Προς το περιεχόμενο

DVD magazines


EXoRCiST

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kserei kaneis ektos apo ta periodika ΣΙΝΕΜΑ kai

Digital Vision, pia alla prosferoun doro DVD?

Eiste genika ikanopoihmenoi apo tous titlous pou prosferoun kai apo tin poiotita tous?

Euxaristw <img src="http://www.insomnia.gr/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καμιά φορά βάζει και ταινία το HiTech (πάντα έχει DVD αλλά κάποιες φορές είναι νοτκιμανταίρ). Μου φαίνεται ότι υπάρχει και το DVD Home Theater ή πάπως έτσι που βάζει DVD, ίσως και άλλο ένα. Ο κανόνας είναι ότι κοιτάς κάθε φορά συγκεκριμένα τι ταινία έχει και αν σε ενδιαφέρει, την παίρνεις! Από ποιότητα DVD το HiTech είναι καλό και τα άλλα ποικίλλουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από ποιότητα, το Σινεμά και το Hitech είναι τα μόνα που αξίζουν. Όσες φορές έχω πάρει κάποιο άλλο περιοδικό επειδή ήθελα την ταινία, απογοητεύτηκα. Συνήθως η μεταφορά είναι από master βιντεοκασσέτας με κάδρο 4:3 και χάλια ήχο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Episis kykloforise ena BEST OF DVD MOVIES pou edine to TERMINATOR 2 me 14,95 eurw sto 1o teyxos.Sto deytero tin EPANASTASH me ton Pacino(Yawwwnnnn). Yparxei kai ena allo SINE syllogi nomizw kai to allo tis compupress to CineFAN nomizw pou dinei to THE RELIC ayto to mina (ti einai ayto??)

Alla twra teleytaia vlepeis opou na nai DVD!!! Opote min to psaxneis!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators
EXoRCiST

said:

ti ennoeis otan les apo master videokasetas??? oxi afto pou nomizo elpizo !!!

Kai kala oi eteries pou exoun ta dikaiomata dianomis tous epitrepoun kati tetoio?

 

O dim_b εννοεί αυτό που καταλαβαίνεις δυστυχώς!! Τα περισσότερα DVD που είχα την ατυχή έμπνευση να αγοράσω μέσα σε περιοδικά είχαν από κακή έως απαράδεκτη ποιότητα και το μόνο που ουσιαστικά τα ξεχώριζε από τις αντίστοιχες βιντεοκασσέτες ήταν τα υποτυπώδη μενού και το ότι ήταν δισκάκι κι όχι κασέτα. <img src="http://www.insomnia.gr/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

 

Οι εταιρείες διανομής δεν κάνουν τίποτα απολύτως. Σε απλά ελληνικά κάνουν τον μaλaκa καθώς στην πλειοψηφία τους οι ταινίες που κυκλοφορούν με τα περιοδικά δεν έχουν κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά. Εξαιρείται φυσικά το Terminator 2: Judgement Day που δόθηκε πρόσφατα από κάποιο περιοδικό αλλά κι αυτό είναι ούτως ή άλλως χάλια μαύρα (από τις χειρότερες μεταφορές σε ελληνικό DVD - συναγωνίζεται επάξια το Ali).

 

Όσο για περιοδικά που δίνουν DVD ταινίες, με την εξαίρεση του ΣΙΝΕΜΑ και του HiTECH, ισχύει το "ό,τι πληρώνεις, παίρνεις". Δηλαδή: Θες τσάμπα ταινία κύριε; Πάρε ό,τι σκουπίδι υπάρχει στην αποθήκη μου. Κάκιστες μεταφορές εικόνας, χάλια ήχος, ανύπαρκτα extras.

 

Παρεπιπτόντως, έκανα το λάθος και αγόρασα το "ΣΙΝΕ συλλογή" (απαράδεκτο περιοδικό, το ξεφύλισσα δύο λεπτά και το έστειλα στο καλάθι των αχρήστων) μόνο και μόνο για το προσφερόμενο έργο: το Metropolis του Fritz Lang. Ε, μου φαίνεται ότι η ταινία θα ακολουθήσει την τύχη του περιοδικού: Είναι η 'επανέκδοσή' της, του 1984 από τον Giorgio Moroder, με καινούργιο soundtrack και επιχρωματισμό (!!!), ενώ η ποιότητα της εικόνας είναι επιεικώς απαράδεκτη. Επιεικώς. Σας συμβουλεύω να μείνετε όσο πιο μακριά μπορείτε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

Σχετικά με το Μετροπολις το είχε δόσει πριν 1 χρόνο το Computer Για όλους σε divX άλλα με αρκετά καλή εικονά και ήχο (όσο καλή εικόνα μπορεί να έχει μια ταινία του 22')

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

to kalitero periodiko gia movies epistimonikis fantasias kai tromou einai to cinefan . akoma kai sas entipo diabazete , enw ta alla periodika simfwna me tin peira mou xrisimeboun gia prosanamata mono . to periodiko dvd einai to xeirotero , 2 fores pou to exw parei i tainia pou edine dwrw kai kala den blepotane .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...