Καλημέρα έχω μια απορία όπου δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος.
Τα keywords πρέπει να τα βάζουμε σε όλες τις σελίδες του site μας ίδια ; αυτό δεν θεωρείται ως penalty από τη google ; (βλέπω πάρα πολλές σελίδες που έχουν σε όλες τους τις σελίδες τα ίδια keywords, και μερικές από αυτές είναι σε 1η θέση)
Κανονικά δε πρέπει ανάλογα τον τίτλο και το περιεχόμενο της κάθε σελίδας να έχουμε και διαφορετικά keywords μέσα σε ένα site ;
Ξέρω ότι είναι επίπονη δουλειά το SEO και το παλεύω όσο μπορώ αλλά με έχει κατά μπερδέψει το συγκεκριμένο θέμα.
Κάπως καλύτερα έτσι...
Και φυσικά, ξεχάσατε το πιο σημαντικό: $$$$$$$$$$... όσο τρέχει το ρευστό (προς όλες τις κατευθύνσεις), ανεβαίνεις και rank... ΤΕΛΟΣ!
Ξέχασα να αναφέρω πως όταν πέφτει ένα σιτε, δε σημαίνει πως κάτι λάθος έκανε απαραίτητα, απλά τα υπόλοιπα που ανέβηκαν έκαναν κάτι πιο σωστό.
Όπως όταν σε παρατάει γκόμενα δε σημαίνει πως έκανες κά
Ερώτηση
varemarious 1
Καλημέρα έχω μια απορία όπου δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος.
Τα keywords πρέπει να τα βάζουμε σε όλες τις σελίδες του site μας ίδια ; αυτό δεν θεωρείται ως penalty από τη google ; (βλέπω πάρα πολλές σελίδες που έχουν σε όλες τους τις σελίδες τα ίδια keywords, και μερικές από αυτές είναι σε 1η θέση)
Κανονικά δε πρέπει ανάλογα τον τίτλο και το περιεχόμενο της κάθε σελίδας να έχουμε και διαφορετικά keywords μέσα σε ένα site ;
Ξέρω ότι είναι επίπονη δουλειά το SEO και το παλεύω όσο μπορώ αλλά με έχει κατά μπερδέψει το συγκεκριμένο θέμα.
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Συχνή συμμετοχή στην ερώτηση
37
18
17
16
Δημοφιλείς Ημέρες
4 Μάρ
11
24 Ιούν
11
9 Μάι
9
15 Απρ
8
Συχνή συμμετοχή στην ερώτηση
aledjo 37 αναρτήσεις
spacer 18 αναρτήσεις
paparovic 17 αναρτήσεις
michaeldim 16 αναρτήσεις
Δημοφιλείς Ημέρες
4 Μάρ 2011
11 αναρτήσεις
24 Ιούν 2017
11 αναρτήσεις
9 Μάι 2017
9 αναρτήσεις
15 Απρ 2017
8 αναρτήσεις
Δημοφιλή Μηνύματα
paparovic
dewn735
Κάπως καλύτερα έτσι... Και φυσικά, ξεχάσατε το πιο σημαντικό: $$$$$$$$$$... όσο τρέχει το ρευστό (προς όλες τις κατευθύνσεις), ανεβαίνεις και rank... ΤΕΛΟΣ!
michaeldim
Ξέχασα να αναφέρω πως όταν πέφτει ένα σιτε, δε σημαίνει πως κάτι λάθος έκανε απαραίτητα, απλά τα υπόλοιπα που ανέβηκαν έκαναν κάτι πιο σωστό. Όπως όταν σε παρατάει γκόμενα δε σημαίνει πως έκανες κά
Δημοσιευμένες Εικόνες
443 απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμόΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα