Προς το περιεχόμενο

Gigabyte ATI HD 4770 PCX 1 GB GDDR5 59E @ multirama

terry308

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σε επιδόσεις κοντά στην 4850 και πιο κρύα λόγω 40 nm, τώρα απο θόρυβο μια της sapphire που είχα δει με αντίστοιχο cooler δεν είχε θέμα.

Μια χαρά!

Ευχαριστώ πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βρε παιδια τι ενσωματωμενα γραφικα και συγκρισεις. μιλαμε για την 1η καρτα στον κοσμο που βγηκε στα 40nm. επιδοσεις εφαμιλλες της 4850 με την μιση καταναλωση ρευματος.

εγω εχω μια σπανια υλοποιηση απο Albatron και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. δεν παιζω παιχνιδια συχνα αλλα το COD world at war και modern warfare τα ετρεχε σφαιρα. στο crysis καπου 35-40 fps και στα ζορικα σημεια επεφτε βεβαια στο 20-25. ειναι αθορυβη και κρυα. σε φουλ στρεςς δυσκολα θα τη δεις να χαμπαριαζει θερμοκρασιες πανω απο 58-60Β. σε ηρεμια παιζει στους 44-45 βαθμους

σε σχεση με τη gts 250 του αλλου topic, αν και εχει διπλασια μνήμη, ειναι υποδεεστερη; Η απλα εισαι πιο ανετος σε υψηλες αναλυσεις λογω μνήμης;

Google it...

Παραθέτω απλώς το πρώτο link από την γούγλη:

http://www.guru3d.com/article/ati-radeon-hd-4770-review/1

Έχει και την 4850 και την GTS250. Του ενος GB όμως και όχι των 512MB. Κάποιο bench (αξιόπιστο) με GTS250 512MB δεν έχω βρει...

Και για να σου απαντήσω πάντως, είναι χειρότερη (σε επιδόσεις), όχι τραγικά όμως, και από την 4850 και από την GTS250 (του 1GB)

Ναι είδα πολλά κι εγώ gts250 1gb vs 4770 το θέμα είναι αν λόγω μνήμης αξίζει - έστω κατ' εκτίμηση- περισσότερο η 4770 απέναντι στα 512mb της gts250.

Πάντως αρχική 107 ευρώ δεν ξέρω πως την αξιολογούν και την βάζουν. 59 που την δίνουν είναι καλή τιμή όχι υπερπροσφορά βέβαια, αλλά να έχει την αρχική τιμή ίδια με μία 5770? :confused:

Ερώτηση: crossfire με μία 4850 και μία 4770 γίνεται ή πρέπει να είναι ίδιο μοντέλο?

Πάντως αρχική 107 ευρώ δεν ξέρω πως την αξιολογούν και την βάζουν. 59 που την δίνουν είναι καλή τιμή όχι υπερπροσφορά βέβαια, αλλά να έχει την αρχική τιμή ίδια με μία 5770? :confused:

Ερώτηση: crossfire με μία 4850 και μία 4770 γίνεται ή πρέπει να είναι ίδιο μοντέλο?

Δεν γίνεται πρέπει να είναι σειράς 48xx η κάρτα, δηλαδή 4830/4850/4870/4890.

Bέβαια δεν αξίζει να την συνδυάσεις με κάτι εκτός της 4850 διότι η 4830 θα σε κόβει στα ρολόγια ενώ αν είχες 4870/4890 θα σε έκοβε αντίστοιχα η 4850...

Το crossfire ή to sli δεν αξιζουν. Ειναι μονο για αυτους που εχουν χρημα και ξοδευουν. Για ενα μεσο χρηστη το καλυτερο ειναι να κραταει τα λεφτα του και καθε 2-3 χρονια να παιρνει νεα καρτα (η οποια θα ειναι σαφως ταχυτερη απο δυο παλιοτερης γενιας σε crossfire ή sli).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...