agipaok Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Καλησπερα μολις αγορασα ενα καινουργιο LG DVD R για το pc μου . Ειναι Sata και απο οτι ανοιξα το κουτι μου εχει 2 υποδοχες sata η motherboard μου στις οποιες εχω συνδεσει τους 2 σκληρους δισκους . Καμμια βοηθεια τι πρεπει να κανω τωρα ? Πρεπει να αποσυνδεσω τον ενα σκληρο απο τη μια υποδοχη sata ? Η υπαρχει και αλλος τροπος ?? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Έχεις δύο επιλογές 1.αν έχεις IDE θύρες παίρνεις ανταπτοράκι IDE-SATA 2.αν δεν έχεις έχεις σίγουρα ελεύθερη PCI θύρα οπότε παίρνεις PCI SATA controller και τα δύο θα τα βρεις εδώ (αν και σε συμφέρει πολύ να ψάξεις γενικά και στο e-bay) http://www.skroutz.gr/c/134/pc-controlers.html?keyphrase=ide+sata Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agipaok Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Έχεις δύο επιλογές 1.αν έχεις IDE θύρες παίρνεις ανταπτοράκι IDE-SATA 2.αν δεν έχεις έχεις σίγουρα ελεύθερη PCI θύρα οπότε παίρνεις PCI SATA controller και τα δύο θα τα βρεις εδώ (αν και σε συμφέρει πολύ να ψάξεις γενικά και στο e-bay) http://www.skroutz.gr/c/134/pc-controlers.html?keyphrase=ide+sata Εκτος απο την sata εχει και μια υποδοχη για ρευμα λογικα απο οτι βλεπω αλλα δεν ειναι το κλασσικο βυσμα που βγαινει απο το τροφοδοτικο . (ειναι σαν το sata αλλα λιγο πιο μεγαλο) Λιγη βοηθεια που το κατεχεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Το να τον τροφοδοτήσεις είναι το μόνο εύκολο υπάρχουν διάφοροι μετατροπείς.(Αν αυτό είναι το ζητούμενο αλλιώς εξήγησε το ποιο αναλυτικά) http://www.skroutz.gr/c/696/kalodia-sklhrwn-diskwn.html?keyphrase=sata Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agipaok Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Αυτο ειναι ευχαριστω για τις λυσεις στα 2 θεματα μου ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρω αν σε πρόλαβα, αλλά επειδή ΕΧΕΙΣ δικαίωμα αντικατάστασης όταν είναι "φρέσκια" η αγορά, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το γυρίσεις και να ζητήσεις ένα DVD με IDE (το "παλιό" δλδ) interface, αντί για SATA. Στα ντιβιντιά άλλωστε, δεν παίζει διαφορά ταχύτητας, όπως στους δίσκους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μάλλον το δύσκολο είναι να βρεις IDE drive την σήμερον ημέραν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Έχω εγώ δύο (2) άμα θέλετε :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Είδες ρε Έλφη που φέρνεις την καταστροφή; Δύο με τη μία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Λες να δώσει το καινούργιο στον Phanis και να πάρει κάνα παλιό;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agipaok Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Παρηγγειλα ηδη να κανω τις μετατροπες ελπιζω να πιασει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Λες να δώσει το καινούργιο στον Phanis και να πάρει κάνα παλιό;; You haven't had a full night's sleep, με φαίνεται : Πού είδες ότι είναι παλιά; :ρ Αγκπάοκ, ελπίζω μόνο να μην παρηγγειλές τούτο από το link του Ελφ, γιατί δυστυχώς έγραψε λίγο "ανάποδα" ό,τι έγραψε στην αναζήτηση του Σκρούτζ : SATA to IDE έπρεπε να είχε γράψει (και να έπαιρνες αυτό, αν ήταν για converter που θα κουμπάνει πάνω στον IDE κονέκτορα της μητρικής. Αν πάλι πήρες controller card , οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.