micos000 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα.Ψάχνω ελληνικούς υπότιτλους για 3 σειρές παραγωγής BBC και δεν βρίσκω κάτι.Έχω το find subtitles το sublight και φυσικά έχω κάνει αναζήτηση μέσω google και έχω πάει στα γνωστά site.Οι σειρές είναι: 1)Scott and Bailey Season 1-2-3-4 2)Last Tango in Halifax Season 1-2-3 3)Midwinter.Of.The.Spirit Ευχαριστώ. Βάλε Αγγλικούς από opensubtitles.org ή tvsubtitles.net γιατί δε βλέπω να βγαίνουν ποτέ για Ελληνικούς.
saxos55 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ψάχνω ελληνικούς ή αγγλικούς υπότιτλους για την ταινία: Buona Giornata (2012)
ozi Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μόνο το Xsubs "παράγει" πλέον υπότιτλους(γιατί το Sub4series είναι tracking site ουσιαστικά)?
ASFE Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 I.Saw.The.Devil.2010.1080p.BluRay.DTS.x264-HDMaNiAcS Για αυτο εδω το διαμαντι εχουμε υποτιτλους?
micos000 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 I.Saw.The.Devil.2010.1080p.BluRay.DTS.x264-HDMaNiAcS Για αυτο εδω το διαμαντι εχουμε υποτιτλους? Μετά από 5 δευτερόλεπτα στο opensubtitles βρήκα όχι έναν, όχι δύο, αλλά 5 υπότιτλους. http://www.opensubtitles.org/el/search/sublanguageid-ell/idmovie-62417 Ακόμα 5 δεύτερα στο subs4free και... voila http://www.small-industry.com/search_report.php?search=i+saw+the+devil&searchType=1 Ελπίζω κάποιος να ταιριάζει. Υ.Γ. πάντως σε βρίσκω να βαριέσαι να ψάξεις και να τους θέλεις έτοιμους στο πιάτο, έτσι;;
ASFE Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Σε ευχαριστω. Οχι μια σειρα λαθων δικων μου με οδηγησε να ποσταρω εδω για τους υποτιτλους. Το opensubtitles δεν το γνωριζα. Του αλλου δεν ταιριαζουν. Αλλα απο οτι ειδα ουτε του 1ου θα ταιριαζουν.
micos000 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστω. Οχι μια σειρα λαθων δικων μου με οδηγησε να ποσταρω εδω για τους υποτιτλους. Το opensubtitles δεν το γνωριζα. Του αλλου δεν ταιριαζουν. Αλλα απο οτι ειδα ουτε του 1ου θα ταιριαζουν. Την κατέβασα κι εγώ την ταινία τελικά, μια έκδοση με Αγγλικό και Κορεάτικο ήχο (δεν λέει από ποιο team) αλλά κανένας υπότιτλος δεν ταιριάζει εκτός από τον 1ο που στα σχόλια αναφέρει exvid-istd. Το κακό όμως είναι ότι ενώ πατάνε κανονικά, είναι μόνο οι μισοί (a.k.a. cd1) και δεν υπάρχει πουθενά το cd2. Αν η δικιά σου έκδοση είναι όντως blueray θα έπρεπε να πατάνε από subs4free. Οι Αγγλικοί υπότιτλοι που πατάνε στην έκδοση που έχω ξεκινάνε στο 00:03:30 και τελειώνουν στο 2:17:45 ενώ όλοι οι Ελληνικοί που βρήκα ξεκινάνε στο 00:03:24 ή 00:03:22 και τελειώνουν στο 2:19:07 ή στο 2:19:35 Μάλλον πρέπει να βρούμε άλλη έκδοση της ταινίας. EDIT: Βρήκα μια έκδοση που πατάνε οι Ελληνικοί υπότιτλοι Uncut-480p-BRrip-x264-StyLishSaLH Δυστυχώς όμως, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι 480p και η εικόνα δεν είναι τόσο καλή όπως οι άλλες εκδόσεις. Εγώ πάντως, επειδή μου κίνησε την περιέργεια το έργο, θα το δω στην καλή έκδοση με Αγγλικούς υπότιτλους. Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου 2016 από micos000
Luxx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Περα απο τις πολυ γνωστες σειρες, στις υπολοιπες δεν υπαρχει πληθωρα υποτιτλων, παρα μονο για HDTV. Πχ ψαχνω υποτιτλους για 1080p αναλυση για τις σειρες penny deadful και sense8. Αλλα βρισκω μονο HDTV. Δε μου αρεσει να βλεπω σειρες σε τοσο χαμηλη αναλυση ομως.. Και λογικα δε διαφερουν μονο τελειως οι χρονισμοι μεταξυ τους αλλα και τα αρχικα/τελευταια τμηματα τους.
micos000 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μάλλον μιλάς για bdrips. Το πρόβλημα με αυτά τα releases δεν είναι μόνο οι χρονισμοί αλλά και ότι μπορεί να περιέχουν επιπλέον σκηνές και ότι οι χρόνοι για τα hdtv περιέχουν και τα κενά των διαφημίσεων, πράγμα που δεν υπάρχει στα bdrips.
micos000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Περα απο τις πολυ γνωστες σειρες, στις υπολοιπες δεν υπαρχει πληθωρα υποτιτλων, παρα μονο για HDTV. Πχ ψαχνω υποτιτλους για 1080p αναλυση για τις σειρες penny deadful και sense8. Αλλα βρισκω μονο HDTV. Δε μου αρεσει να βλεπω σειρες σε τοσο χαμηλη αναλυση ομως.. Και λογικα δε διαφερουν μονο τελειως οι χρονισμοι μεταξυ τους αλλα και τα αρχικα/τελευταια τμηματα τους. Στο xsubs έχει υπότιτλους για bdrip της Penny αλλά μόνο για τον 1ο κύκλο. Μήπως ο 2ος δεν έχει βγει ακόμα σε bd; Όσο για το sense8, είναι σειρά του netflix. Στο xsubs έχει για webrip 1080p, λογικά θα πατάνε. Μαι σημείωση για το xs, αν θέλεις να κατεβάσεις μαζικά υπότιτλους, π.χ. όλα τα επεισόδια σε bdrip ενός κύκλου θα πρέπει πρώτα να γραφτείς στο forum τους και να είσαι συνδεμένος (στο λέει εξ άλλου).
idomeneas7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Το I saw the devil το είδα πρόσφατα με resync που έκανα online σε ένα από τα διάφορα site που το κάνουν.
micos000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Το I saw the devil το είδα πρόσφατα με resync που έκανα online σε ένα από τα διάφορα site που το κάνουν. Για πες... Ποια έκδοση ήταν η ταινία, ποιους υπότιτλους χρησιμοποίησες και τι resync έκανες;
xavier Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 βρειτε ρε παιδες κανα tutorial για το subtitle workshop...4-5 κλικ ειναι συνηθως το resync στους υποτιτλους. απλα προσεχετε να ειναι η ιδια ταινια και οχι directors cut κτλ... τα webdl 1080p με τα hdtv συνηθως εχουν τον ιδιο χρονισμο, το πολυ να χρειαστει να βαλεις διαφορετικο σημειο εκκινησης... 2 κλικ δουλεια. και σιγα το tutorial, δεν ειναι πυρηνικη φυσικη βρισκεις σε ποιο δευτερολεπτο ξεκινανε οι υποτιτλοι ctr+a ctr+d βαζεις +- τη διαφορα στα δευτερολεπτα, σωζεις και τελειωσες αντε καμια φορα να χρειαστει να αλλαξεις το input fps/fps απο 23,976 σε 25 ή το αντιστροφο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα