Προς το περιεχόμενο

άγιος Βαλεντίνος...

maparios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οι γιορτές αυτές αφορούν μόνο τις bimbos ή και τις σοβαρές;;; Για να ξέρω μη πετάξω καμια χοντρή γιατί με κοιτάνε ορισμένες φορές σαν να ξέχασα την πρωτοχρονιά ένα πράγμα. :fear:

Δημοσ.

Εγώ δε γνωρίζω πολλές σοβαρές που να ασχολούνται με αυτή τη γιορτή πάντως.

Συνήθως η αντίδρασή τους είναι τύπου YiN.

Δημοσ.

Εγώ δε γνωρίζω πολλές σοβαρές που να ασχολούνται με αυτή τη γιορτή πάντως.

Συνήθως η αντίδρασή τους είναι τύπου YiN.

Επομένως πρέπει να αλλάξω παρέες. Καιρός ήταν :PPP

Δημοσ.

θυμάμαι ένα δώρο που είχα πάρει, που αν το έβγαζα φωτό και το ανέβαζα εδώ, θα ψοφούσαν όλοι οι χρήστες

Ναι, έχεις πλέον ηθικό χρέος απέναντι στην ιδέα του Ανθρώπου, το ξέρεις ε.

Δημοσ.

Όλες οι γιορτές είναι προϊόντα του υπερκαταναλωτισμού.

Δώρο για του Αγ.Βαλεντίνου... δώρο γιατί γεννήθηκε ο Ιησούς... δώρο γιατί άλλαξε η χρονιά... δώρα για μετακόμιση, δώρα για επιτυχίες, δώρα για αποτυχίες, δώρα για επέτειους, δώρα γιατί απλά γιατί έχουμε κάποιο όνομα! Δεν σταματάει ποτέ αυτή η υποκρισία :wacko:

Δημοσ.

Όλες οι γιορτές είναι προϊόντα του υπερκαταναλωτισμού.

Δώρο για του Αγ.Βαλεντίνου... δώρο γιατί γεννήθηκε ο Ιησούς... δώρο γιατί άλλαξε η χρονιά... δώρα για μετακόμιση, δώρα για επιτυχίες, δώρα για αποτυχίες, δώρα για επέτειους, δώρα γιατί απλά γιατί έχουμε κάποιο όνομα! Δεν σταματάει ποτέ αυτή η υποκρισία :wacko:

Σωστός. Εντάξει, βλακεία ο Άγιος Βαλεντίνος, αλλά εξίσου βλακεία δεν είναι και τα Χριστούγεννα, ο άγιος Τάδε κτλ;

Φίλε που ψάχνεις δώρο, σκέψου το καλά. Αν πάρεις δώρο, θα πρέπει μια ζωή να παίρνεις δώρα του αγίου Βαλεντίνου. Γιατί ακόμα κι αν χωρίσεις με αυτήν την κοπέλα, η επόμενη μπορεί να σε ρωτήσει "ναι, αλλά στην προηγούμενη είχες πάρει τίποτα;" και τρέχα γύρευε. Άρα, της εξηγείς ότι θεωρείς τη γιορτή χαζομάρα και κάνει επένδυση για το μέλλον!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...