VonLoutsos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Κλασικό δώρο ταιρίαζει σε όλες τις περιπτώσεις και πρωτότυπο ( λέμε τώρα )... ένα ζευγάρι παντόφλες και ένα vibrator....
YiN Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Σκεφτόμουν να κάνω έντιτ μόλις τώρα λεφφφφτερ. Από το στόμα μου το πηρες.
leftermann Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 λοιπόν, έχω πιεί πού και το μυαλό μου πάει απευθείας σε προστυχιές.
leftermann Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 ναι, ξι εγώ γι αυτόν έλεγα. χαρ χαρ χαρ.
De@th L0rd Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Οι γιορτές αυτές αφορούν μόνο τις bimbos ή και τις σοβαρές;;; Για να ξέρω μη πετάξω καμια χοντρή γιατί με κοιτάνε ορισμένες φορές σαν να ξέχασα την πρωτοχρονιά ένα πράγμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ δε γνωρίζω πολλές σοβαρές που να ασχολούνται με αυτή τη γιορτή πάντως. Συνήθως η αντίδρασή τους είναι τύπου YiN.
De@th L0rd Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ δε γνωρίζω πολλές σοβαρές που να ασχολούνται με αυτή τη γιορτή πάντως. Συνήθως η αντίδρασή τους είναι τύπου YiN. Επομένως πρέπει να αλλάξω παρέες. Καιρός ήταν :PPP
Septum Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 λοιπόν, έχω πιεί πού και το μυαλό μου πάει απευθείας σε προστυχιές. Με 2 σφηνακια τσα θα στρωσεις.
Lucifer Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 θυμάμαι ένα δώρο που είχα πάρει, που αν το έβγαζα φωτό και το ανέβαζα εδώ, θα ψοφούσαν όλοι οι χρήστες Ναι, έχεις πλέον ηθικό χρέος απέναντι στην ιδέα του Ανθρώπου, το ξέρεις ε.
leftermann Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 μην ποντάρεις στην οικολογική μου συνείδηση, δεν έχω.
maparios Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 καμία σοβαρή πρόταση δεν παίζει να μην περιμένω ε..; xD
The_Judas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Όλες οι γιορτές είναι προϊόντα του υπερκαταναλωτισμού. Δώρο για του Αγ.Βαλεντίνου... δώρο γιατί γεννήθηκε ο Ιησούς... δώρο γιατί άλλαξε η χρονιά... δώρα για μετακόμιση, δώρα για επιτυχίες, δώρα για αποτυχίες, δώρα για επέτειους, δώρα γιατί απλά γιατί έχουμε κάποιο όνομα! Δεν σταματάει ποτέ αυτή η υποκρισία
FilipposMD Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Όλες οι γιορτές είναι προϊόντα του υπερκαταναλωτισμού. Δώρο για του Αγ.Βαλεντίνου... δώρο γιατί γεννήθηκε ο Ιησούς... δώρο γιατί άλλαξε η χρονιά... δώρα για μετακόμιση, δώρα για επιτυχίες, δώρα για αποτυχίες, δώρα για επέτειους, δώρα γιατί απλά γιατί έχουμε κάποιο όνομα! Δεν σταματάει ποτέ αυτή η υποκρισία Σωστός. Εντάξει, βλακεία ο Άγιος Βαλεντίνος, αλλά εξίσου βλακεία δεν είναι και τα Χριστούγεννα, ο άγιος Τάδε κτλ; Φίλε που ψάχνεις δώρο, σκέψου το καλά. Αν πάρεις δώρο, θα πρέπει μια ζωή να παίρνεις δώρα του αγίου Βαλεντίνου. Γιατί ακόμα κι αν χωρίσεις με αυτήν την κοπέλα, η επόμενη μπορεί να σε ρωτήσει "ναι, αλλά στην προηγούμενη είχες πάρει τίποτα;" και τρέχα γύρευε. Άρα, της εξηγείς ότι θεωρείς τη γιορτή χαζομάρα και κάνει επένδυση για το μέλλον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.