυμούνται;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...