STORM1978 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 οταν ερθει και μπει πανω θα ακολουθησει ενα τεσταρισμα με στοκ και μετα με ξεκλειδωμενα χαρακτηριστικα αφου ρωτησω και τον Λεοντοκαρδο, αλλα αυτο μαλλον την επομενη βδομαδα που εχω και αδεια... εγω ειπα δεν θα το κανω εκτος και αν βρεθει καποιος αγοραστης αυτος βρεθηκε χθες βραδυ και.... εγινε το κακο....
STORM1978 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Καλή διασκέδαση! Ευχαριστω... η πλακα ειναι πως με το που εκανα την παραγγελια η καρτα αποσυρθηκε απο το site του καταστηματος και σημερα με τα απο 1.5 μερα ξαναμπηκε με διαφορα τιμης +40 ευρω και η παραγγελια μου απο κατασταση "ΕΚΚΡΕΜΕΙ" γυρισε σε "ΑΠΟΔΕΚΤΗ"! Αυτο αφου εστειλα ενα αγριεμενο e-mail ζητωντας εξηγησεις! Μπας και ειχανε κανει λαλακια με την τιμη αλλα το καταπιανε και την στελνουν με μειωμενη τιμη? Τωρα την περιμενω αυριο να ερθει!!!
Thanos1972 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Παιζει να ημουν ο μονος που την παρελαβα δηλαδη την ιδια μερα που την παρηγγειλες εσυ,σε αυτη την τιμη?λες να καταλαβαν οτι εκαναν μ@λ@κια που την ειχαν σε αυτη την τιμη?μπας και κοιταξαν καθολου το skroutz και ειδαν οτι την πουλουσαν πολυ πιο φθηνα? Παντως οταν πηγα να την παραλαβω,το παλικαρι δεν ειπε τιποτα για την τιμη που την πηρα.Θα μπρουσε αλλωστε μιας και καθησα και μιλησαμε κανενα 10λεπτο. Στο κατω κατω παρε την asus που την εχει ακομα σε εκεινη την τιμη.Ιδιες ειναι.
STORM1978 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Παιζει να ημουν ο μονος που την παρελαβα δηλαδη την ιδια μερα που την παρηγγειλες εσυ,σε αυτη την τιμη?λες να καταλαβαν οτι εκαναν μ@λ@κια που την ειχαν σε αυτη την τιμη?μπας και κοιταξαν καθολου το skroutz και ειδαν οτι την πουλουσαν πολυ πιο φθηνα? Παντως οταν πηγα να την παραλαβω,το παλικαρι δεν ειπε τιποτα για την τιμη που την πηρα.Θα μπρουσε αλλωστε μιας και καθησα και μιλησαμε κανενα 10λεπτο. Στο κατω κατω παρε την asus που την εχει ακομα σε εκεινη την τιμη.Ιδιες ειναι. Κοιτα μιλησα με τους πωλητες αφου μου απαντησαν με e-mail πως με ψαχνανε τηλεφωνικα και δεν με βρησκανε ενω δεν εχω κληση πουθενα και μου ειπανε και καλα πως ζητουν τηλεφωνικη εξακριβωση στοιχειων στην 1η παραγγελια που κανει καποιος για να μην ειναι φαρσα!!! Αφου τους ρωτησα οτι η τιμη παραμενει αυτη της παραγγελιας και ειπαν ναι, την παρηγγειλα εκ νεου για αυριο με την "παλια" τιμη.
Thanos1972 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Γι'αυτο και αξιζει να προτιμαμε τετοια μαγαζια.οπως εμενα που ειχα παραγγειλει τον phenomII x2 555 που εχει ακομη στο site τους και οταν καταλαβα οτι δεν ηταν ο black edition και πηγα απο εκει να την ακυρωσω την παραγγελια,ειχε ερθει ηδη και ηταν και black edition στην τιμη της παραγγελιας φυσικα.σκεψου να το εκανες αυτο σε κανενα απο τους 'μεγαλους'.....
STORM1978 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Γι'αυτο και αξιζει να προτιμαμε τετοια μαγαζια.οπως εμενα που ειχα παραγγειλει τον phenomII x2 555 που εχει ακομη στο site τους και οταν καταλαβα οτι δεν ηταν ο black edition και πηγα απο εκει να την ακυρωσω την παραγγελια,ειχε ερθει ηδη και ηταν και black edition στην τιμη της παραγγελιας φυσικα.σκεψου να το εκανες αυτο σε κανενα απο τους 'μεγαλους'..... εχχμμμμ γκουχου γκουχου σε μεγαλα μαγαζια ειπες? τελειωσαν τα μεγαλα μαγαζια απο μενα τα δοκιμασα και τα 3 ειδα την γλυκα αν και δεν εχω και κανενα τρελο παραπονο δοξα τον θεο απο κανενα, πλεον μαλλον απο εκει θα τα παιρνω ολα...
STORM1978 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Still waiting.... Τι να κανουμε, Ελλαδα ειναι εδω... λογικα αυριο θα την εχω στα χερακια μου να την ξεζουμισω αλλιως απο Δευτερα...
Thanos1972 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Πηρες τηλεφωνο και σου ειπαν αυριο?γιατι εμενα ηταν το κουτακι της παραγγελιας πορτοκαλι και την παρηγγειλα στις 17/03 μου ειπαν σε μια εβδομαδα,τους ξαναρωταω στις 24/03 μου λενε λογο 25ης οτι παει για 28/03 και τελικα ηρθε στις 29/03.Μην γινει τιποτα τετοιο και σε εσενα. Βασικα σε εμενα δεν μπορεις να πεις οτι αργησε γιατι οταν την παρηγγειλα ειχε χρονο παραδοσης απο 2-10 εργασιμες.Ε,μεσολαβησε και η 25η,χαλαρα.
The__Blade Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 ρε παίδες σας ξεκολάνε τα αυτοκόλητα στις msi 6950? μου ξεκολάνε και στις 2 έστειλα mail για να μου στείλουν καινούρια....
phanispal Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Χμμ λες απ' τη θερμότητα; Εμένα δε θα με χαλούσε προσωπικά πάντως, δε μου αρέσουν της MSI, έχουν πολύ λευκό.
STORM1978 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Ηρθε μπηκε και εγινε 6970 εννοειται!!! Ιδου και η αποδειξη!!!
tmjuju Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Ηρθε μπηκε και εγινε 6970 εννοειται!!! Ιδου και η αποδειξη!!! Καλή διασκέδαση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.