FilipposMD Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 To είδα, επίσης διάβασα και αυτό https://www.acefitness.org/certifiednews/images/article/pdfs/ACEPowerBalanceStudy.pdf αλλά ακόμα και ως placebo έχει εντυπωσιακα αποτελέσματα. Ούτε καν ως placebo. Δες τα τεστ εδώ (το έχει ξαναβάλει κάποιος σε προηγούμενη σελίδα): http://www.youtube.com/watch?v=B9_6St8XDms
Chrisxxx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Tα ειδα και ξενέρωσα... Παντως όταν κανεις τα τεστακια όπως τα λέει η εταιρια, ειδικά αυτό της δυναμης, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακα. Κριμα παντως.
ssof Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Συγχαρητήρια στη Πηγή ,άραγε τι λέει σήμερα για αυτό? Έχει ήδη αποδειχθεί η απάτη στη διαφήμιση του προϊόντος Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ένα σιλικονένιο βραχιόλι με καμία απολύτως δύναμη - ιδιαιτερότητα. Για όσους επιμένουν , προτείνω να μιλήσουν με τον μάγο της φυλής τους , και να δουν και την ταινία Η κυρά μας η μαμή.
gavros10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 τελικα ειναι μουφα το μαγικο βραχιολι; εμενα μου εκανε ενας φιλος το τεστ και περιεργως χωρις να καταλαβω οτι το κραταω δεν επεφτα κατω οταν το πεταξα μακρια εγινα ενα με το πατωμα χααχχαχα
santana99 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 In our advertising we stated that Power Balance wristbands improved your strength, balance and flexibility. We admit that there is no credible scientific evidence that supports our claims and therefore we engaged in misleading conduct in breach of s52 of the Trade Practices Act 1974. If you feel you have been misled by our promotions, we wish to unreservedly apologise and offer a full refund. Το ότι δεν υπάρχει απόδειξη δεν σημαίνει πως δεν ισχύει όμως, σωστά;
blackr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=9HfDbTt4Z1E
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 μα τα χίλια facepalm...
Arcanaloth Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Τα βραχιόλια αυτά είναι τρομερά χρήσιμα. Πως ανάγκαζαν στον Β' Π.Π. οι Ναζί τους Εβραίους να φοράνε το άστρο του Δαβίδ στα ρούχα τους για να ξεχωρίζουν, έτσι και σήμερα οι ηλίθιοι πλέον στιγματίζονται μόνοι τους για να ξεχωρίζουν. Βλέπεις τον άλλον να το φοράει και απλά την κάνεις με ελαφρά, λες δεν αξίζει να πιάσω την κουβέντα. Βλέπεις την γκόμενα στο μπαρ και σκέφτεσαι να της μιλήσεις; Το τσεκάρεις και ξέρεις, είτε θα της πιάσεις την κουβέντα για τα ζώδια και τις μαγικές βιοενέργειες για να φας ή αν είσαι πιο σοβαρό άτομο και πάλι την κάνεις με ελαφρά. Στην αρχή το πάλεψα με μερικούς να τους εξηγήσω το τι παίζει αλλά αν ο άλλος δεν θέλει να ξεστραβωθεί με τίποτα, απλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Μπροστά του έχει το λινκ με την εταιρία να παραδέχεται ότι είναι απάτη το σκηνικό ή τα βιντεάκια με το πως δουλεύει το placebo και επιμένει πως ο γνωστός του γνωστού του...το "φορούσε και πετούσε". Πλέον την έχω δει αλλιώς. Ας το φοράνε. Ας αγοράσουνε 4-5, όχι 1 απλά. Όσο πιο πολλά, τόσο πιο καλά. Και εμένα βοηθάνε γιατί τους ξεχωρίζω από μακριά και τα ωραία τους λεφτά χάνουνε για καθρεφτάκια και χάντρες.
gatokoritso Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 προσφατα αγορασα ενα μαιμου με 2 ευρω πολυ ομορφουλι και συχνα πυκνα το φοραω.έτυχε να ημουν σε μια παρεα και να ηρθε η συζήτηση για το βραχιολακι.ολοι λεγαν το μακρυ και το κοντο τους και ειδικα ενας τυπας που ειχε και αυτος βραχιολακι(αυθεντικο) δεν σταματησε να λεει για το ποσο ευεργετικά ειναι και εγω χωρις να αποκαλύψω οτι το βραχιολι ηταν μαιμου απλα τους ελεγα να μην ειναι ευκολοπιστοι.εκεινοι ομως κολλημένοι με τη μπαλα.εε τους λεω δειχτε μου τα θαυματα.αυτοι μου εκαναν ολα τα γνωστα τεστ με επιτυχια και στο τελος μου λενε μα καλα τι εδωσες τοσα ευρω και δεν το πιστευεις.τους ειπα εδωσα 2 ευρω επεσε ησυχία και γρηγορα αλλαχτήκε θεμα συζητησης :devil:
Alex Chalkidis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Πάντως εγώ πρότεινα στον υπεύθυνο της εταιρείας να κάνουμε μια δημόσια δοκιμή. http://bit.ly/wHK6kA Αν θέλει και σε γήπεδο ομάδας που πουλάει τις μπούρδες αυτές με τα χρώματα της ομάδας...
evabb Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 το καλοκαιρι σκαει μυτη στο χωριο μια φρεσκοπαντρεμενη, παχυσαρκη ξαδερφη μου με καμια δεκαρια τετοια βραχιολα. ωντας ο επιστημονας της οικογενειας κληθηκα να δωσω την γνωμη μου για τα βραχιολακια. προσπαθησα να πω οτι δεν εχουν καποια επιδραση αλλα τελικα με εβαλαν να κανω τα διαφορα τεστ με και χωρις το βραχιολακι (καμια διαφορα ενοειται). καπου εκει ηθελα να της πω "αφου εισαι χοντρη μωρη, νομιζεις θα σε σωσει ενα βραχιολακι σιλικονης;"
adi32 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 http://metavolismos.com/?p=1231 Η ιδια η εταιρεια λεει οτι ειναι απατη και μας κοροιδευει και καποια ζωα συνεχιζουν να το παιρνουν
frenzzy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δοκίμασα κι εγώ αυτά τα βραχιολάκια με την "νανοτεχνολογία" και θα ήθελα να μοιραστώ και την δική μου εμπειρία μαζί σας. Είμαι 26 ετών και τα τελευταία 12 χρόνια ασχολούμαι με εναλλακτικές θεραπείες όπως βελονισμό, ομοιοπαθητική, βοτανοθεραπεία κλπ. Έχοντας δει διαφορά στον τρόπο ζωής μου και στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζα, αποφάσισα να αγοράσω ένα βραχιολάκι σε λευκό χρώμα [ (η άσχετη πληροφορία) ] με τη λογική που μου είχε περάσει ο γιατρός μου "αν δεν πειραματιστείς, δεν μπορείς να ξέρεις τί θα σου κάνει καλό". Πριν προχωρήσω, θα ήθελα να πω πως είμαι αρκετά σκεπτικιστής, αλλά παράλληλα και πολύ ανοιχτός σε καινοτομίες, νέα δεδομένα, πρακτικές και προϊόντα. Την πρώτη εβδομάδα, δεν παρατήρησα καμία διαφορά. Δεν χρειάστηκε να κάνω κανένα γνωστό τεστάκι διαφημίσεων γιατί μου είχε κάνει αντίστοιχες εξετάσεις ο βελονιστής μου, όταν ήμουν 14 ετών δίνοντας μου να κρατάω διάφορα αντικείμενα που περιείχαν υλικά όπως μέταλλα κ.α., για να δει το τί μου προκαλεί "(αν)ισορροπία". Την δεύτερη εβδομάδα, συνειδητοποιούσα ότι κοιμόμουν πολλές ώρες, αλλά παράλληλα έμενα ξύπνιος εξίσου πολλές ώρες (μία αναλογία: 16 ώρες συνεχόμενος ύπνος, 18-20 ώρες ξύπνιος). Αυτό μου προκαλούσε δυσφορία και έντονες ημικρανίες(με τις οποίες έχω ιστορικό). Το "έριξα" στις κακές επιλογές που έκανα για άλλη μία φορά στην καθημερινότητά μου (πολλές ώρες διαβάσματος, πολλές ώρες εργασίας, πολλές ώρες χαζέματος, κακή διατροφή κλπ. κλπ.). Αυτό συνεχίστηκε περίπου για 2 μήνες (χωρίς να βγάλω από το χέρι μου αυτό το βραχιολάκι, παρά μόνο όταν έκανα μπάνιο). Κάποια στιγμή, έπρεπε να κάνω ένα ταξίδι και να λείψω περίπου για 1 εβδομάδα. Φεύγοντας ξέχασα να φορέσω το βραχιολάκι και μέσα σε μία εβδομάδα, ο οργανισμός μου είχε επανέλθει! Κοιμόμουν και ξυπνούσα κανονικά. Γυρνώντας σπίτι, αποφάσισα να κάνω το πείραμα.. Ξαναφόρεσα το βραχιολάκι και μέσα σε λίγες μέρες εμφάνισα πάλι τα ίδια συμπτώματα. Αυπνία, υπνηλία, ημικρανία. Το πέταξα. Για μένα δεν ήταν placebo, ήταν κάτι που με απορρύθμιζε. Δεν προσπαθώ να αποδείξω κάτι με αυτό που έγραψα, απλά ήθελα να καταθέσω μία προσωπική εμπειρία. Χαιρετώ όλα τα μέλη του insomnia και χαίρομαι που έγινα μέλος!
Porg Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Τη πρώτη βδομάδα δεν έβλεπα τίποτα, τη δεύτερα βδομάδα τίποτα.... τη τρίτη βδομάδα κάτι άρχισα να βλέπω απτο δεξί μάτι πέρα απτη πλάκα, μήπως ήταν ανάποδα το αυτοκόλλητο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα