Johnpaok Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 http://www.multirama.com.gr/messenger_crm/public/archive.php?id=201 Ριξτε μια ματια αν και δεν εχει τπτ με τρομερη εκπτωση (εκτος απο τις Ψηφιακες φωτογραφικες μηχανες τις sony)
moldovan20 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Οι dslr μετράνε ΠΟΛΥ ..Κρίμα που δε μου περισσεύει τίποτα
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Οι dslr μετράνε ΠΟΛΥ ..Κρίμα που δε μου περισσεύει τίποτα Πειραζει που η 500 υπαρχει και αλλου στην ιδια τιμη με το ιδιο ΚΙΤ, και η 380 ειναι 100€ φτηνοτερη απο τα 200 που αναφερει; Δεν ειναι και καμια τρελη προσφορα. Απο τις χειροτερες DLSR που υπαρχουν: A380 disadvantages No video-capability No 'Quick control' type on-screen adjustment of shooting parameters Exposure compensation only +/- 2.0 EV (same as Canon) Smallest APS-C viewfinder on the market Auto-ISO limited to ISO400 High-ISO noise reduction not user-controllable Slowest frame rate in continuous shooting No depth-of-field preview Lowest capacity battery Conclusion - Cons Visible blurring of fine detail in JPEGs from ISO 200 upwards High ISO performance not on the same level as direct competitors Smallest viewfinder of any APS-C DSLR Protruding screen obstructs use of viewfinder, especially if you're wearing glasses Limited external controls No on-screen user interface for changing of shooting parameters Sometimes convoluted operation (AF-point selection, index-view) No magnification and only 90% frame coverage in live view make precise framing and selective focusing very difficult Sometimes less responsive than the competition (record review) Poor continuous shooting rate Poor battery life No video-out jack means images cannot be displayed on older TVs Small, relatively low-power flash Noise reduction is not adjustable Unreliable white balance under artificial light Custom white-balance not 100% reliable and not fine-tunable Οποτε μη στεναχωριεσαι που δεν σου περισσεύουν, οταν θα σου περισσευουν πιθανοτατα θα μπορεις να παρεις μια καλυτερη με τα ιδια πανω-κατω χρηματα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 είναι λίγο παλιά μοντέλα βέβαια.. Με παλια γινεται και η συγκριση ομως. http://www.dpreview.com/reviews/sonydslra380/
SpirtouLisS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 το οτι καμια απο τις 2 μηχανες δεν τραβαει βιντεο το προσπερνατε? οποιος θελει dslr και δε θελει να ξοδευτει ας δωσει λιγα χρηματα παραπανω και ας παρει αυτο το διαμαντι...PENTAX k-x. Αν δε θελει να με πιστεψει δογματικα ας ρωτησει πριν την παρει. http://www.skroutz.gr/s/90763/Pentax-K-X-Kit.html
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 το οτι καμια απο τις 2 μηχανες δεν τραβαει βιντεο το προσπερνατε? Σου ξεφυγε μαλλον... Πρωτο πρωτο ειναι στη λιστα (χωρις να ειναι το σημαντικοτερο βεβαια - για DSLR μιλαμε - ενα απο τα σημαντικοτερα ειναι ο θορυβος και η σχετικη με τον ανταγωνισμο θαμπαδα που εχουν οι φωτο της).
SpirtouLisS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Σου ξεφυγε μαλλον... Πρωτο πρωτο ειναι στη λιστα (χωρις να ειναι το σημαντικοτερο βεβαια - για DSLR μιλαμε - ενα απο τα σημαντικοτερα ειναι ο θορυβος και η σχετικη με τον ανταγωνισμο θαμπαδα που εχουν οι φωτο της). αααα τωρα ειμαι ενημερος το επισημανες πριν...μα ελεος. πως μπορεσαν και εβγαλαν μηχανη χωρις τη δυνατοτητα καν για vga video ενω οι ανταγωνιστριες τους τραβανε HD επιπεδου handycam εκει ειναι και η μεγαλη παγιδα στις μηχανες την οποια και αποκρυπτουν οπως ηταν φυσικο με επιδεξιο τροπο στη περιγραφη στο μουλτιραμα....(τους λουζει κρυος ιδρωτας μη το παρει πρεφα το υποψηφιο θυμα :devil: )
default Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Συμφωνω με matrixxx διοτι ενω η τιμη της Α380 ειναι εξαιρετικη τα περισσοτερα reviews που διαβασα στα γρηγορα ειναι πολυ αρνητικα. Μια παρατηρηση ομως, για μια dslr καλο θα ηταν (κατα την γνωμη μου φυσικα) να μην σε αποσχολει το βιντεο, δηλαδη αν εβρισκα μια dslr σε τετοια τιμη και οι φωτο της ηταν καλες οπως μια panasonic που ειχε βγαλει σε μια τρομερη προσφορα παλιοτερα το Μουλτιραμα θα την αγοραζα αβλεπη. Γενικα ειμαι εναντια των all-in-one gadjets.
downhill Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 συμφωνώ με default.. μάθαμε όλοι να χουν video και οι dslr, που τόσα χρόνια δεν είχαν.. όμως αυτό που δεν ξέρουν πολλοί και την πατάνε αφού την αγοράσουν είναι ότι στο video περνάει και ο ήχος του autofocus από το φακό, εκτός αν τραβήξεις με μάνουαλ ρύθμιση, οπότε κινδυνεύεις να βγούνε θολά πολλά σημεία, ή αν επενδύσεις σε αθόρυβο φακό, αλλά μετά ανεβαίνεις.. κατά τη γνώμη μου ένας καλός συνδυασμός είναι dslr για φωτογραφίες και μια compact καμερούλα στυλ Flip ultra HD, Sanyo Xacti, για video.
frap73 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Πείτε τα... άσε που και ο σχεδιασμός του σώματός τους βοηθά στο πολύ σταθερό αλλά σύντομο κράτημα... Απλά δε μπορείς να κρατάς μια DSLR για ώρες στο χέρι χωρίς να πάθεις αγκύλωση...
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Συμφωνω με matrixxx διοτι ενω η τιμη της Α380 ειναι εξαιρετικη τα περισσοτερα reviews που διαβασα στα γρηγορα ειναι πολυ αρνητικα. Μια παρατηρηση ομως, για μια dslr καλο θα ηταν (κατα την γνωμη μου φυσικα) να μην σε αποσχολει το βιντεο, δηλαδη αν εβρισκα μια dslr σε τετοια τιμη και οι φωτο της ηταν καλες οπως μια panasonic που ειχε βγαλει σε μια τρομερη προσφορα παλιοτερα το Μουλτιραμα θα την αγοραζα αβλεπη. Γενικα ειμαι εναντια των all-in-one gadjets. Προφανως παρα το οτι μιλας στο 2ο προσωπο, δεν αναφερεσε σε μενα, αφου τα ιδια ειπα πριν το ποστ σου, αλλα και αφου αυτη την panasonic ειχα προλαβει και εγω, που δεν εχει βιντεο αλλα πολυ καλες φωτο. Βεβαια καλο ειναι να εχει με τα οποια προβληματα και ενα τυπικο video για σπανιες στιγμες που θες απλα να γραψεις κατι.
LOULATRANS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 καμια δσλρ με βιντεο δεν εχει αυτοματη εστιαση.ουτε η 5δ νομιζω.αλλα το βιντεο ειναι για κλιπακια ,οχι για χορταση.δσλρ πέρνεις για τις πολυ καλυτερες φωτογραφιες σε χαμηλο φωτισμο. η 380 ειναι στα νορμαλ λ7,δεν ειναι προσφορα,και ειναι ολα εκθεσιακα κοματια.η δε 380 ειναι απο τις χειροτερες στην λαβη.η 500 ειναι αρκετα καλυτερη αλλα σε αυτα τα λ7 δεν ειναι προσφορα. επαναλαμβανω ειναι εκθεσιακα κοματια.
default Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δυστυχως ομως διαρρηξαν το σπιτι μου πριν 4 μηνες και μου την κλεψαν την Panasonic γιαυτο και οταν ειδα την προσφορα αρχικα θεωρησα οτι φαινοταν ενδιαφερουσα αλλα οταν διαβασα τα reviews απογοητευτηκα.
downhill Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 καμια δσλρ με βιντεο δεν εχει αυτοματη εστιαση.ουτε η 5δ νομιζω.αλλα το βιντεο ειναι για κλιπακια ,οχι για χορταση.δσλρ πέρνεις για τις πολυ καλυτερες φωτογραφιες σε χαμηλο φωτισμο. η 380 ειναι στα νορμαλ λ7,δεν ειναι προσφορα,και ειναι ολα εκθεσιακα κοματια.η δε 380 ειναι απο τις χειροτερες στην λαβη.η 500 ειναι αρκετα καλυτερη αλλα σε αυτα τα λ7 δεν ειναι προσφορα. επαναλαμβανω ειναι εκθεσιακα κοματια. κι όμως έχουν αυτόματη εστίαση, απλά δε γίνεται συνεχόμενα, πρέπει να πατάς το κουμπάκι. Ο λόγος είναι εξοικονόμηση μπαταρίας. Η νίκον ετοιμάζει ένα νέο σύστημα συνεχόμενου αφ στο βίντεο. Η ποιότητα του βίντεο στις καλές dslr είναι κορυφαία και πολλοί τις χρησιμοποιούνε και επαγγελματικά για βίντεο πλήρους διάρκειας. Με μια μικρή έρευνα είδα ότι για να μην περναέι ο θόρυβος του φακού στο βίντεο, χρησιμοποιούνε εξωτερικό μικρόφωνο, όπως το Rodeo Videomic Pro, το οποίο είναι ελαφρύ (85γραμ) και έχει σχετικά χαμηλό κόστος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.