STORM1978 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Θεμα ημερων ειναι να το κανει.Ετσι οπως τα λες ειναι. Ας το κανει λοιπον.Στανταρ το μονο που κανει αυτη την στιγμη ειναι να διαβαζει reviews της 6950 και το πως ξεκλειδωνει.(και εγω αυτο εκανα) μπα τελικα θα δω λιγο ακομη αν εμφανιστει κανεις για την 5870 οκ τοτε θα το κανω αλλα αν οχι, θα μεινουν τα οποια χρηματα στην ακρη και θα δουμε μετα τις μπουλντοζες τι θα κανουμε, μαλλον θα μπει και ενας ssd στο πλανο καποια στιγμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Καλύτερα να τα δώσεις για SSD. Για παράδειγμα εγώ έναν SSD θα έβαζα στο σύστημα μου. Μετά ας είχε κάποιος άλλος HDD και 2 6πύρινους Xeon, θα κοίταγε με το κιάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Καλύτερα να τα δώσεις για SSD. Για παράδειγμα εγώ έναν SSD θα έβαζα στο σύστημα μου. Μετά ας είχε κάποιος άλλος HDD και 2 6πύρινους Xeon, θα κοίταγε με το κιάλι! offtopic για πες ενας ssd και raid 1 οι 2 απο τους 3 σκληρους μου ή και οι 3 σε raid 5 λεει ή θα τρεξει καποιο προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Και 45 HDD να βάλεις σε ότι Raid θες, το μηδαμινό Seek Time του SSD δεν τον φτάνεις ότι και να κάνεις. Με το Raid πέρα από διαμεταγωγή δεν αυξάνεις κάτι άλλο. Μάλιστα λόγω πολυπλοκότητας αυξάνεται το SeeK Time. Αν μιλάμε κιόλας για Onboard Controller, άστο... Αν μιλάμε για onboard controller low end μητρικής ειδικά, ίσως να είναι χειρότερα τα πράγματα σε επιδόσεις με Raid! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 για την δικη μου μιλαω δεν νομιζω να ειναι low end μητρικη. δεν μιλαω να φτασω το seek time του ssd απλα λεω αν θα βελτιωθουν τα πραγματα στην αποκριση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Το Seek Time κάνει την απόκριση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Το Seek Time κάνει την απόκριση. ok. ευχαριστω ολους για τα σχολια... βλεποντας και κανοντας οπως ειπα παραπανω και θα ενημερωσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 A, επίσης οι SSD γενικά χαλάνε... Οι Intel είναι πιο "γεροί" αλλά και πιο ακριβοί. Ψάχτο λίγο βέβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 A, επίσης οι SSD γενικά χαλάνε... Οι Intel είναι πιο "γεροί" αλλά και πιο ακριβοί. Ψάχτο λίγο βέβαια... θα το δω ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 A, επίσης οι SSD γενικά χαλάνε... Οι Intel είναι πιο "γεροί" αλλά και πιο ακριβοί. Ψάχτο λίγο βέβαια... Τωρα μαλλον θα αστιευεσαι.Δεν πιστευω να εννοεις αυτα που λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρω αν εννοεί μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Σε γενικές γραμμές οι Intel SSD είναι πιο αξιόπιστοι. Απ' ότι έχω καταλάβει έχει να κάνει με το ότι φτιάχνει η ίδια τους Controllers και φυσικά τους ενσωματώνει. Παίζει μπάλα εδώ και το ότι πληρώσεις παίρνεις. http://thessdreview.com/ssd-guides/buyers-guide/the-ssd-controller/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Τελικα βρεθηκε αγοραστης και εγω πηρα αυτη την 6950 που ολα δeιχνουν πως ειναι reference.... αντε να δουμε οταν ερθει τι θα γινει με το ξεκλειδωμα.... μακαρι ολα να πανε καλα... καμια ιδεα απο που θα παρω το oficial bios για να την ξεκλειδωσω αλλα με τα stock volts της 6950? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Χεχ, δεν άντεξες τελικά ε; :Ρ Ρίξε μια ενημέρωση γιατί εγώ το σκέφτομαι ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Τελικα βρεθηκε αγοραστης και εγω πηρα αυτη την 6950 που ολα δeιχνουν πως ειναι reference.... αντε να δουμε οταν ερθει τι θα γινει με το ξεκλειδωμα.... μακαρι ολα να πανε καλα... καμια ιδεα απο που θα παρω το oficial bios για να την ξεκλειδωσω αλλα με τα stock volts της 6950? ΕΕΕΕ καλα αφου το ειπαμε και πιο πανω.Την περιμενα ενα 10ημερο να ερθει ακριβως την ιδια απο το ιδιο μαγαζι αλλα ηρθε σημερα και μην ανησυχεις για το ξεκλειδωμα.μολις εγινε.Ρωτα τον lionheart75 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.