Ammon Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Παιδες μια ερωτηση θελω να κανω και οποιος μπορει ας ριξει καμια ιδεα.Εδω και καμποσες μερες ο υπολογιστης μου κρασαρει και ακουγεται υπερβολικα δυνατα το ανεμιστηρακι που αρχιζει να γυριζει σαν να ειναι ετοιμο προς απογειωση.Μαυριζει η οθονη και βλεπεις εναν υπολογιστη με σβηστη οθονη που ακουγεται σαν Μποινγκ 747.Για να σταματησει τον κλεινω αναγκαστικα απο το κουμπι της μοναδας.Καμια υποψια για το τι παιζει?Τον υπολογιστη τον εχω γυρω στα 2,5 χρονια χωρις να εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stivi1981 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δωσε περισοτερα στοιχεια για το μηχανημα σου φιλε...τι ειναι σταθερος η φορητος?μοντελο?τι χαρακτηριστικα εχει? ετσι οπως το εθεσες δεν θα σου δωσει λυση κανενας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ammon Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Desktop Intel Core 2 Quad cpu Q8300 @2,5 Ghz 2 gb RAM ATI Radeon HD 4800 Series motherboard Asus P5Q Windows 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Τον καθάρισες ποτέ σου από μέσα;;;; Ευκαιρία είναι,έλεγξε και όλα τα καλωδιάκια αν είναι βαλμένα σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stivi1981 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 το κανει οταν τρεχεις καποιο προγραμμα?φορματ ποτε εκανες τελευταια φορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μπορείς να δεις από ποιο ανεμιστήρι προέρχεται ο θόρυβος; Αν και κλίνω προς κάρτα γραφικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ammon Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 θα τσεκαρω απο ποιον ανεμιστηρα ερχεται και θα επανελθω.Φορματ εκανα πριν κανα διμηνο με τριμηνο αλλα μεχρι τωρα ολα ηταν ΟΚ.Δεν μου κρασαρει με καποιο συγκεκριμενο προγραμμα.Κρασαρει ειτε με firefox ειτε και σε game.Δεν κανει διακρισεις!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digimyth Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Είναι πρόβλημα υλικού!! Κάτι γίνεται είτε με το ρεύμα (υψηλή τάση) είτε με τις θερμοκρασίες. Κάτι από τα 2 φταίει. Θα σου πρότεινα επίσης και να τον καθαρίσεις αν δε το έχεις κάνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ammon Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 θα ριξω ενα φυσημα μπας και στρωσει!Αλλιως μακαρι να ειναι τροφοδοτικο να την βγαλουμε σχετικα φτηνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ammon Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 τελικα το ανοιξα το καθαρισα αλλα τιποτα.Και οι τρεις ανεμιστηρες δουλευουν τσιτα οταν κολλαει.Και του κουτιου και της μητρικης και της καρτας γραφικων.Τωρα κολλησε ενω εβλεπα supernatural!Λες να ειναι δαιμονισμενο???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Υποψιαζομαι οτι ο δισκος σου μπορει να φταιει.Για κανε αυτα: Double-click My Computer, and then right-click the hard disk drive you want to check. Click Properties, and then click Tools. In Error-checking, click Check Now. Και πες μας αυριο τι εγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
casperino Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Πρίν μαυρίσει η Οθόνη σου δείχνει καμιά μπλέ οθόνη, κανένα μήνυμα σφάλματος; Αν θές ψάξε k στο event viewer, για κανένα μήνυμα σφάλματος τις ώρες που σου κώλυσε(απλα γράψε event viewer στο start menu, θα το βρεί αμέσως). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ammon Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μου γραφει αυτο: "Έγινε επανεκκίνηση του συστήματος χωρίς προηγούμενο πλήρη τερματισμό. Αυτό το σφάλμα μπορεί να προκλήθηκε εάν το σύστημα σταμάτησε να ανταποκρίνεται, αν παρουσιάστηκε σφάλμα ή απρόσμενη διακοπή ρεύματος." Δεν ξερω ομως εαν αναφερει ως διακοπη ρευματος το γεγονος οτι εγω τον κλεινω αναγκαστικα κρατωντας παρατεταμενα το κουμπι on/off ή καποιο αλλο προβλημα απο το ρευμα.Δηλαδη δεν ξερω εαν το σφαλμα που μου βγαζει ειναι αυτο που οντως υπαρχει ή αν μιλαει για το κλεισιμο μεσω του κουμπιου και στην ουσια ειναι αλλο το προβλημα.Αναγνωριστικο συμβαντος μου βγαζει το νουμερο 41 κατηγ.εργασιων 63 και προελευση kernell-power.Μπλε οθονη δεν δειχνει.Μαυριζει και αρχιζει το βουητο.Check disk εκανα και δεν εβγαλε τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digimyth Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Είναι καθαρά θέμα harrdware!!! Είναι σίγουρα πρόβλημα με τις θερμοκρασίες. Κάτι πρέπει να γίνεται στραβά. Θα πρότεινα να λύσεις τον επεξεργαστή και να ξαναβάλεις την ψύκτρα με σιλικόνη και να κάτσει καλά και να δεις και την κάρτα γραφικών. Για να δεις αν ψήνεται το μηχάνημα βάλε το χέρι σου... Αυτά τα συμπτώματα είναι λόγω θερμοκρασίας... Για να σιγουρευτείς δοκίμασέ το σε κάποιο παιχνίδι ίσως ή γενικά σε κάποια εφαρμογή απαιτητική. Λογικά με το που αρχίσει να τραβάει επεξεργαστική ισχύ θα σου κρασάρει. Ο δίσκος δε μπορεί να φταίει! Δεν έχει κανένα ρόλο με τα ανεμιστηράκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Θα πρότεινα να λύσεις τον επεξεργαστή και να ξαναβάλεις την ψύκτρα με σιλικόνη Κατι τετοιο ? Η κατι τετοιο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.