evoracing Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Καλυσπερα...Εδω και πολυ καιρο εχω ενα προβλημα με τον Western Digital WD2500KS 250GB παω να κανω format και οταν μπενω στην εγκατασταση των windows στην λιστα με τους σκληρους που επιλεγεις σε πιον σκληρο θα εγκαταστησης τα windows παταω εγκατασταση και μετα μου λεει οτι τα windows δεν μπορεσαν να εγκασταθουν διοτι υπαρχει ενα προβλημα με τον σκληρο (ο σκληρος εχει ηδη windows 7 μεσα αλλα δεν ξεκιναει απο καπιο προβλημα που δυμιουργιθικε πιο παλια)
macabre_sunsets Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Ποιά έκδοση των «παραθύρων» προσπαθείς να εγκαταστήσεις; Μήπως δεν αναγνωρίζει (η εγκατάσταση) τον SATA Controller;
evoracing Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Ποιά έκδοση των «παραθύρων» προσπαθείς να εγκαταστήσεις; Μήπως δεν αναγνωρίζει (η εγκατάσταση) τον SATA Controller; Windows XP αλλα αφτο το εχω ξανακανει απο 7 σε XP Διαμόρφωση γίνεται κανονικά; 1.Δεν μπορω να μπω καν στα windows 2.Οταν το συνδεω με δευτερο σκληρο που δεν εχει κανενα προβλημα και εχει κανονικα windows 7 μεσα πριν να φορτοσουν τα windows κολαει με μαυρι οθονη
TheELF Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Το ποιο πιθανό είναι να έχει όντως πρόβλημα ο δίσκος πάνε στην σελίδα της WD κακατέβασε αυτό το διαγνωστικό cd τους που θα ελέγξει τον σκληρό.
TheELF Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 αφτο λειτουργει και σαν boot??? Ναι αυτός είναι ο σκοπός του,να ξεκινήσεις τον Η/Υ με το cd για να μπορείς να ελέγξεις πλήρως τον δίσκο. Αν έχεις δισκέτα μπορείς να πας και να κατεβάσεις και εκεί που λέει DOS είναι λίγο ποιο μπελαλίδικο αλλά γλιτώνεις ένα cd.
evoracing Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Το εκανα αλλα μολις το συνδεσα μου εγραφε σε μια μαυρι οθωνη ''Non-System disk or disk error.Replace and press any key when ready''
TheELF Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μπήκες στο bios να του πεις να ξεκινήσει από το cd και όχι από το σκληρό;
TheELF Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μπήκες στο bios να του πεις να ξεκινήσει από το cd floppy και όχι από το σκληρό;
TheELF Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Τις οδηγίες της ακολούθησες όμως έτσι; 1.Download the DLGDiagv519.zip. 2.Extract the DLGDiagv519.exe file and copy to a DOS bootable diskette. 3.Boot from this diskette. Make sure that your boot order in your Bios is set to boot from the floppy drive first. 4.At DOS prompt type DLGDiagv519.exe to run the program. 5.You will see the following options: Αν δεν έχεις bootable diskette δες εδώ πως να κάνεις μια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.