vrwmiaris Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 εκανα παραγγελια,εγρψα τον κωδικο προσφορας αλλα η τιμη εμεινε 89.90 οχι 19.90.....την πατησα?
Chief90 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 εκανα παραγγελια,εγρψα τον κωδικο προσφορας αλλα η τιμη εμεινε 89.90 οχι 19.90.....την πατησα? λογικά θα αλλάξει αύριο. αν οχι call them ! τσίμπησα ένα για έμενα και ένα η κοπελιά μ !
zizu10 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 εκανα παραγγελια,εγρψα τον κωδικο προσφορας αλλα η τιμη εμεινε 89.90 οχι 19.90.....την πατησα? Τι τιμή σου έγραφε στο e-mail για την επιβεβαίωση της παραγγελίας;;;
default Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Το προιον ειναι του 2007 (http://www.laptopmag.com/review/accessories/jabra-bt8010-bluetooth-stereo-headset.aspx). Οι κριτικες που διαβασα δε λενε και τα καλυτερα παντως (ιδιως αυτες του αμαζον) και συγκεκριμενα οτι τα ακουστικα δεν εφαρμοζουν πολυ καλα και πεφτουν πολυ ευκολα οποτε ξεχαστε αθλητισμο. Ακομα και ως ενα απλο bluetooth headset να το χρησιμοποιησετε δε πιστευω οτι στην τιμη αυτη δε μπορειτε να βρειτε κατι καλυτερο.
vrwmiaris Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Τι τιμή σου έγραφε στο e-mail για την επιβεβαίωση της παραγγελίας;;; δεν με εστειλαν ακομα.
ninos30 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Είναι από τα κλασικά του Eshop... Για να "δεις" την προσφορά πρέπει να πας μέσα από το link του newsletter (6o post). Από εκεί, click σε αυτό που σε ενδιαφέρει, θα δεις το 19,90 και θα το παραγγείλεις.
k_dinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μερικα reviews που ειδα, λενε πολυ καλα λογια για την ενταση και την ποιοτητα του ηχου. http://www.laptopmag.com/review/accessories/jabra-bt8010-bluetooth-stereo-headset.aspx http://computershopper.com/cell-phones/reviews/jabra-bt8010-bluetooth-headset Απο την άλλη, αν καποιος το θελει για μουσικη, ισως θα ηταν καλυτερο να παρει καποιο απο τα παρακατω: http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=1d326a3e-86e2-4f80-9bdb-b42abdd6c203 http://www.skroutz.gr/s/69927/Nokia-BH-103.html ειδικα το sony, που εχει αποσπομενα ακουστικα και βαζεις οτι θελεις πανω, ακομα και ολοκληρο ηχοσυστημα
zizu10 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 δεν με εστειλαν ακομα. Κάποιο λάθος έχεις κάνει... Αυτό το e-mail που σου λέω έρχεται μόλις κάνεις την παραγγελία...
vrwmiaris Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Κάποιο λάθος έχεις κάνει... Αυτό το e-mail που σου λέω έρχεται μόλις κάνεις την παραγγελία... και ομως δεν εχει ερθει.τωρα ειδα στην καρτελα του λογαριασμου οτι αλλαξαν την τιμη οποτε ολα καλα
newtech Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 εχει και 2ο bt.. αποσπομενο το οποιο ειναι για να ακους μουσικη (ακουστικο)! αυτο ειναι το 2ο που φενεται στην φωτο.
vrwmiaris Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 σημερα παρελαβα απο σταυρουπολη κ μαλλον αυριο το επιστρεφω.μονο μια μπλε οθονη δειχνει τιποτα αλλο,ουτε το αναγνωριζουν τα κινητα
lionheart75 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 σημερα παρελαβα απο σταυρουπολη κ μαλλον αυριο το επιστρεφω.μονο μια μπλε οθονη δειχνει τιποτα αλλο,ουτε το αναγνωριζουν τα κινητα Αντιμετωπίζω και εγώ πρόβλημα με το jabra και το zte blade. Το βλέπει κανονικά, κάνει σύζευξη αλλά δεν συνδέεται. Στο manual αναφέρει έναν κωδικό που βάζεις για να συνδεθεί αλλά το κινητό δεν μου τον ζητάει να τον βάλω. Εχώ προσπαθήσει αλλά δεν γίνεται τίποτα. Απο την άλλη η οθόνη φαίνεται να λειτουργεί κανονικά, δηλαδή αναγράφει pairing mode. Κάτι άλλο που πρέπει να αναφέρω γιατί με χάλασε είναι το γεγονός ότι η συσκευασία πρέπει να είχε ανοιχτεί. Διότι και τα 2 BT είχαν δακτυλιές.
vrwmiaris Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Αντιμετωπίζω και εγώ πρόβλημα με το jabra και το zte blade. Το βλέπει κανονικά, κάνει σύζευξη αλλά δεν συνδέεται. Στο manual αναφέρει έναν κωδικό που βάζεις για να συνδεθεί αλλά το κινητό δεν μου τον ζητάει να τον βάλω. Εχώ προσπαθήσει αλλά δεν γίνεται τίποτα. Απο την άλλη η οθόνη φαίνεται να λειτουργεί κανονικά, δηλαδή αναγράφει pairing mode. Κάτι άλλο που πρέπει να αναφέρω γιατί με χάλασε είναι το γεγονός ότι η συσκευασία πρέπει να είχε ανοιχτεί. Διότι και τα 2 BT είχαν δακτυλιές. [/q ναι φιλος και μενα το ιδιο ανοιγμενη ηταν.εμενα μονο μπλε οθονη βγαζει τιποτα αλλο.τι κανουμε τωρα?
lionheart75 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 ναι φιλος και μενα το ιδιο ανοιγμενη ηταν.εμενα μονο μπλε οθονη βγαζει τιποτα αλλο.τι κανουμε τωρα? Tραγικό το μαγαζάκι. Τραγικό! Είναι η δεύτερη φορά που την πατάω με "προσφορά" τους και τρίτη φορά δεν θα υπάρξει. Και την προηγούμενη φορά ανοιγμένα - χρησιμοποιημένα ακουστικά μου είχαν δώσει και τώρα το ίδιο. Ξεστοκάρισμα κανουν σε προιόντα που τους έχουν επιστραφεί αυτό καταλαβαίνω εγώ και αυτό συμβαίνει. Οπότε ευχαριστώ αλλά δεν θα ξαναπάρω. Τι κάνεις φίλε μου? Το γυρίζεις πίσω asap. Τι άλλο να κάνεις? Πιστωτικό θα πάρεις, γιατί χρήματα χλωμό, οπότε κερδισμένοι βγαίνουν. Τσάμπα η ταλαιπωρία και ο χρόνος που διέθεσες. Ποιός θα στον ξεπληρώσει αυτόν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.