Προς το περιεχόμενο

Ποιος βοηθαει σε τετοιες περιπτωσεις;;

vagelis81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δε γουστάρω στη χώρα μου να ψοφήσει κανένας γιατί δεν έχει φράγκα. Δεν νομίζω να έχω παράλογες απαιτήσεις.

Αυτή είναι καθαρά δική σου άποψη όμως!Ναί μέν δηλώνει μεγαλοψυχία,ιπποτισμό,ευγένεια...υπο το πρίσμα όμως οτι όλοι μας είμαστε σημαντικοί και αναντικατάστατοι .

Σκέψου μόνο οτι ζούμε πλέον των 6δις σε αυτόν τον πλανήτη και πόσες ζωές χάνονται καθημερινά για τον α ή β λόγο.Αν θές μικρότερη κλίμακα,μπορείς φυσικά να περιοριστείς γεωγραφικά στην χώρα μας,δέν αλλάζει όμως το γεγονός οτι οι ζωές στις οποίες αναφέρεσαι δέν επηρεάζουν την καθημερινότητά σου στο παραμικρό.

Φυσικά και έχεις δικαίωμα στην ιδεολογία σου,είτε απο πεποίθηση είτε απο φόβο οτι μπορεί και εσύ να βρεθείς κάποτε σε αυτήν την θέση,πρίν όμως αρχίσουν κάποιοι να με λιθοβολούν μεσα σε έναν παροξυσμό υποκρισίας,βγάλτε το δάχτυλο απο την μύτη και σκεφτείτε σοβαρά τι αξία έχει ο άνθρωπος (σάν μονάδα) μέσα στην κοινωνία...

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ δε γουστάρω στη χώρα μου να ψοφήσει κανένας γιατί δεν έχει φράγκα. Δεν νομίζω να έχω παράλογες απαιτήσεις.

Αρα να ΨΟΦΑΝΕ πχ εξω απο τα ελληνικα συνορα ΟΚ;

διαβαστε την δομημενη σκεψη του FilipposMD. Καλη η ευαισθησια αλλα ας μην την κραταμε σε εφηβικο επιπεδο...

EDIT: με προλαβε ο Tenshi, που συμφωνω σε ο,τι λεει. Ορθολογισμος δεν σημαινει κακια.

Δημοσ.

Φυσικά και έχεις δικαίωμα στην ιδεολογία σου,είτε απο πεποίθηση είτε απο φόβο οτι μπορεί και εσύ να βρεθείς κάποτε σε αυτήν την θέση,πρίν όμως αρχίσουν κάποιοι να με λιθοβολούν μεσα σε έναν παροξυσμό υποκρισίας,βγάλτε το δάχτυλο απο την μύτη και σκεφτείτε σοβαρά τι αξία έχει ο άνθρωπος (σάν μονάδα) μέσα στην κοινωνία...

Καλα δεν ειναι ουτε τοσο απλο.Μεσα σε εναν παροξυσμο υποκρισιας μπορει επισης να θεωρησει καποιος καλο τον αλλοδαπο να του κανει ενα 'μερεμετι' μαυρο η να τον παρει στη δουλεια αλλα οχι και για να νοσηλευτει , κακο να βλεπει τους αθιγγανους στα νοσοκομεια αλλα φωναζει κιολας για την συνυπαρξη των παιδιων στα σχολεια (λογω μεταδοτικων ασθενειων) , κακο να βλεπει τον απορο , ανασφαλιστο να ''καταναλωνει'' δημοσιο χρημα αλλα θεωρει καλο να υποστηριζει με σημαιακια τα κομματα , αυτους δηλαδη που εχουν ερθει στην εξουσια και εχουν φθασει την υγεια εδω που ειναι.Προμηθειες , φαρμακα , κυκλωματα, φακελακια, απαξιωση κλπ.

Δημοσ.

Αν πεινάσω θα φάω, αν δεν έχω λεφτά θα σε κλέψω, αν έχω κα&*(* θα μαμήσω κλπ

Έχει λογική ΟΚ. Εκεί καταντήσαμε.

Το ξεραίνω το σκατό μου για να πάω μια εβδομάδα διακοπές Ελλάδα αλλά πάω στη δουλειά με το μετρό δε μου ταιριάζει. Για κάποιους αποτελεί το απόλυτο πρότυπο ζωής.

Γούστα είναι αυτά.

Σήμερα δεν έχεις λεφτά και δεν έχεις περίθαλψη. Αύριο δεν έχεις λεφτά και δεν πίνεις ούτε νερό.

Είμαστε μικρή χώρα και σίγουρα δεν μπορούμε να αλλάξουμε το κόσμο.

Ας κρατηθούν κάποια standard έστω για να μη φάει ο ένας τον άλλον στο τέλος.

Δεν πάω να το παίξω φιλάνθρωπος, μεγαλόψυχος, ιππότης κλπ απλά υπάρχουν και κάποια όρια σκατοψυχίας.

Δημοσ.

Πάντως, αυτή τη στιγμή, για να είμαστε ξεκάθαροι, άνθρωπος αβοήθητος δεν πεθαίνει στην Ελλάδα. Αν είναι ανασφάλιστος και δεν έχει ούτε καν ταμείο απορίας, πάει στο νοσοκομείο και αν χρειάζεται νοσηλεία, μπαίνει στο νοσοκομείο. Υποτίθεται ότι, όταν βγει, θα πρέπει να πληρώσει το κόστος της νοσηλείας του. Ε, όπως καταλαβαίνετε, αυτοί που δεν έχουν μία, μόλις γίνουν καλά, σηκώνονται και φεύγουν και δεν πληρώνουν. Απλό και σύνηθες και σιγά μην τους κυνηγήσει κανείς. Άρα, μπορεί εισαγωγή ασθενών από το εξωτερικό να μην κάνουμε, αλλά άνθρωποι στην ψάθα δεν πεθαίνουν.

Δημοσ.

είμαστε μια χώρα τίγκα στους παράνομους μετανάστες και δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει τι τους κάνουμε όταν αρρωστήσουν - ή πεθάνουν σε απεργία πείνας.

ευτχώς αυτοί οι άνθρωποι δεν υπάρχουν :confused:

συγγνώμη για το off topic αλλά είμαι αγανακτισμένη και αηδιασμένη, όπως και πολλοί άλλοι υποθέτω.

αν ανοίξεις κάποιον λογαριασμό για την κοπέλα θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε και εμείς από δω. την πρεσβεία της δε μπορεί κανείς να ανακατέψει κάπως?

Δημοσ.

αν ανοίξεις κάποιον λογαριασμό για την κοπέλα θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε και εμείς από δω. την πρεσβεία της δε μπορεί κανείς να ανακατέψει κάπως?

Αυτο ειναι πολυ καλη ιδεα.Μας ακουει ο τοπικ σταρτερ?

Δημοσ.

Πάντως, αυτή τη στιγμή, για να είμαστε ξεκάθαροι, άνθρωπος αβοήθητος δεν πεθαίνει στην Ελλάδα. Αν είναι ανασφάλιστος και δεν έχει ούτε καν ταμείο απορίας, πάει στο νοσοκομείο και αν χρειάζεται νοσηλεία, μπαίνει στο νοσοκομείο. Υποτίθεται ότι, όταν βγει, θα πρέπει να πληρώσει το κόστος της νοσηλείας του. Ε, όπως καταλαβαίνετε, αυτοί που δεν έχουν μία, μόλις γίνουν καλά, σηκώνονται και φεύγουν και δεν πληρώνουν. Απλό και σύνηθες και σιγά μην τους κυνηγήσει κανείς. Άρα, μπορεί εισαγωγή ασθενών από το εξωτερικό να μην κάνουμε, αλλά άνθρωποι στην ψάθα δεν πεθαίνουν.

Απλα μπορει να μην εχουν και την καλυτερη αντιμετωπιση. Εδω γιατρος αν δε λαδωθει, μπορει να σου ξεχασει μεσα κανενα νυστερι..
Δημοσ.

Απλα μπορει να μην εχουν και την καλυτερη αντιμετωπιση. Εδω γιατρος αν δε λαδωθει, μπορει να σου ξεχασει μεσα κανενα νυστερι..

Μην ακούω υπερβολές.Πέρνα από τα επείγοντα μεγάλου νοσοκομείου any given day και θα δεις το κύμα της μετανάστευσης... Κανείς απ´αυτούς δε λαδώνει και όλοι έχουν περίθαλψη.

Τελευταίο φρούτο είναι η εισαγωγή ασθενών από γειτονικές χώρες για νοσηλεία. Εννοείται χωρίς ασφάλιση, δεν πετάχτηκε ποτέ κανείς στο δρόμο.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αυτο ειναι πολυ καλη ιδεα.Μας ακουει ο τοπικ σταρτερ?

Αριθμός λογαριασμού: 65467-82536-76364-28545-96134

Τράπεζα: Belgorodsotsbank

Όνομα: YEVGENI VLADIMIROVICH FREEDUBOV

Ευχαριστώ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...